Mali servis se radi bez dizalica i oprema sl...![]()
Nasuka karter/ivicnjaci/sahte rupcage i ulje istoci samo u vecini gradova diljem CG![]()
Harry, koji si dr svaka ti čast
Prvo da citao post od početka vidio bi da sam napisao da su i mijenjani i diskovi i pločice pozadi. Vjerovatno sam i to trebao sam uraditi jel tako?
To sto izzy mlati(poznajemo se lično),to je druga stvar. To nasa interna sala.
Nisam znao sem takumija i inekcije imamo i tebe majstora,koji oces da nama kazes da mozemo i sami zamijeniti ulje preko dizalice?
Ada druze,nismo ni balavci od 18 godina a ni debili da to jednostavno ne znamo da to uradimo,NEGO JESTOSTAVNO NEĆEMO I NEMAMO KADA!!!!!!!
To sto ti radis,to je tvoja lična stvar i ako mozes super je, radi niko ti ne brani,nego potrebe da pises X postova da mozemo to sami uraditi.
Treba li da ti se zahvalimo sto si nam rekao da mozemo sami da uradimo da zamijenimo ulje i filtere?
Evo,Hvala ti i zavrsio sam ovom pricom vise konacno sa tobom,legendo!
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Ne znam sto si se ti primio toliko zbog toga?
Ja se na prvi post nisam obratio TEBI LICNO vec sam napisao svoje misljenje, zato forum i sluzi.
Druga stvar, napisao sam da je razumljivo ko nema vremena, zivaca, ali da nije neki bauk zamjenit ulje i filtere, to je licno moje misljenje, ti si se tu opet primio
Opušti se mačak, radi sa svojim autom što ti je mila volja.
A da probate kao Talijani da radite servise....![]()
Možemo mi talijanima lekcije držat
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Preporuka za limara u pg?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Vratnica preko puta stadiona Crvena stijena.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vratnica je meni radio, dobar majstor, malo spor kao i svi...
A malo mu je crno da trazi djelove, pa sam morao ja da ih nabavljam...Kaze nema nidje u CG, ceka se mjesec dana isporuka...Na karoserija.me mi odma donijeli kuci
Kod njega se treba spremit da čekaš minimum mjesec dana pošto ti auto uzme.
Ali kad oće, uradi ga perfektno.
uzmu da rade 30 kola istovremeno, svako rastave, pa onda ne zna dokle je stigao na koje vozilo
e strasan je majstor onda
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Lakiranje bar ide 3litra nitra a litra farbe/jupolke i odere te kao da je krecio pola bivse Yuge....
Novi dan, novi utikač, ovaj put dvopolni
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
kako ce da splamti nedje
Photoshop.
Last edited by Bugi; 18-04-23 at 06:55.
Ja ne mogu da vjerujem.
Čime ukloniti sitne ogrebotine po šoferki od lošeg brisača?
Tićo, 067445297. Preko 30 godina radi taj posao, bas je profi.
Limar u dalmatinsku iz "stare lide"
Darko Radulovic
+382 67 888140
Poslato sa puslice upotrebom Tapatalk-a
Na konto ove priče, ovamo preko bare za zamjenu samo filtera kabine (otvoriš ladicu ispred suvozača izvadiš stari i staviš novi) naplaćuje par servisa 39.99$. E to je dragi moji kad neće neko da otvori tutorijal na YT i završi posao od 45 sekundi sam.. A zamjena ulja i filtera 50$ sa sve djelovima, to stvarno sam ne bih radio...
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks