Svim forumašima koji danas slave neka je nazdravlje Vaskrs. Hristos Voskrese!
I ja te ispravio, jer se nadao da si nenamjerno pogriješio
Polako, ispraviće se retorika
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
opet pretjerujes, lucke. toliki akcenat na nesto sto je licno je previse.
nothing comes from violence and nothing ever could
Crna Gora nije samo pravoslavlje. Problem je što je "narod" i katolik, pa ne vidim da je narodni predsjednik pošao u katoličku crkvu (a Uskrs je bio prošle nedelje).
Odjava sa ove teme do daljnjeg.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ovo je pravi preśednik, ima za svakog ponešto.
Nato, DA!
Priznanje Kosova, DA!
EU, DA!
SPC-a koja je protiv svega toga, DA!
Crna Gora, DA.
Velika Srbija, DA.
Velika Albanija, DA.
Nema što da mu se zamjeri.
Sto je ovo danas sa forumom?
Blagi su dani, a ljudi se utrkuju u vrijedjanju i omalovazavanju istih.
Suzdrzite se malo od pakosti, nece da skodi.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Blagoš Crkvi u kojoj su "veliki" vjernici zajedljivi licemjeri kao ovaj gore.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bio je na katolicki Uskrs u katedrali u Br.
https://www.antenam.net/drustvo/2827...tedrali-u-baru
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
https://twitter.com/ArduanaPribinja/...y1zJIMdmA&s=19
Sta je ovo sa nasiljem u CG?
Nema dana da ne bude neka vijest o fizickom nasilju i to ne gurkanju i vrijedjanju, vec nanosenje teskih tjelesnih povreda.
Je li ovo posljedica ratnih desavanja, igrica, filmova?
Otkud ta sadisticka potreba u djeci da povrijede ljudsko bice i nanesu mu bol? Kako je moguce da covjek ne osjeti jezu u sebi kad drugome polomi nos ili glavu? Zar je moguce da ne polaze od sebe? Otkud taj poriv da nekog covjeka napravis invalidom za citav zivot? O cemu sanjaju ti ljudi? Kako zamisljaju svoju buducnost?
Razumijem da na svijetu postoje psihopate i sadisti, ali ovoliki broj i ovolika ekspanzija u maloj CG?
Zar treba da se plasimo ljudi na ulici, a posebno od djece, tinejdzera, mladih?
Ispada da od 20 ljudi koje sretnemo jedan od njih sigurno ima zelju da nas povrijedi.
Last edited by Kliker17; 16-04-23 at 10:08.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Naravno, apsolutno bez razmišljanja!
Ono što je naša Crkva prošla u borbi za svetinje ne treba niko više da prolazi bilo koje vjere da je!
Iako je bilo komšija muslimana i bošnjaka koji su pomogli odbranu svetinja, treba konstatovati ipak da je bošnjačka stranka i albanske stranke sa svojim članstvom tada kada je pravoslavlje bilo ugroženo u CG ostali podanički uz dps antihriste koji su napali Crkvu i dali svoj glas i to podržali kroz podršku nakaradnom zakonu. Tada je IZ takodje ćutala dok su se narod na ulicama litijama borio.
To im treba oprostiti, i ako ikad dodjemo u sličnu situaciju mi treba da pokažemo kako treba i da ih odbranimo, a nadam se da do toga neće ni dolaziti već da će vladati mir, sreća i blagostanje za sve narode Crne Gore.
Last edited by lucke91; 16-04-23 at 10:27.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Iako ne znam u cemu su bili, garantujem da su imali trenerke sa obiljezjima Sarajeva (ako nije to, onda je razlog dozivanje imenom Harun i Alija) i tako upali u oci krvozednim srpskim nacionalistima. Ovi kad su vidjeli da ih ima vise, plus imaju motke i palice, osjetili su se jacim i sproveli su u djelo ono sto ih uce kuci
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Last edited by Tripleta; 16-04-23 at 10:28.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dje bas u bar no nazalost tamo ima ona barska krmad nacionalisticka.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks