Holesterola nikad dosta.
Pošto sam bio onemogućen od strane ovih na vrhu forumske piramide, da vam čestitam svima Crnu Goru bez mila djukanovića na bilo kojoj funkciji u vlasti.
Napokon i to dočekasmo.
Im back biatches
A ovakvi su mi najjači, nikad nisu u toku kad su ostali na tapetu, ali kad trepa popljuvat' Pravoslavce, uvjek su prejako informisani
Last edited by technus; 18-04-23 at 14:54.
Forever young, i want to be forever young
Dobar ti je avatar nemoj da ga mijenjaš.
Pušti đaola.
I znaš šta pjesma vazda.
vremenom dodje čoek u godine da kad ga pitaju što piješ ne znas jel te pitaju za ljekove ili alkohol
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
"Ako oces nesto da zaradis,gledaj sta rade cigani"
Stara ciganska poslovica
Imaš jedan bromazepam od kuće.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Danas sam zaboravio da jedem (rucam/veceram) sto i nije toliko lose, jos kad vidim da je 7 sati i da je moguce da legnem u 9...nije lose. Jesce se sjutra.
E kakav je ovo brat, taman sam gledao ovo kad je izašlo i od tad bezbroj puta...
Dan danas se nije rađa majčin sin sa ovakvom kordinacijom pokreta čini mi se...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekad je bilo Labudovo Jezero sad je Labuđe...
![]()
Ja ću se držati onoga kako se nekad pisalo,pa bilo i pogrešno.Dakle:
Labudovo jezero i
Muda od labuda.
Sprdao se majstor.
Uspjesno.
Bas je svjesno degradirao, a mozda je i u pravu da se niko i ne pojavi tamo.
Nista nije slucajno, kao sto nije slucajno totalno odbaceno pivo bud light, isto zahvaljujuci " majstoru" za marketing.
Koja je uloga Pande na ovom svijetu
Sent from my M2101K7AG using Tapatalk
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
A misao..
...ja volim moje sne..
Moga Mila pogodila sljiva
...
Za sve što mu fali
krivi su ostali
za sve čega nema
kriva mu je žena...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
A ni one same ne znaju, ljudi ih na silu muče da nastave opstanak na ovome svijetu, raspalom, besmislenom...Dalje, da jedu: "Umjesto okruglih zjenica kao kod drugih medvjeda, oni imaju proreze kao zjenice. Ova im prilagodba omogućuje dobar noćni vid. To im koristi jer uvijek traže hranu, čak i noću.". I da bi se jedna bolest zvala pandine oči ili rakunove, kome je po volji, periorbital purpura (https://www.google.com/search?q=peri...x-cHE1mnyWlROM)
Ja sam temu promašio
Prilično sentenciozno...čija je to misao. Podsjeti me na "Vrijeme je za tišinu, i vrijeme je za galamu." Pročitah to danas, jutros, nedavno, maločas, dok je sunce još sijalo, prije nego što je mrak pao, oko ručka, prije ručka, poslije doručka, dok su se ljudi vraćali s posla, u slobodno vrijeme, u momentu, u času, na mah, u toku vožnje automobilom, taksijem, jednog kišnog popodneva, usred zvonjave telefona, dugo, brzo, "i dalje, i dalje..."...čitam Handkea pa radim neke stilske vježbe. Ovo - "Vrijeme je za tišinu, i vrijeme je za galamu." u stvari je sarkastično nazvano sentencioznim. A jedna njegova misao, citat, neka ga/je ovđe:
>>Slušanje kao posmatranje<<
I "- natrag ka prozi - ka pisanju proze"
prava ljubav je nus pojava jako dobrog odnosa....
Zanimljiva je činjenica da se ovo djelo Čajkovskog puštalo na sovjetskim ekranima 1991. kada se raspadao isti.
I kad je umro Brežnjev.Zapravo ovo djelo je simbol i protesta u Rusiji.
Eto nebitno kako se prevodi na našim prostorima uostalom.
Srecan Bajram , sad mozete i po danu....
Smeće od naroda. Vozimo busom put Zlatibora na fudbalski turnir. Vjerovatno nijesam obraća ovoliku pažnju ranije jer obično ja vozim. Sramota koliko je smeća svuđe pobačano. Tone i tone.
Juče vozim cetinjskim putem iza taksija i tip ladno otvori prozor i zafrljači cijelu šaku smeća u žbun kod atlasa.
To smo mi. Smećari.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da se požalim još jednom danas. Nagrdiše ovaj Zlatibor sa divljom gradnjom. Što je ovo silo nebeska. Dižu se zgradurine ni da je Dubai. Budva mala maca za ovo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks