steta sto nisu bila djeca uvazenih sudskih licnosti,advokata,funkcionera pa bi ste vidjeli kako sudstvo radi i reze kazne za dvoje mrtvih i 3 tesko povrijeđenih....
suza mi krenu kad procitah tekst ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
https://www.instagram.com/p/Crg2iZ2N...d=YmMyMTA2M2Y=
Poslednji snimak.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
steta sto nisu bila djeca uvazenih sudskih licnosti,advokata,funkcionera pa bi ste vidjeli kako sudstvo radi i reze kazne za dvoje mrtvih i 3 tesko povrijeđenih....
suza mi krenu kad procitah tekst ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Amin!
Koliko juče se svađam sa vozačem jer ispred nas pretiče čovjek u nepreglednoj krivini, ali moj vozač veli da mu je isprekidana pa je dozvoljeno. Dzabe kad ne vidi!
Pa onda od Maše prema Blažovom mostu u centru PG mi skrećemo lijevo na semaforu, a lik koji sa mosta ide takođe lijevo gleda u nas umjesto u svoj semafor i kreće iako je njemu crveno, za cm ga ne ubi golf u naletu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strašno... Sad prođoh, još policija stoji. Je li preživio taj nesretnik?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
davnija dana je jedan USA diplomata (nizega ranga) unakazio ujakovog kuma... pretekao je, ali mu je "uzeo" barem 4-5 godina zivota u oporavke...
ni saslusan nije, a u roku od 15 dana je premjesten iz CG
sto se kazni tice - ako se dobro sjecam za udes kod gintasa dje je stradala 1 osoba jer je kroz crveno prosao drogiran, pijan momak vozeci 110 na sat je "kriv" semafor bio... kako obraza imamo vjerujem da se od njegnoga osiguranja ovaj naplatio...
isto tako, jedan mi izvanji rodjak, je odlezao za ubistvo iz nahata jer je na kamion puklo crijevo i stradao mu je suvozac - prema misljenju suda i tuzioca, morao je to da provjeri prije kretanja na put
koliko hoces ovakvih slucajeva cujemo, vidimo ili prezivimo... ko nije dozivio (a ne bilo ni krvniku) ne zna kako to rasturi porodice
Diplomate uzivaju imunitet od krivicnog sudstva drzave kod koje se akredituje.
Prema tome, šta da ti kažem?
i onaj pjani Rus iz ambasade je ubio octaviom nekoga kod duvanskog prije 10-15 god i samo otišao iz države
She is only here to annoy herself!
Poludjeli motoristi potpuno. Danas guzva kod Volija zbog toga sto je motociklista izazvao udes, 2 kolone idu 1 km/h, samo cujes bolesnika na motor kako se provuce izmedju auta.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ispred voli danas i neki kombi udario u Smarta...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja danas skrećem u prvu traku a motociklista ( koji ide pravo i ima prednost ) iz druge trake negoduje nešto da sam morao otvorit prozor da mu kažem ukoliko mu je malo jedna traka slobodno ga može parkirat . Meni su samo pješaci znak uzvika bez obzira ko je u pravu a ko je god motorizovan ima ista prava i obaveze u saobraćaju. Kretanje izmedju auta je prednost motora ali ako se desi udes mislim da nije .
deuscroix
Pošto ne mogu da editujem moram u novi post konstatovat da autobusi postaju problem na kružni pošto im je crno da čekaju unutrašnju traku i izać na 3,4 izlaz oni bukvalno spoljnom trakom blokiraju sve dok nedje ne skrenu .
deuscroix
Juce jedan. Danas dva. Samo sto sam ja vidio. U sva 3 slucaja vozaci automobila krivi. Mogu misliti koliko jos bude udesa sto se ne sazna i ne objavi.
Ovaj veli poludjeli motoristi, nisu druze motoristi poludjeli, nego vozaci auta ne gledaju u retrovizore uopste i ne j*** zivu silu jer racunaju da su jaci.
To sam sad htio da kazem. Imam osjecaj da 70% ljudi ne gleda u retrovizor.
Tesko im gledat u retrovizor i u telefon u isto vrijeme nako su zrikavi. A znamo koje je vaznije.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jesu li vozaci auta krivi i uvece kad rastezu ove motore do iznemoglosti i preko lezecih? Obicno oko 12 ili 1 uvece tada guma najbolke prianja vele pa turiraju. Mislim kad panu tokom te voznje jesu li cetvorotockasi krivi ili narod koji pokusava da spava?
Mislim kad vec generalizujete.
Ovo magare sto me danas u bulevar Srdjana Aleksica preteklo sa desne strane kao metak dje kategorisete? Preko 100kmh je prosao pored mene.
Last edited by hercules; 28-04-23 at 22:43.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A te ne zalim. Ta stoka i ne zasluzuje bolje.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks