Daj ime mesara![]()
Nije crkao od lupanja nego je crkao zato sto nije pritegao saraf dovoljno.
Prema tome, šta da ti kažem?
Daj ime mesara![]()
Pazite se ovih "tecnih" mirisa, na sluzbeno nam je procureo, pojeo je instrument tablu kao da je neka strasna kiselina prosuta po njoj
[mention]guvarana [/mention] Hvala, probat' cu koliko je danas. [mention]bojankov [/mention] Imas coveculjke u Zagoric na pumpu ali mi se nisu nesto pokazali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Pasha; 25-04-23 at 08:47.
Ima li neko da "puni" amortizere?
Jel to Zlatko?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Mislis na Zlatka?
amorizer ti po sred
(dramska pauza)
šoljice!
Da, Zlatko je, mada mu sad i sinovi uveliko rade.
Rade kao prije, pretpostavljam.
Ja sam ranije kod Zlatka dva, tri puta vodio auto i sve je završio kako treba.
meni je na mazdu ispala poluosovina posle njega, okinuta traka volana, crijeva od klijesta od kocnica precvikana
svaka preporuka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto. A ja bih ga preporučio jer je sve bilo po dogovoru. Bez kašnjenja za divno čudo.
Najjace je kako rjesava problem sa lupanjem silent bloka, stavlja komad gume izmedju dva dijela i vozi. Ili, ako je gumica od balanstange losa, stavlja sloj unutrasnje gume imedju balanstange i gumice.
Ima li dje kod nas da se kupi kao onak prekrivac za auto protiv sunca i kise? Ima na aliexpress ali da ne cekam ako ima kod nas i dje bi pogledala? Imate li kakvu preporuku? Najvise mi je ljeti dok sam na posao, sunce g aubija.
Okov, Kips.
Samo vodi računa da ne ostavljaš auto ispod te cerade kad je vlažno vrijeme, ne bi vjerovala što vlaga uradi enterijeru.
Pored toga, čitao sam iskustva ljudi koji su koristili cerade i čest komentar je to da cerada, koliko god da je postavljena iznutra i da su neki "specijalni materijali" koji štite lak i farbu, prije ili kasnije ih izgrebu zbog konstantnog pomjeranja zbog vjetra. Ovo se odnosi na sve ivice vozila koje su u kontaktu sa ceradom
Hvala momci. Licimus, gledala sam i taj kisobran. Ako te ne mrzi postavi linkove koje si uzeo.
Egzekutor, ja sam cak mislila da kod krojacice napravim od bijelog pamucnog platna to, nekako bi mi bilo najljepse. Vise mi je radi sunca. Inace je auto garaziran kad sam kuci i to me ne brine, samo ovih 7 sati na poslu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks