Quote Originally Posted by dante pg View Post
Zeleni mako3 kao što ti imaš (zaboravih koji je tvoje boje) je kod Mastersintime 308e, kod alexa 385e a u Bar 420e (kad daju popust 10% eto ga na isto) sto znaci da ti je jeftinije kod alexa ga uzet jer će te ovamo sačekat carina i PDV. Ostale modele nisam uporedjivao. Nego ovo pretrčah na brzinu.
P. S. Sad vidjeh da je kod creationwatches oko 200e,al opet ce izaći blizu 300 sa dažbinama.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Opet cemo istu onu pricu da obrcemo, vidim ja

Ja namjerno nisam ni napisao koliko sam ga ja platio jer to nije bilo ni 50% od ove 'nase cijene'.

Ali iduci (ponovo) tom logikom onda bi i Seiko modeli trebali da budu skuplji za komad (zbog "dazbina") a nisu. Onda bi i Casio (Gshock prvenstveno) trebali da bude komad skuplji (zbog "dazbina" a nisu. Onda bi i Tissot trebali da budu skuplji za komad (zbog "dazbina") a nisu. itd. itd., da ne nabrajam jer nema potrebe.

Nekim slucajem... samo se Orient-u naplacuju dazbine.

A ja sam prilicno siguran da kad Leandro pocne da ga uvozi, imace normalnije cijene.

Osim ako stvarno iz nekog (meni jako cudnog razloga) bas Orient ispada 2x skuplji u nabavci od svih ostalih brendova. Zbog "dazbina", jelte