Hahahaha ne n'o za brata od strica. Neka joni, znam te...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E blago tome koga ti budeš spašavao...
A ni tu te nema. Danas sam okolo naokolo išla, kroz Njegoševu se moglo plivat.
Joni, naučiću te ja da plivaš i spasiću te, ako bude trebalo.
U.ra mi se u post i pitanje koje postavih a ni ja nisam bolji od tebe po tom pitanju,pa kad se već nudiš:
Pošto znam da plivam,istina onaj morački stil(znaš ono,60-70 zaveslaja brzih,da ne rečem manitih,disanje najmanje bitno,bitno je da što jače lupaš rukama u vodu toliko da pjena ostaje za tobom,doprinos noga je 2%,odnosno iste su balast koji vučeš za sobom...i tako do bova,pa se onda ufatiš za konopce,prebačiš bicepse preko njih,da dođu do izražaja i trudiš se da se ne odaš da ti je duša u nos...),jedino mogu da glumim utapanje.Možda ono plutanje na leđa pa da glumim da sam u nesvjesti,no bi moglo doći do neželjenih a vidljivih reakcija s obzirom da na leđa plutam, pa bi ženski spasilac(ili u tvom slučaju instruktor plivanja) moga reć:"Kakav je ovo sexualni manijak,perverznjak stari.Mršššš!"
A?
PS.izvinjavam se ako je neko imao i namjeru da mi odgovori na ona pitanja u vezi polaganja z aspasioca,sam se sebi us.ah u post.Bitno mi je i dalje ako ko ima info.
@alapacha,primiri se!!!
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-04-23 at 14:57.
Joni,zna li ti žena za alapaČu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da oces zednu preko lokve da je prevedes ?!
Last edited by Pasha; 25-04-23 at 16:14.
Ahahahahahahahah
Naljutiće mi se. Ne žena, nego joni. Ne smijem više pisat' ništa.
Shvatiće da sam ti ja žena. Neprecizno se izražavaš... Poslije ja kriva..
Brzo pitanje:
neko sa Cg tablicama ode za Srbiju, ne treba zeleni karton za tamo, to svi znamo, ali sto se desava kad coek sa CG tablicama odluci da neplanirano ode do Madjarske ili Austrije?
Postoji li nacin, kakva je procedura?
Zeleni karton treba samo za ove zemlje: Albanija, Sjeverna Makedonija, Turska, Bjelorusija, Rusija, Ukrajina, Moldavija, Tunis, Maroko, Azerbejdžan, Iran i Izrael
Za spasioca je 300€+ ljekarsko.
7dana u Sutomoru.Licenca se obnavlja svake godine i sjutra ću znati koliko to košta.
@aLaPaCha,vrati se kući.Sve ti je oprošteno.Đeca plaču i traže majku.Niko ne kuva bolje no ti.Evo,moći ćeš da gledaš Survivor i kad igra Partizan u EL i zašto se foliraš na forumu da mi nisi žena?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-04-23 at 20:17.
Misliš, ženi se obraćaš
Meni se uželio ovaj sviđač sa treninga, kad me vidio noćas, baš mi se obradovao. Nisam bila tu prošle nedelje, pa sam mu nedostajala![]()
Zračiš utorkom![]()
A i četvrtkom. Uhvatio mi je termine, pa se češće srijećemo.
Ali, hvala na komplimentu, svakako.
Last edited by aLaPaCha; 25-04-23 at 20:25.
Ima li ko preporuku za BT slušalice koje nijesu high end sa cijenom, a da ne ispadaju iz ušiju i da imaju pristojno trajanje baterije? Čisto da su dovoljno kvalitetne da ne odumru same od sebe u roku od par mjeseci.
Vidi neke Jabra brend, dosta su dobre, srednje cijene, meni su AirPod 1 i 2 neprikosnovens, ne mrdaju iz usinu dok mi pro modeli ispadaju iz usiju redovno…
Znate li nekoga ko zatamnjuje stopove i farove folijom?
Ja koristim Samsung Buds live od 2020 godine.
Svaki dan po makar 3 sata a često i više.
Bateriju ne mogu da potrošim za dan, kada završim posao stavim ih u kutiju koja je ujedno i punjač i napune se do ujutru.
Mogu se naći za 60ak eura nove.
Vjerovatno ima i boljih, ali meni bolje ne trebaju.
Solidan zvuk, pričam sa njima, mogu sa zaspem sa njima.
Meni ne ispadaju iz ušiju.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Imate li preporuke gdje uzeti dobre vakum kese?
Upravo sam ti ih zato preporučio.
Ako ih ja drndam svaki dan evo skoro tri godine, sigurno će izdržati svakom.
Koliko sam zadovoljan sa njima, kupio sam polovne (bukvalno kao nove) skoro na forumu za 30e. Stoje i čekaju da ove prestanu sa radom...
Što se tiče kupovine, imaju sigurni na forumu Goce, Peci itd, vidio sam neđe oglas po toj cijeni prije 10ak dana.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks