To što bilo koja institicija Crne Gore kaže o predmetu ništa ne znači, dovoljno je to što Milo B. kaže za sebe da je potpuno nevin, veli čovjek koji je sebe vidio kao sledećeg predsjednika države.
Bit, ne vrijeđaj Bangladeš da te zamolim.
https://fb.watch/jWpbawu1PI/?mibextid=Nif5oz
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
nothing comes from violence and nothing ever could
A i ovaj Djikanovic, zna da se sve prisluskuje i on prica sa ubicom preko tel. Isto tako zna da se sve otkrije kad se hoce i opet pomaze. Mnogo usijanih glava je oko nas
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne znam jesu li ovi momci tolike mudonje ili toliki retardi, baš ne znam što im je u glavu.
Ubijedjen sam da se 90% ovakvih zločina riješi, makar operativno. Vazda se nadje neki trag, neko propjeva ili će propjevat.
Poznajem ih obojicu. Dražen je oduvijek bio problem (kao i cijela familija) i znala mu se sudbina ali ovo je užas. Od Novice me ovo iznenadilo. Njemu je majku ubio autom onaj momčić u Farmake preke 4, 5 godina. Užas što rade ljudi.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Nevjerovatno...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...sa-fotografije
Sve se prisluskuje je... mit.
Da bi prisluskivali audio zapise moraju negdje da skladiste, sto je, jelte, neizvodljivo cak i ovom dobu. Ali neka bude da moze - da imaju mogucnost da prisluskuju sve, morao bi to neko da preslusa. Da bi skratio audio pretragu mozda je lakse imati transkripte razgovora sa odredjenim markerima koji ukazuju dje je sto receno. Nije da se ne moze i to automtizovati, s tim sto i to zavisi od mnogo faktora, prije svega tehnicke prirode.
Da se ne ide u detalje - mozda se prisluskuju odredjene osobe, ali ne svi.
Jesmo lideri u Evropi ali nismo Wakanda.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Meni je simpaticno kako Mandic ne smije da napadne Novovica direktno kao sto je Katnica napadao. Najvise sto smije da kaze je da vise vjeruje Bozovicu nego tuzilastvu. Makar za sad. Vidjecemo kako ce stvari da se odvijaju kad istraga malo bude napredovala, jer je velika vjerovatnoca da se DF finansirao od sverca narkotika i da im je ovo veliki udar na partijske finansije.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jos mu je ono za terorizam aktivno. Pazi se ka zmija noge![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zmija krije noge, a Mandić se ne krije. No oće kopije svih baza podataka iz državnih institucija, na cd u dva primjerka...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Po mojoj skromnoj procijeni nije ovo za vise od 10-12 godina, ovoliko humanitarnog rada je iza njega;
Vojvodić je više puta osuđivan - zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nasilničkog ponašanja, ugrožavanja javnog saobraćaja, nasilja u porodici, teška krađa, samovlašće, nanošenje teških tjelesnih povreda, neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, razbojništva...
a po mojoj ja ne znam kako je on uopste bio napolju
Pa ne živi u Americi da bi mu gornja granica bila tri presude.
a i ne hapsi ga horejsio jelte
Nije bitno ko te hapsi, no ko ti sudi.
do juce kadija te tuzi, kadija ti sudi.
od sutra cemo da vidimo.
Samo prinudni rad, brale. Braća komunalci da dobiju pojačanje, a plaćaće im tim obrocima i smještajem u zatvoru.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks