Muslimani i katolici uvijek su praznovali njihove vjerske praznike. Ako je trebalo da se radi/dežura za pravoslavne vjerske praznike oni su obično radili
Jes'... Za malo ne pitah jednu koleginicu da neće doć sjutra i u ponedeljak da radi. Mi za njihov praznik radimo.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Muslimani i katolici uvijek su praznovali njihove vjerske praznike. Ako je trebalo da se radi/dežura za pravoslavne vjerske praznike oni su obično radili
Kakva dežurstva...
Raznorazne službe koje rade bez obzira na kalendar
A dobro to... Pričam o drzavnim organima i onima koji nemaju dežurstva nikakva.
Ima li neko broj 45?![]()
Otac mi ne preminuo prije dvije godine, kad je preminuo, posle nekoliko dana otkazao sam karticu od Hipotekarne i Prve Banke CG jer sam ja bio ovlascen.
Danas mi je dosao papir od Prve Banke da moram da platim 57 eura zbog duga za odrzavanje u zadnje dvije godine i ako ne platim da ce sudski da postupaju, sta da cinim zna li ko? Nije mi zbog 57e, ali kako je moguce da se desava ovakvo nesto?
Imas li kakav dokument za to, da si ugasio racune i otkazao karticu?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vjerovatno je u pitanju odrzavanje racuna.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Od 01.01.2022. godine ne postoji bankarski ombudsman. Ukinuta je ta institucija, a centralna banka je preuzela zaštitu potrošača u bankarskom sektoru. Pri čemu imaju mnogo veća ovlašćenja nego što ih je imao ombudsman.
Šteta što nije sačuvana potvrda da je sve plaćeno i da je traženo gašenje računa i kartica. Dosta se često dešava da klijent misli da je ugasio račun i da mu poslije određenog vremena stižu zahtjevi za plaćanje raznih održavanja. Do prije 7-8 godina ckb je bila ozloglašena po tom pitanju. Nisi mogao račun ugasit što nećeš žestoku frku napravit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pitao sam jednog prijatelja sto radi u ckb, kaze da se cak potvrda i ne daje, osim ako trazis. Ja se i ne sjecam jesam li dobio kakvu potvrdu, proslo je 2 godine od tad, đe ću se sjećat.. ali se sjećam da sam ugasio račune u sve očeve banke u 1 dan.
Ja sam bio korisnik Societe Banke.
Imao sam stambeni kredit kod njih.
Uglavnom preuzme ih CKB i ja pođem da zatvorim račun.
Očekivao sam da ne može jer imam još kredita (oko 7000). Spremim novac i pođem u banku.
1) Prvo su rekli da ne mogu da zatvorim račun jer imam kredit. Ovo sam očekivao i rekao da ću uplatiti kredit samo da mi obračunaju koliko je ostalo.
2) onda su mi rekli da moraju da sačekaju nekog šefa/menadžera koji će to da obračuna. Ja sam rekao da to valjda kompjuter obračunava a ne čovjek.
3) onda su mi rekli da mi ništa ne znači da dođem drugo dan i da mi kamata neće praviti razliku. Kada sam pitao koji je to drugi dan, nisu znali da mi kažu.
4) 5) 6) prepucavanje
7) Dobio sam koliko da uplatim i uplatio.
8) iznos za prijevremnu uplatu koji sam ja izračunao i iznos koji mi je banka izračunala se razlikuje za blizu 70e na moju štetu. Ok prihvatam.
9) Tražio sam potvrdu za zatvaranje računa i nijesu mi htjeli dati.
10) onda sam tražio da pričam sa nekim nadređenim pa su mi dali potvrdu.
11) onda sam tražio ispisnicu da sam otplatio kredit i da hipoteka više ne postoji. Rekli su mi da dođem drugi dan jer ne može isti dan.
12) Došao sam nakon 7 dana. Nije je bilo
13) Došao sam nakon 5 dana. Nije je bilo.
14) Tržio sam da pričam sa nekom nadređenim. Nije ga bilo.
15) Došao sam nakon par dana i dobio je.
Kako to ide u Hipotekarnu.
1) Hoću da zatvorim kredit. Pošaljem mail sa upitom. Dobijem iznos. Uplatim iznos.
2) sa uplatnicom dođem u banku i zatvorom kredit. Dobijem potvrdu.
3) jave mi da će ispisnica biti gotova za 5 dana. Pođem za 7 i uzmem je.
E sada nastavak.
Imam potvrdu da sam zatvorio sve račune u CKB, a CKB mi svaki mjesec u zadnje vrijeme šalje da imam na računu nešto preko 69e(pogledati 8 stavku). Šta znači potvrda koju sam dobio prije godinu dana kada tamo neđe i dalje postoji moj račun koji je otvoren kod njih i na koji i dalje imam sredstva?
Ljudima obično prikazuju dugovanje, ali ja ne bih taj novac podizao, pravim se mrtav
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Na zalost gradjani su izlozeni maltretiranju od strane banaka i njenih sluzbenika. Majka mi je skoro mijenjala karticu i sluzbenica nije aktivirala sms servis. Zvali smo banku i sa call centra traze od nje da ponovo ide na salter zbog toga umjesto da se izvinu i da to oni odrade. Stoka.
CKB, najgora banka u drzavu. Ali sto znaju u pojedine banke da postavljaju pitanja, jesi li politicki aktivan, koliko imas djece, jesi li ozenjen.....
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Upoznaj svog klijenta plus neke stvari vezano za sprečavanje pranja novca. Vjerovatno zbog toga pitaju je li politički aktivan ili povezan sa nekim politički aktivnim. Mislim da imaju set pitanja koje moraju da postave i informacije koje moraju da prikupe o klijentu, ali pojma nemam koliko je to detaljno. To važi za sve banke.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima li neka firma koja otkupljuje stari namještaj, tv i slično ili da kačim na oglase?
Jer imam vikendicu koju renoviram pa bih neke stvari prodao odnosno zamijenio.
Zamislio sam neki nerealni scenario da neko dodje, pogleda to što imam i isplati me, poput onih što otkupljuju staro gvoždje, da se ne bakćem sa oglasima
Ima li kakav salon polovnog namještaja?
Da nemate za preporuku nekog mladog manje poznatog (u prevodu finansijski pristupacnijeg) slikara?
Trebale bi mi 3-4 veselije slike, pune boja tipa Aleksa smile sto slika..
Ako imate nekog bio bih zahvalan za preporuku
Hahahaahha kakav slikovit opis, genijalno!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks