I nema problem sa pucanjem glave, bolcom od uljne pumpe, diznama...
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako pocijepa grad ova kola po PG. Ja ne pamtim da je ovako dugo padao.
Sigurno 10minuta.
Julija trlja ruke.
Nako Ferari da vozim. Mogu samo da zamislim koliko bi koštalo ispravljanje krova, haube i gepeka, pa da čekam prek$utra opet da pane' i posere mi se u auto.
Ne pada mi na pamet.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Taman sam tako neđe i mislio da košta, masu je to i još da gataš da će opet neđe pljusnut a oće jer se klima skroz promijenila pa će ovakve stvari bit ko dobar dan.
Obiđoh auto, koliko mi se čini ništa mada je ispod jednoga drveta bilo pa me vjerovatno ono spasilo, amortizovalo. Jedan Volvo iza zgrade bješe nagrđen...
Na kola mi ništa nema od grada.
Podjem ja danas do Julije da vidim neke od prije koliko ce to biti para.
Imam na jedna vrata 3-4
Imam na druga vrata 1
Imam na gepek 3-4
Imam na haubu 2-3
I na oba veznika po jednu
Ne moze ovo sto ja ocu sto se vidi nego mi trazi nesto sto se vidi pod mikroskopom samo i kaze sve ovo ti je 400€ -> ja ne vjerujem.
Ako oces ovo po 1 tackicu moze ali ti racunamo 1 tackicu 40e znaci one 2 tacke na 2 veznika 80€ ispada.
Last edited by Biznismen Podgorica; 25-04-23 at 16:39.
piše
Extra-urban Consumption: 5,0 l/100km
koliko su slagali?
She is only here to annoy herself!
9,3 na autoput ali krvnicki ga ganjam.
Aooo pa zato nam prozvao grad i kisu, a vid Baja on ganje li ganje dizela sa ultimate makinom...![]()
![]()
pricaj ti ultimativna makina i to al upravo me skinuo jaris 1.33 kao da stojim a njje da bas stojim
sad cu ti ga fotkam ako ga prestignem
Da preporučim www.benzinfabrik.com za nabavku svog mogućeg LED osvijetljenja.
Upravo su mi stigle aftermarket lampice za ambijentalno osvijetljenje, jer one u preLCI F10 se skoro i ne vide.
Sad ću se bacit na ugradnju, pa kačim slike kako to izgleda.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Danas na putu PG-NK ispred mene ide kolona: G klasa zelene boje V tablice (vojna policija) pa opel insignija pa dacia duster PG CG pa jos jedna g klasa V CG...naravno full blinkeri upaljenii sad ovaj vozac poslednje G klase mi ne dozvoljava preticanje.
Scene kao iz neke igrice, bas sam se ismijao...ja krenem u preticanje a on odmah lijevo prelazi, ne da mi...cuva tu 'kolonu' od 4 vozila. Znaci doslo bi do sudara, on ne dozvoljava autu da uleti 'izmedju' te kolone od 4 auta.
![]()
Nije mi auto imalo dovoljno konja inace bih preskocio cijelu kolonu sa sve blinkerima.
kulturno.
u dastera tog pg-cg ti se obicno vozi komandir saobracajne policije
Samo neka dodju. I u insigniju vjerovatno ministar odbrane cim 'ima potrebe' za takvom pratnjom koja moze da izgura sa puta.
Kakav si ti nevozač. Ajde što pojma nemaš o pravilima i propisima, nego si i bezobrazan i misliš da si u pravu.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Tako je jedan gospodin ka i ti isto glumio mangupa pa dobio 500 eura kazne, krenuo u preticanje, ovi zovu patrolu koja je bila na tom dijelu puta, zaustave ga - 500 eura za ugrozavanje kolone vozila pod pratnjom. U koloni inace bio Zdravinjo Krivokapic hahahah
Prosli smo i saobracajnu patrolu 100-120km/h dje je ogranicenje 80. Samo su mahali pratnji.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks