Bice veli vrlo zauzet...aoooo lowkick Struggar
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Bice veli vrlo zauzet...aoooo lowkick Struggar
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Milatovic osvojio Glavni grad i drzavu, previse se ispopularizovao, ne moze to Spajicev ego da podneseKad se budu cijepali ja cu biti na strani onog ko ce da vodi procrnogorsku struju, pa ko god to bio
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znam ko nece biti… na crnogorsku stranu!
Bice zanimljivo kako ce litijasi birati izmedju CPC i ES 2.0
Razocarao me lucke91, izgleda se slabo probio, (a uzimao diplome kod najboljih) nista da javi kako sto…![]()
Moj neki utisak je da je Pes pun Dpsovaca i da njih najviše ima.
Love, peace and respect.
Preletio nisam jer isto to mozes da kazes i za BS i SDP jer sam i njih glasaoJednostavno ce se birati izmedju njih dvojice kao Mila i Momira vol.2 a ja ne mogu da dopustim da Momo dodje na vlast
Ps: nije iskljuceno da cu i dps glasati ako doktorizza Zivkovic preuzme stranku.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 27-04-23 at 09:22.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Može li neko da mi objasni ko je od njih dvojice Milo, a ko Momir?![]()
Love, peace and respect.
Jel to oboje cekate kojeg cete od ove dvojice podrzavat?![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Danas su đaci trećeg razreda OŠ Štampar Makarije u organizaciji Opštine Tuzi obišli fabriku čipsa i sokova. Djeca su primljena, počašćena i uživali su u obilasku u kojem su se mogli upoznati sa procesima rada.
Veoma lijep gest i mudar marketing. Iznad svega, drago mi je da djeci će ostati u sjećanju ovaj lijep trenutak i da konačno nakon toliko decenija djeca mogu znati da Crna Gora ima i fabriku, s obzirom koliko smo uništeni bili.
Nemam potrebu da podržavam nikoga od njih dvoje iako pokušavaju da me vrbuju skoro svaki dan.
Samo imam potrebu da ih kritikujem.
Love, peace and respect.
Prije mjesec dana su im bili i iz dječije emisije "Zvjezdice" u posjeti, zanimljivo i meni bješe, odgledah do kraja.
Nešto me vrati u djetinjstvo, u YU kad su takve stvari bile redovna pojava...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve sto urade dobro treba pofalit,kao i sve lose ispljuvat.I treba im dat full odgovornost u svom naumu,sa sto vecim brojem % nadam se.
Tad nece imati opravdanja.
Pa pokojnik ili pukovnik.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Da budem iskren, kada god prođem kolima i vidim posljednji zid koji je ostao da se sruši fabrike Radoje Dakić , podsjeti me na to kako smo ekonomski zgaženi, zato me raduje što djeca makar ove dvije fabrike mogu obić.
DPSSDBSSDPovcima je jednoumlje u stranci nepojmljivo.
Izdrzite
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
MomirJakov: Sjednica GO nije zakazana na principima etike i zajedništva
https://rtcg.me/vijesti/politika/421...jednistva.html
Da li vi stvarno vjerujete u to da je ovdje u pitanju čista razmjena mišljenja, kao sve je ok samo ja mislim ovako a ti tako, demokratija i taj rad? Je li moguće da padate na tu priču, pa evo Milatović pominje etiku i zajedništvo, tj. kako se jučerašnji akteri sjednice nisu vodili time, mislite li da bi dolivao ulje na vatru da po srijedi nije nešto veće ?
Sačekajmo pa da vidimo ko je u pravu, moje je mišljenje da je Milatović zgrabio iznenadnu priliku, da ima potpuno drugu viziju od Spajića i da je tu problem.
Last edited by BiTrAtE; 27-04-23 at 11:43.
Last edited by lucke91; 27-04-23 at 11:44.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...ija-poprilicna
Kao većina našeg naroda,sve lijepo dok je sa tobom,a iza ledja svega i svašta.
Fuj,najgori ljudi
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks