Kaludjerovic je jednaka svastocina i ubica,i prije i poslije belvedera i borilovica.
U isti saht sa ovim govnetom budvanskim neka bazdi dozivotno sto se mene tice.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Kaludjerovic je jednaka svastocina i ubica,i prije i poslije belvedera i borilovica.
U isti saht sa ovim govnetom budvanskim neka bazdi dozivotno sto se mene tice.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...o-politizacija
Cest prelazak granice osnov? Pohapsice pola drzave ondaKazao je da u predlogu za određivanje pritvora SDT navodi da je Božović za poslednjih pet godina 55 puta prešao državnu granicu i izašao van Crne Gore.
"Mi, branioci, smo se štrecnuli. Ja sam za deset dana deset puta prešao državnu granicu..
Puste li MB danas ili prije izbora da se brani sa slobode, ide kampanja ugrozenosti srba i ode front 5+ % gore
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kampanja ugroženosti Srba nikad nije ni prestajala, sigurno ne čeka Mila Božovića da izađe da bi počela.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
kakav je ovaj bozovicev vucic, dijareja
nothing comes from violence and nothing ever could
Jovanović: SDT je u problemu, nema dokaza, samo politizacija
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...o-politizacija
Zbog čega je advokatima u ovakvim slučajevima uopšte dozvoljeno da baljezgaju u javnosti? I ne samo njima. Svi pokušavaju da javnost okrenu na svoju stranu i da na taj način vrše pritisak na sudstvo. Samo pomamljuju ionako pomamljen narod.
Vijesti su krive, sto su ga uopste intervjuisali?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
hahahha kuku sto rade mediji pod kandzama, taman se oslobode jednog bazda onda dodje drugi....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Taman mi Srbi oslobodili Crnu Goru od lopova i fašista i ovako nam se vraca! Vidis li Đedo sto nam rade?
A narod se turira najstrasnije, ponekad se zapitam kako ne pregorimo kad nas ovoliko drze u crveno
Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je pritvor do 30 dana uhapšenom predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću, na predlog Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).
To je "Vijestima" potvrdila portparolka podgoričkog Višeg suda Marija Raković.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bruka i sramota od bahatosti zaposlenih svih institucija
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...u-niksicu.html
Oktobar 2015 god. bačen je molotovljev koktel na policiju i krenulo se u razbijanje demonstracija (Demokratskog Fronta). Na cdm-u se pojavila vijest da policija ima saznanja ko je organizovao napad na policiju. Nažalost nisam uradio ,,skrinšot” vijesti (jer je ista nestala poslije nekoliko sati), ali sam prekopirao imena iz Budve… uglavnom, evo kako je pisalo:
- Milo Božović iz Budve (38), policiji interesantan sa aspekta međunarodnog krijumčarenja narkotika.
- Radovan Perović (46) takođe iz Budve, dovodi se u vezu sa međunarodnim krijumčarenjem narkotika, zelenašenjem i krvnim deliktima. Četiri puta je bio pravosnažno osuđivan, na ukupno 15 godina i četiri mjeseca zatvora.
- Nikola Sjekloća, iz Budve (37) poznat je po nasilničkom ponašanju, a policija ga dovodi u vezu sa organizovanom kriminalnom grupom.
- Na spisku Budvana je i Milić Bubanja.
Možda se iz sadašnje perspektive (kome još tada nije bilo jasno) vidi zašto nisu procesuirani kada su prozvani. Ova priča advokata se samo nastavlja oko tog fona o ugroženosti ____________ (upisati po želji).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zakleo bih se da je bivalo slučajeva kad advokat jednostavno izjavi da zbog tajnosti postupka ne smije da ga komentariše i bukvalno se završi pričom da se klijent izjasnio ovako ili onako, negira krivicu i slično. I ništa više od toga. Ovo što Božovićev advokat radi predstavlja propagandu koja može da podigne tenzije.
Last edited by NHM; 14-04-23 at 20:06.
Zato je neki od portala juce objavio radovan i dragan perovic
Advokati su postali dno, za parnice dobijaju po 300 000 eura pa su zato bahati i obrcu javnos i sve na svoju stranu,, a nema sto ih covjek nece vozit u gepeku ko onog advokata prije nedje...
valjda ne treba da se lome rebra kad se privodi, evo ne znam
Pao je na njega tokom rvanja pa je zato ovaj slomio rebra, ali svakako nesojski jer posle biber spreja ga je moga lagano onesposobit i vezat bez ove teatralnosti koja će na nos sad da mu izađe zbog ovog snimka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svaki advokat brani klijenta kako umije,to im je valjda posao. nije valjda da vam smeta jovanovic sa politickom konotacijom. bedi kad brani svoje klinicke slucajeve, svi bolesni sto psihicki sto fizicki
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Branit krimose je poseban slucaj. Za to moras bit posebna vrsta.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Advokat je posebna ljiga od coeka , nema svako zeludac za to
Naravno da brane kako umiju, samo što to što umiju mora da bude u nekim granicama.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks