Dobih totalno pogresan artikal sa sportsdirect.
Narucio sam musku jaknu, dobih zenski prsluk druge marke.
Sta mogu cinjet?
Ženi za poklon
Da ti vrate razliku u cijeni…
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
https://help.sportsdirect.com/en/support/home#
RETURNS & REFUNDS
RETURN ONLINE - NON UK
Return your online order in a few easy steps. You have 28 days to return your order from the date it's delivered. Exclusions apply, please see our Returns Policy below for more details.
If your item is faulty, incorrect or exceeds 10kg in weight, please contact our Customer Service team ahead of making a return.
If you've had items delivered to you from Adidas or Reebok, these should be returned directly to the supplier. A pre-paid returns label will be included in your order, please repackage your items and return them using this label. If the label is missing, please contact our Customer Services team. These items cannot be returned to store.
...
Last edited by coldplay; 18-04-23 at 17:11.
Stigla mi jedna sitnica sa alija, preko cainiao super economy for special goods. Uglavnom oko 22 dana je putovalo, ali sto je zanimljivo imala je tracking na sajtu nase poste do mojih vrata, sa sve neuspjelim urucenjem u subotu kad me postar zvao jer nisam bio kuci.
Sent from my phone
Htjedoh da poručim telefon i još neke stvari sa nekog domaćeg sajta (neka od ovih prodavnica tehnike veća). Prvenstveno iz razloga jer mi je tako lakše da odaberem i da ne moram da plaćam prevoz da idem direktno u prodavnicu, jer otprilike već znam što želim. Zanima me koliko je vjerovatno da će mi poslati normalnu stvar i zapakovanu tj. neotvaranu bi bilo poželjno ? Možda je glupo pitanje, ali nisu male pare i nije mi svejedno. Ne znam kako funkcionišu ove domaće prodavnice po tom pitanju, i u kojoj mjeri ljudi poručuju sa tih sajtova. Koliko su odgovorni sa dostavom ne znam. Ne bi da mi pošalju nešto što je neko otvarao, vratio, koristio itd. Što mislite ?
A da nam kažeš odakle naručuješ?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Niksic
Mislio je od koje prodavnice narucujes... nije svaka ista.
--------------------------
Do Not Disturb.
Pozdrav, malo off topic. Da ne zna neko radi li neka pošta ili banka šta god gdje mogu podići novac nedeljom preko western-a? (Podgorica).
Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Ako je vjerovati WU sajtu, imaš njihove poslovnice u Gintašu, Atlasu, Delti i Autobuskoj koje rade sjutra (neke u sklopu pošti, neke banki).
Najbolje da zovneš ujutro pa provjeriš.
Evo ti na ovom linku spisak sa poslovnicama i telefonima pa ih zovi.
https://www.westernunion.com/me/me/find-locations.html
danas drugarici zvoni mob, zove fiksni, kad veli zena sa druge strane: stigla vam je posiljka sa alija u tu i tu postu 🙄 do 8 radimo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sta im to znaci? Nema vise dostave ili su im radnici na bolovanju..
evo ne znam, sokirale se i mi danas
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja cekam onu koja je valjda u CG stigla jos 4. aprila.
Evo punih 20 dana izgleda stoji tamo...
Sve cesce se vise ceka na posiljku da napusti izmjenicnu postu nego da stigne u CG.
Do Not Disturb.
Radi li ovaj Gearbest?
Ubih se evo mjesec dana sve šteka, server ne radi pa radi itd.
Zna li ko šta se dešava. Mada realno godinu ga nisam koristio
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Ma znam, i ja sam to govorim mnogima ovdje ali je ovo prva posiljka da mi pise da nema tracking-a nakon dolaska u zemlju (CG) a proslo je vise nego dovoljno vremena da ista dodje.
Tacnije, dosle su mnoge koje su narucene nakon te sto ne mora nista da znaci ali eto... tu sam bas ocekivao početkom aprila i eto je taman pisalo da je stiglo u zemlju 4-og ali od tad ni traga ni glasa.. Na Ali-jevom praćenju nece nista ni bit', nasa posta vjerovatno nece tu pošiljku ni registrovat' pod istim brojem pa ce bit' samo da se nadam da ce stic' prije isteka vremena jer je i povrat novca upitan kad im je 'tracking' takav da je posiljka stigla u zemlju narucioca...
Inace nije ništa skupocjeno ali jes nesto sto cekam i ne mogu ovdje nikako da nadjem...
Poslato preko goluba pismonoše
Do Not Disturb.
Evo ja naruchih sa ebay-a nesto iz Kine, 2.Aprila. Danas doslo 25og. Pishe da je jos jedan paket stigao u CG ("Montenegro, Arrived at Facility").
Evo poslije ovog napisanog post-a, dosao postar i donio posiljku
Rece mi da je u PG cep samo takav, da im danima u Bar ne stize nijedna posiljka a onda im u jedan dan dodje preko 300 komada... da je totalni haos.
A sa druge strane cuh i neku politicku pozadinu dje su zaposilili partijske kretene koji veze s' mozgom nemaju pa je to glavni razlog haosa u izmjenicnoj.
Kako god bilo... vrlo je moguce da je moja lezala ovih 20-ak dana u PG a ne da je pracenje bilo 'fake'.
Samo kazem jer se bojim da ce to bit' sve cesca pojava...
Do Not Disturb.
Jes i mene reče poštar isto,da im "kinezi" na gomilu dolaze. On mi dva puta po x5 posiljki donio odjednom. Inace se dobro poznajemo,ja reko jesi ovo sačekao da skupis pa da mi doneses sve odjednom?
I onda taman reče sto i Fidel,Pg je čep pa kada ti stigne mi odmah donosimo.
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks