u skodu i seata se ugradjuje ono sto ne moze da prodje kontrolu kvaliteteta u audi/vw
odoh za kokice sad
Nisan Xtrail 2009,fabrička muzika,ima Bluetooth,radi povezivanje sa telefonom za pozive.Međutim,ne može ili ja ne umijem da mu povežem da pušta mp3 sa telefona.
Možda i nema tu funkciju,ako ima,može li me ko kako navest' da mu to povežem.
Hvala
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
ne moze...samo call i to je to....
ima aplikacija koja moze da simulira call i da sa androida pust muziku na taj nacin, ali kvalitet zvuka je uzasan, tako da to i ne treba pokusavati...
xtrail vjerovatno ima isto sto i moja laguna, tako da mozes naci po modelu muzike dje ti je AUX i nakaciti neki eskterni bluetooth adapter...
ja sam nedje uzeo neki u multicom... ne znam je li 10€ bio....na 5v radi...ubodes ga u neki punjac, a od njega kabal do AUX-a.... jedino sto mora rijesiti taj AUX....
Jedno pitanje za kozmetiku za auta
1. Neki univerzalni cleaner za unutrasnjost za DIY varijantu, da povremeno detaljnije ocistim unutrasnjost (tablu, platnene tapacire, plastike, kozu itd) dakle jedan za sve.
2. Nesto da se premazu plastike i ostale povrsine u utrasnjosti cime bi se zastitile i dao im se svjezi izgled-sjaj
Nesto tipa sonax je vise nego dovoljno...
Ima li neko da preporuci?
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
1. Sonax Multistar
2. https://www.okov.me/mn/proizvodi/spr...it-500ml-sonax
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ovaj multistar vidim nema u nekoj prskalici a preferirao bih tako nesto jer ce mi 0.5l biti dovoljno za duze vrijeme :-)
Vidim da je samo u bidonima kao koncetrat sto mi ne odgovara.
Ovaj drugi je za zastitu ili cistac jer bih rekao da je cistac?
Moze li platno sa njime da se cisti i plastike?
Sonax Multistar ima od 1l da se kupi, obicno ga koristim za unutrasnjost 1:10 sa vodom, sipas u neku prskalicu koju imas od prije i tako koristis, za 12 eura mozes da ga koristis vise od godinu dana, ima fin miris i mozes sa njim sve kroz i oko auta cistit
Za ovo drugo pise da cisti i stiti, e sad da li stiti nemam pojma, ali znam da dobro mirise i dobro cisti i ne ostavlja nikakve tragove niti je masna plastika kad se osusi, kao kod nekih sprejeva sto sam prije koristio...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ima li ko preporuku kakvu za mirise a da traju duze od nedelju dana ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne, ali mirisi traju mnogo duze. To sto ti se nos navikne na njih i mislis da se ne osjecaju posle par dana...
Prema tome, šta da ti kažem?
A nije. Obicno se osjeti ono ujutro kad se ujutro otvori auto. Ali tako jedno 5/6 dana. Posle ne vise. Uzimah neke jelkice Aeron po preporuci ali nista to. Bzv.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ama uzeo par zacina - suvi ruzmarin, koriander i origano i natrpao ih u malu bocicu od proslog parfema. Od svega do sad ovo naljepse mirise - ni jako, ni napadno no taman kako treba i koliko treba.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
https://lavauto.rs/login/images/small/art-pi-1.jpg
Povremeno se okrene naopacke da jelkica upije malo
Jedna od boljih stvari
Ja sam uzeo areon konzervu narandza, mirise kao cedevita, djeca je obozavaju a i meni se svidja jer je i miris ok i svjez osjecaj.
Trazio sam one covjeculjke/mirise ali nisam mogao da nadjem.
Mijenjao mi je majstor skoro manzetnu na poluosovinu...srecom sam vidio da se pocijepala guma prije nego sto je pocela da baca mast svuda okolo.
Uglavnom, kad sam mijenjao tockove vidjeh da je na tu stranu iz nekog razloga malo brusio vrh poluosovine(ne ono dje su navoji nego sredinu), al dobro rekoh mozda nije mogao da skine onaj pin/zicu sigurnosnu sa matice.
Medjutim, crkao mi je lezaj tocka sad na tu stranu...Zadnjih nedelju dana bruji na 50-60km/h osjecam i na volan blago vibraciju...I pojacava se u krivine
Onda mi bi cudno da je crkao lezaj, jer nisam vala udarao rupcage, niti imao kakve udare bocno, niti mi je auto preslo milion, pa onda malo razmislih, ima li sanse da je on izbijao poluosovinu kakvom macom ili pneumatskim cekicem da bi zamijenio manzetnu, pa da je onda ostetio i lezaj?
A da je obrusio malo vrh poluosovine da ne stoje tragovi od kucanja?
Ne mozes reci sa sigurnoscu ali postoji vjerovatnoca.
Meni je prije koju godinu zbog zamjene na trapu lupano po osovini da se izbije neka kugla i tako je ostetio onaj osigurac pa mi je nakon par desetina kilometara ispala osovina i onda se oni zupci osteugali pa sam mjenjao poluosovinu i zglob. Majstor tvrdi nije sigurno on kriv a nema sanse da sama poluosovina ispadne :-)
ma zamijenicu *****, 40e kosta...nego samo da pitam ima li logike moja teorija?
standardno mesari
Lupao i te kako Lupao, ozubljenje zgloba je pasent u glavcini a macola po navoj osteti pa je brusio a lezaj je stradao prelabav ili pretrezen pneumatiski pistolj...![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks