Baš to sam se i ja pitao prije ovoga. Nekako mi je osjećaj da je on ovamo sa Milatovićem tj. da bi se priklonio njemu.
Mada mislim da njega niko od njih neće nego se čovjek prosto sam ubacio i sam se nameće kako bi izborio kakvo dobro mjesto.![]()
Baš to sam se i ja pitao prije ovoga. Nekako mi je osjećaj da je on ovamo sa Milatovićem tj. da bi se priklonio njemu.
Mada mislim da njega niko od njih neće nego se čovjek prosto sam ubacio i sam se nameće kako bi izborio kakvo dobro mjesto.![]()
Love, peace and respect.
Pobijedi Mickey
Pokret Evropa sad ide samostalno na izbore, Spajić nosilac liste
https://www.vijesti.me/vijesti/polit..._share_counter
Love, peace and respect.
kad se prije pomirise?
nothing comes from violence and nothing ever could
Gazi Mikiii
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Jakov donji.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko je glup narod odje vidi se u komentare
Dje se raduje narod da imaju 40%
Kakav ce nas dps snac kukavce...
Jel ovo Mickejevi slave kroz C. Kvart? Kakva je ovo buka odjednom?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Biće 50% u Jun.![]()
Da je ovo napisala prije dvije godine, mozda bi je prepozna teren![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://jadrannovi.me/vijesti/ekonom...zila-u-sezoni/
5e?
Vala 10e goriva neces potrositi u oba smjera svakako,jedino u Ko ako te uhvati gužva,sa upaljenom klimom.
Ranije bila 4.5
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Pa vele skup trajekt , a splav bi se tamo isplatio a kamoli trajekti svi ce se otplatiti ove sezone
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Šteta što ih nisu naručili na vrijeme pa kad se završe da otkače Banove, no su ih prvo otkačili pa onda počeli da gledaju ima li šta da se kupi. Kad pare svakako idu iz džepa, ljudima je nebitno da li idu Banu u džep ili državi koja će da ih troši na koritaše u državnoj upravi.
P.S. Dokle smo sa kupovinom plovila koja nisu starija od 50 godina i imaju veći kapacitet? I koliko će vremena trebat da se upodobe prilazni dok i rampe na njima?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zanimljivo je da moraju za svaki trajekt da naprave drugačiji dock.
Standardizacije plovila je nepotrebna kažu...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
U januaru 2023 godine platio 5 e
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
To je realno i tacno,nego pazi da te ne optuze dezurni umovi da si na platnom spisku chassnog bann-a![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks