Sad idete iz krajnosti u krajnost.ne ulazimo u njihovu moralnu vertikalu kakvi su i sta su.oni dobijaju pare za usluge pronalazenja rupa u zakonu i sto povoljniji polozaj klijenta(lopova ubica kriminalca nesrecnih slucajeva ....svako ima pravo na odbranu ,floskula poznata svima.
Niti ih mrzim niti ih volim neki su mi gadniji od drugih i to je to.eto volio bih da placaju porez![]()
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Last edited by NSX; 14-04-23 at 20:47.
She is only here to annoy herself!
Ko sad ugrozava Df i njegove clanove?Nije se valjda opet DPS povampirio ili ovo pricaju iz visegodisnje navike
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa jel dosta sto porez ne placa , kompezacije sa stanovima,placevima no im djeca ugradjuju zlatne nozdrve
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
aha vidim sad da ima bilateralni ugovor sa Srbijom iz 2010. godine, pametno nema što
She is only here to annoy herself!
Evo ga tekst iz 2015: https://www.rtvbudva.me/vijesti/ko-j...protestu/10065
https://mondo.me/Info/Crna-hronika/a...h-klanova.html
Rekao bi neko da DF ima podrsku nekog kriminalnog klana.
Last edited by VanjaTheMan; 15-04-23 at 00:01.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Zanimljivo…
Čudo neviđeno ta budva je ukleta...
Ima li u CG partije da nema na nekom nivou podršku kriminalaca i zašto ne?
Ni u CG ni van nje.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kakve dvije budalaštine od izjava:
Ugledni građanin ili dio kavačkog klana: Teške optužbe protiv predsjednika Opštine Budva
”SDT kaže da je ugledan, izabran prije četiri mjeseca sa više od 50 odsto glasova i on će sad da bježi od funkcije na koju je izabran. Da neko bježi od funkcije, to još nismo gledali”.
Jes, kriminalci neće bježat zato što su izabrani na funkciju. Kakve sve budaletine milione uzimaju od advokatskog posla.
Advokati se žalili na rješenje o pritvoru: Kako će Božović naći Zvicera i Milovića kad ne mogu tužilaštvo i policija
Još jedna budalaština. Kao da Božović nema način da kontaktira ovu dvojicu no bi ih tražio od vrata do vrata. Kako ga brane, bolje bi mu bilo da im je naredio da ćute.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovi stručnjaci dok dodju do Mila uhapsice pola svojih ljudi....
Moze li mi objasnit neko kako je covjek dosao na poziciju gradonacelnika sa ovakvim cv-jem![]()
Zar treba za gradonacelnika cv??? ma ajte na kupanje
Ako je tačno prenešeno, pročitah da je vojvoda Mandić izjavio kako je Božović najbogatiji stanovnik Crne Gore, ne kapiram je li je to izjavio u namjeri da ga odbrani ili dodatno ukopa?
Tad je bio Katnic....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks