Pozdrav!
Pošto mi ističe ugovor sad u maju, da li nude neke povoljnosti za produženje ugovora ili može da im se traže(pa pristanu..)?
PS: I ako neću da produžim ugovor nego da nastavim dalje, ostaje li i dalje ista cijena paketa (iako je bila akcijska)?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Moje iskustvo iz Telemacha je da moraš s njima oštro da bi dobio povoljnosti koje daju za nove korisnike(obično su veće povoljnosti nego za produženje ugovora)
Pod oštro mislim na to da doneseš uplatnicu sa izmirenim zadnjim računom i rečeš pa onda ćunda raskinem ugovor.Otprilike,ka na pjacu se pogađaš.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Prvi put kad mi je istekao ugovor zvali me 10 puta i nudili neke bzv povoljnosti po 3e popust na 12 mj uz ugovor od 24mj.
Na kraju me pitali sta ocu, tad je bio aktuelan paket za nove korisnike pretplata 1e na 6mj uz ugovor od 24mj, ja rekao uz novi ugovor ocu ono sto dajete novim korisnicima jer sto bi bili gori stari korisnici, i odobrili su to i potpisali smo.
Kad smo drugi put produzavali na isti nacin sam dobio prvih 6mj 50% jer je to bilo aktuelno za nove korisnike.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Akcija za nove korisnike je sada 3 mjeseca 50 % popusta
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Moze m telu biti jer nece vise niko telemach da uzima kad nemaju Arena sport
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne mora da znači, meni je bitniji Sport Klub.
Evo izgleda neće nikad kako je krenulo. Žena prešla na pi-kom nije viđela da nema premotavanja na svim kanalima. Sad se vezasmo za njih dvije godine.
Move je trebao oko nove. T-com isto, nego ih štrajk zajebao. U stvari oni se sa nama zajebavaju
Ne treba meni veći paket. Treba mi da mi radi ono što plaćam
Znam ja za to vrlo dobro. Stvar je u tome što nema đe da se pređe
Ne može se raskinuti ugovor po osnovu ukidanja bilo kog kanala iz ponude. Jedino ako se pretplata poveća tokom trajanja ugovora ili neki od servisa ne radi. Takođe može ako si bio na optiku pa preseliš neđe đe je nema, a insistiraš da ostaneš na istoj.
Probaj da izabreš državu Njemačku, kod mene na Philips (stariji model) tako nađe po redu
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Meni kad kod se pobrkaju kanali uradim auto tuning na LG i sve bude kako treba
Sent from my phone
Sony je najgori tv za sortiranje kanala pi, imaju svoju filozofiju ko.
Nidje veze sa podesavanjima, guglaj i muci se pa ako upali
na Lg nor ako nema hbo promijenis regiju na brazil i dobices ga
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks