Stalno kako nekoga izbiju pricaju pa sta se to desava kakva su vremena dosla, a 100x je bilo gore prije, samo nije bilo telefona sa kamerama i drustvenih mreza.
Nosili su se pendreci, bokseri i nozevi u skolu, a poneka budala pistolj i bombu. Grupnih tuca i batinanja koliko hoces, pa odvaljivanja u policiji ako ih uhvate.
Koliko samo skinutih patika je bilo...ovo su sad djeca cvijeca.
Sent from my phone
Sjecam se dogadjaja sa sredine devedesetih kad je neka ekipa dosla da bije nekog u gimnaziju pa kad je kompletno skola krenula da ih batina u bjezaniji jedan je fijuknuo defanzivnu bombu u dvoriste skole.Mislim da su napisali o tom dogadjaju neku cetvrtinu stranice u novinama, pominjalo se par dana i to je to.Da ne pricamo o skidanju patika po primorju i svakavim tucama koje niko nije registrovao.No opet devedesete su bile divlje vrijeme danas je sve drugacije.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Rezultat evolucije nije nikad povratak na staro. Crna Gora se ne može i neće vratiti na početak 19 vijeka.
U Njegoševo vrijeme se slavila istraga pot*****, neznalice.
Svako vrijeme ima drugačiju borbu za slobodu i pravdu. U Njegoševo vrijeme je to bila borba protiv Turaka.
Danas je to borba za građansku državu u kojoj su svi ravnopravni.
Đukanović je lopuža i kriminalac i dobro je što više nije predsjednik.
Ovaj novi je za sad pokazao da ne zna šta znači misliti.
Reče danas da MISLI da je za CG dobar otvoreni balkan. A onda ne reče nijedan smislen razlog zašto je to dobro za CG.
Što znači da nije ni mislio, iako misli da jeste.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Znas sta je gradjanska drzava, kada nikome ne smeta kada se predsjednik pricesti ili recimo kada primijer klanja u dzamiji. Pogledajte taj zapad na koji se pozivate kako stvari funkcionisu tamo. Ne dao Bog da se predsjednik zakune na Bibliju.
Hasta siempre!
Dakle vraćemo se u vrijeme kad je vladika Crne Gore prodao dva manastira (Stanjeviće i Maine) Austrijancima.
Po ovome što pojedini pišu, a popšte je poznato da je Milo htio da gradi diskoteke i noćne klubove, ispada da je Milo = Njegoš?
Ima li ko od ovih istoričara sa foruma da provjeri je li Njegoš bio slab isto na plavuše ili mu je bilo bitno samo da je žensko? Jer je opštepoznato da je Njegoš uživao u ženskom društvu. Zli jezici bi rekli da su mu iste došle glave.
Dok utvrđujemo ovo oko Njegoša, Damjanović je u Vašingtonu. Sastanči sa MMF-om i Svjetskom Bankom.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...svjetske-banke
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...s-u-crnoj-gori
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...vnih-finansija
Ovi kojima je muka da čitaju long story short
1. Bankarski sektor je OK.
2. nakon Milojkove milijarde iz Japana koja ide u Plkevlja, Damjo je odigrao sa svojim ulogom - razmatra se izgradnja terminala za tečni gas.
3. U MMF je između ostalog pričao i sa:
U okviru posjete Vašingtonu, Damjanović sa saradnicima, državnim sekretarom Ilijom Vukčevićem, generalnim direktorom Direktorata za budžet Bojanom Paunovićem i šeficom kabineta Slobodankom Burić, imao je i niz sastanak sa predstavnicima uglednijih kompanija- JP Morgan, Bunc Trust and Co, Societe Generale, Moody's, Global Sovereign Advisory kao i predstavnicima Odjeljenja za fiskalne poslove MMF-a.
Last edited by hercules; 16-04-23 at 22:37.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
I ovdje optuzise cetinjane zbog "napada" na autobus to jest "kamenovanja" a da taj autobus ni tad, ni sad niko nije vidio, niti posljedice "kamenovanja" slikao. Da ne kazem kako se dezurni luckej razbacivao izrazima koje da ga pitas sta znace ne bi umio odgovoriti ali je cuo da se koriste pa eto...
Trcanje pred rudu je omiljena aktivnost ovdje forumasa a kamoli na mrezama. Ne samo sto trce pred rudu vec prozivaju ostale koje nisu jos potrcali da istrce sa njima jedan krug.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Apsolutno. Meni se veoma dopada što je Jakov pokazao danas. Sjećam se da su se polagale velike nade ovdje na forumu u naume Duška Markovića sa prijetnjama ali izio vuk magarca. Danas bješe čak i na RTCG sjajan prenos liturgije u Hramu što je veliki iskorak u odnosu na prethodne mračne decenije. U svakom slučaju Jakov za sada odličan 5.
Da li su momci iz BiH napadnuti iz nacionalistickih motiva? Nisam ispratio cijeli slucaj medijski precerano..
Last edited by Platinum; 16-04-23 at 23:34.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Ne pise niko o tome. Evo jednog mudonje...
https://twitter.com/LjiljanaPesic4/s...HbI-5FHcw&s=19
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako ce neko ovome Dambu usi navidat, nece mnogo stariji bit. Odvratice ga od mafijanja.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislim da je i ovaj lomljen jer je srasta vas na krivo koliko se vidi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bucko ne radi,kopa ne radi ,bufalo ne radi sve ostalo radi ih zinula ala za pare fuj zelim im promet 0 eur
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ispravka, Milojkova milijarda iz Japana nije bila namijenjena Pljevljima. Za njih je namijenjeno zasebnih Milojkovih 500 miliona, ali zemlja porijekla je nepoznata, nisu iz Japana. To je ukupno milijardu i po Milojkovih investicija.
Inače, Bojan Paunović jedan od intelektualno najprosječnijih ljudi koje sam upoznao. Bio veliki Srbin do 21.05.2006, od 22.05.2006. pričao da nikad nije bio protiv nezavisne CG. Još jedan ugroženi Srbin koji je bio dio misije CG pri Briselu, direktor direktorata postao za vrijeme dps vlade, produžio na istom mjestu i u dvije naredne vlade. Moram da kažem da je premašio sva moja očekivanja. Poznajem ga od njegove 13. ili 14. godine.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
e cush 5 godina za ovo svasta
A trebalo bi za ovakve koji ne pokazuju kajanje ici na maksimalne kazne. Za nauk drugarima koji mu se dive. Pa ako mu se toliko dive da bi mu se pridruzili u cuzi, onda neka pocine isto djelo.
Da je tebi razbio nos i jagodicne kosti - i napravio ti mozda problem sa disanjem, jedenjem, vidom, glavoboljama za citav zivot - koliko bi dao ovom govecetu?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Iskreno se nadam da će na račun publiciteta biti kažnjeni nepravdeno i drakonski!
Last edited by BiTrAtE; 17-04-23 at 07:57.
Ukoliko se ustanovi da ovi momci nisu napadnuti na nacionalnoj osnovi, kako inače tvrdi i jedna od majki napadnutih sportista, da ima države i oni koji su pisali saopštenje iz BS bi odgovarali krivično jer koriste situaciju da na ovakvim slučajevima mrljaju svoje podlosti. U Crnu Goru na dnevnom nivou uđe ko zna koji broj građana BiH i nikome se ništa ne desi. Svakako, ostavimo makar prostora da saznamo što se tačno desilo.
Svako normalan može da zakljuci da nije na nacionalnoj osnovi jer na trenerke pise samo klub a koliko ja znam u sarajevo ima i srba muslimana hravta a vidim po izjavama da nisu pricali sa njima tako da nisu mogli da znaju jesu li goran edin ili hrvoje tako da bi ovu bosnjacku stranku lopovcina ugasio
Odje nije problem kad Savicu izbiju đecu ali je problem kad se NOVINARKI izbije sin.
Ovo meni smeti, jer NOVINARKA je moc moze da blati nas a obican gradjanin nema nikakvu moc jednostavno je prepusten ko krava kad rice.
Tako i bjese primjer nedavni samo kad su Privilegovani od Inspektora i Novinara ,drzavnih sluzbenika u pitanju i njihova đeca onda sistem radi a vi ostali idite u pm
PS za klikera preko 6 mjeseci ili godinu uslovno nece dobiti ti zaboravljas da je odje za silovanje maksimum 2 godine da odlezis ...sem ako nije u pitanju cerka sudije...
Sto veća kazna,da je sreće,ali je nerealno očekivati da dobiju kaznu kakvu zaslužuju.
Ne bih se previše bavio razlozima,moguće je da su na nacionalnoj/vjerskoj osnovi,ali to njima nije za utjehu.
Najbitnije je dati do znanja ovim mladim mudonjama da ih čeka zaslužena kazna,da je sreće da im se sa svakim prestupom kazna povećava ne bi se ovo radilo.
I one sa onih snimaka sto smo imali u skorije vrijeme kod nas da je sreće trebalo bi oštro kaznit,možda bi porazmislili idući put
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks