Hvala lutko, sve najjbolje zelim.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Hvala lutko, sve najjbolje zelim.
Tu es mon héro!
Koliko bi kostala ova kuca od 226 kvadrata da se zavrsi skroz otrpilike po vasem misljenju?
https://www.kucastil.rs/kuce/luksuzn...-detaljan-plan
Po forumu oko 22.600 grubi radovi, ostalo isto ne bi trebalo da je skupo![]()
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
1000 eura po kvadratu ovako sredjena sa bazenom, grubi radovi su ti od 300 do 450 eura ali te kasnije stizu lijepi radovi fasada bravarija bukov parket, bazen jos toliko dodaj....
eto i dodjosmo do cifre 1000 eura po kvadratu za kucu iz snova....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Izaslo bi ovo sa placem i ogradom tu oko 1500e po kvadratu. Naravno racunam i namjestaj u ovu cijenu. To govorim iz iskustva mog prijatelja koji trenutno pravi nesto slicno.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
tako ali taj tvoj prijatelj nije sa foruma inace bi ga izaslo 600,700 i nasa rusa da mu to proda za 2 miliona
Ako neko trazi jednosoban stan na Konik
![]()
Odlicna lokacija. Nalazi se, veli, na Starom Aerodromu kod Katolicke crkvePakla ovoga sto nam napravise od Konika
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ovo ce se sjutra prodat ako nije nekakvo potkrovlje
She is only here to annoy herself!
Ludilo mozga.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A n'o sto je n'o potkrovlje. Cim je duplex. 44 kvadrata, bice upisano 38 zbog kosih zidova itd itd. Standardna prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E čuješ... Ne računam duplex ispod 140 m2.
Duplex 44 kvadrata??!
Evo Entext Dalmatinska Homes II izbaciše na sajt. Ovo ovako baš lijepo izgleda, stanovi su komotni. Jedino što j eonaj plac baš uzan, kao i onaj u staroj Dalmatinskoj dj eim je zgrada i teško da ovo može da izgleda kao ovo na slici.
https://www.entextinvest.me/projekti/dalmatinska-2-1/
ono je odlicna lokacija za hotel,renta stanove dalmatinska...
Ne znam kome se isplati kupovati nekretninu sa ovim cijenama. Bolje poć u Španiju ili Grčku i uzet stan za te pare. Stan u Valensiji otprilike isto košta koliko stan u PG. Smiješno.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne znam, isto je daleko ici iz Valencije na posao u Pg
Tu es mon héro!
dvosoban u dalmatinsku 180k eura uhhhh . Lokacija top i sve al ce to kupovati ljudi sa dubljim dzepom jer ce to tesko kupiti bilo ko na stambeni kredit , jer je rata na 20godina tricavih 1250eura
Sto je najgore iz dana u dan su sve jace cijene . I nekako imam osjecaj da se svi probude od aprila i krene kupovina i prodaja nekretnina ... bas pratim oglase unazad vec neko vrijeme i nije ni bilo neke ponude tokom zime . Takodje prosle godine u ovo vrijeme se mogla nac starogradnja za 900-950e po kvadratu na neku solidnu lokaciju sad je najnize 1100e+
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja znam sigurno da ga neću kupiti po ovim cijenama jer je bolje ići u podstanare...
Vodim se logikom da kad tada će svako uzeti kredit, kupiti stan i neće biti potražnje.
Čim nema potraže je počinje smanjenje cijena.
Možda je to sada realnost, ali sačekaću neku novu
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
A mora li se u grad zivjet oca mu....
A ne nego ćemo mi iz grada na selo da selimo, jer su ovi sa sela pojahali gradove.
Poenta je da su pojedine lokacije precijenjene i papreno skupe … da ne nude nista sto nude druga naselja koja isto imaju skole/vrtice/poste/ domove zdravlja i osnovne stvari za zivot u krugu od 1km … ali je takodje istina da lokacija olaksava zivot , dok je covjek mladji ili nema osnovanu familiju manje obraca paznju na lokaciju stanovanja , ali kasnije kad dodju djeca trebaju da se voze dovoze do skola , kurseva i sl. , kad bracni par ide na posao , kad dodju obaveze onda pocne lokacija da igra ulogu.
Kad vidim mog rodjaka koji zivi na Daljam koliko zivota izgubi u auto a pri tom daje svaki mjesec 250+ eura za gorivo (da bi isao na posao, odvozio i dovozio klince)… na dugorocne staze po mom misljenju ispada da i nije predobro prosao sa jeftinim placem sto je kupio , ali stvarno je covjek napravio predobru kucu , ima mir i tisinu , privatnost …
E sad opet se vracamo na ono da vani po svijetu sva elita zivi van gradova u kuce … ali opet i za to covjek treba da ima uslova , da mu nije bitna stavka gorivo svaki mjesec , da je dobra putna infrastruktura …
Last edited by Stivi; 29-04-23 at 16:45.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Odje je glavna poenta da cijene padaju.
Hahhahahahhaha samo što nisu...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks