Kako je sjutra Barsa sa pobjedom ispred Reala? nista meni tu nije jasno, ili se produzeci ne racunaju ?
Ataman ima solidnu konkurenciju,za najodvratnijeg trenera EL ,u ovom treneru Makabija..
Kako je sjutra Barsa sa pobjedom ispred Reala? nista meni tu nije jasno, ili se produzeci ne racunaju ?
Last edited by Nantecut; 13-04-23 at 22:02.
Ne računaju se.
Mozda i bolje na Real nego Barsu..
Barselona je najgori mečap.
Da je sinoć Real dobio igralo bi se protiv Monaka , ovako noćas treba osluškivati rezultate i ako je moguće ići na Real , a ne na Barselonu.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Odlična završnica sezone za CZ, šteta zbog one crne serije i nekih poraza od slabijih timova.
Campazzo čim je ušao u formu pokazao kakvo je zlo od igrača. Ona kazna je prelomila sezonu EL. Od njegovog ostanka zavise i ambicije naredne sezone, svi drugi mogu da se zamjene.
@Director Partizanu prosto više leži Real i bolji su im meč ap od Barselone.
Protiv Barselone ne bi imali ni promil šanse.
Real jeste apsolutni favorit ali protiv njih postoje makar kakve takve šanse.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Zaboga,jesu li u Madridu i Barseloni razmišljali:"ko nam je zajebaniji?Partizan,Žalgiris ili Fener?Ajd,ove ćemo,bolje nam je"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ko dobija noćas?
Monako i Darušafaka.
Čovićevci oka ne sklapaju od muke
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Kakve veze ima Čović sa Monakom i Makabijem?
Koje komplekse je nabio Radonjizam tokom ovih godina...
![]()
![]()
![]()
Dajte neki stream I neka vam priča
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Bolje da ne gledaš kako ovi sa tarzankama rešetaju žocove svjedoke.![]()
Znači Director gleda.On je, ipak,samo simpatizer KKP,nije navijač
Last edited by joni; 25-04-23 at 20:23.
Samo treba jos vise voljeti Partizan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kome je sudjeno da bude *eben, gace mu same spadaju
Ne traži ništa.Samo ćeš izbaksuzirat.Ja mislim da dok Director i neki moji drugovi gledaju ovo i dušmane,jer bi pogrešno bilo reći da navijaju za Real,dobro ide.To je neko tzv. pozitivno baksuziranje.
PS.Imam jednog druga koji baš mrzi Partizan i svaki put navija da izgube,ali je stavio 10€ noćas na KKP.Veli,mržnja za mržnju a sir za pare
Last edited by joni; 25-04-23 at 20:29.
Šalu na stranu, kvalitetna košarka. Hezonja i Musa ispodprosječni večeras, sa po 3 faula. Ovaj Rudy, ja ne znam odvratnijeg košarkaša u Evropi, ponašanje nula u bukvalno svakom meču. Veliki broj koševa za poluvrijeme, a igra se baš jaka odbrana. Dobri su zagrebĆani večeras.
Smajli pun samopouzdanja.Ovaj Tavares kao da je od Ajfela,a ne od Tavareza.Pokupi sve živo.Jabučelea i ovog Zemunca baš teško čuvati,ali to su igrači koji odjednom stanu.Kao da zaborave u čemu su dobri,pa umjesto da se toga drže probaju nešto drugo,odnosno nestanu u jednom trenutku.Mene strah najviše od Muse i Hezonje,loše ušli u utakmicu i sad ako ih ovaj trener umije "motivisat" a la Žoc metodama,mogu bit opasni
Lesor večeras užas kako igra...ali kakav ljakse ovaj "zemunac"...fale mu samo air max tikepa
Last edited by Director; 25-04-23 at 21:18.
Kevin Panterrrrrrrr.....![]()
Majstor, svaka čast
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks