A nije no Vukceivci ono tijesto natope uljem, to ni nuklearni reaktor ne moze svarit.
A nije no Vukceivci ono tijesto natope uljem, to ni nuklearni reaktor ne moze svarit.
Ja te uljane bureke smislit ne mogu. Kad mi se u Pg jede burek, drzim se Vanile.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
A prastaj ja samo sa sirom ,sir zelje.... ovo dje god je mljeveno meso na brze hrane to ne konzumiram a niti djeci dajem burek,hamburger....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sa sirom je ona pita solidna kod njih.
Zapravo kako sir potrefi...
Jeste li me to zeznuli...zar niste rekli da je najbolji burek kod Vukcevica? Stvarno sam uzeo sa sirom pa mozda spada pod pite.
Engleski dorucak u Me Gustu. Kasapnica.![]()
3 jaja, virsle, prsuta, slanina, kobasica, sir, senf, pavlaka, majonez i paradajz. Oder. Ustat' se nisam mogao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takodje i njihov Me Gusta sendvic za dorucak))))
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Tortilja sa spanaćem (pileći file, goveđa pršuta, trapist sir, spanać, pomfrit, tikvice, paprike) u Kataleju baaaaš dobra i obimna!
Inače, drastično su se popravili sa menijem čini mi se, par puta zaglavismo u obližnju kafanu pa nam donosili hranu od njih, neke meze, kobasice, svašta nešto, sve je bilo baš ukusno, obimno i pristupačno.
Shvatite me kako god hocete,ali stavit na isti tanjir virslu i prsut
Ne ide brate...
Sto ne ide brate ? Ide sve kad si gladan vjeruj mi.
Ja za dorucak bih mogao betonske blokove.Jer se tresem od gladi dok ne doruckujem.
Kad ste kod bureka vec, u Parasien sa porim lukom - brutalesku.
Kod njih sam prije neki dan pojeo sa mesom, nista specijlano, prosjek.
No.1 slana u drzavu. Standardica.
Stvarno to mjesto je poznato po najjacim slanim palacinkama josh od kad sam dijete bio.
Mada i slatke su im dobre posebno ona swarcwald je bolesno dobra
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Neprevazidjeni Corto.
Ime su izgradili na palacinkama.
Ova cezar tortilja je strašnaaaa!
Je li bio ko u Mrizi i Zanave u skorije?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ne vidjeh jel pisano odje za piceriju “Bucko” . Cuh od dvoje troje ljudi da im je pica vrhunska , ista radnja ima i u BG.
Ne sjetim se da podjem preko dana da probam a ne veceravam evo 20 dana
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Đe je Bucko?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks