citam ovo i ne kapiram jel stop za operatere ove koji rentraju trotinete....ili za sve??? posto bi mi logicnija bila ova prva opcija...
koliko ja razumijem tekst, situacija je sljedeca
glasalo je 8-9% biraca!!! a grad je rekao da ce im uslisiti molbe i ukinuti trotinete
opaska za ugovore se odnosi vjerovatno na to da ih prie toga ne mogu ukinuti jer ljudi imaju ugovore
svakako, nece biti prvi grad koji ih je zabranio
a ne ko kod nas, na magistralu na fucking monowheel majku im glupu... pa kad se prospe na kamencic i ja ga prepeglam sa 2t kola, posle cu ja u zatvrod da idem kaa za normalnoga
ovo sam isto ja tvrdio za vlasnika one pumpe kod Ognjista sto je kocio radove na bulevaru zaleci se na izgubljenu dobit da mu nije dobro obracunata...
samo su trebali da pristanu, plate, i onda ga za 15 godina unazad oderu da je slagao koja mu je dobit i to je to... ostane u minusu
Već poznat i primjenjiv metod u sređenim državama.Takođe,kad je pravno lice u pitanju,pa traži i izgubljenu potencijalnu dobit u narednih npr.20g,onda mu retroaktivno naplatiti i PDV na toliku dobit u zadnjih 20g.iakp mu kroz knjige vjerovatno stoji ko zna koliko puta manja dobit
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
To bih volio da vidim, kako bi se radovali vlasnici i podstanari poslovnih prostora.
Sto se tice kako mogu da postave rampu, lagano ako je zemlja zavedan na skupstinu stnara, tj ako su oni vlasnici zemlje. To smo mi napravili, sve lagano i po pravilima.
ako su ovo zgrade MUP-a, onda je zemlja "njihova"... vodi se na skupstinu stanara, a ne na opstinu.
U tom slucaju mogu svemogu tablu da metnu i putarinu da naplacuju ako hoce
![]()
Malo ima biciklističkih.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ju-u-podgorici
e vidjeh u mataguze najduzu biciklisticku stazu top je ...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve Bemaxu treba dati da radi. Ubjedljivo najozbiljniji i najpedantniji
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zasto kasne radovi na bulaveru V. Vlahovica?
Prema tome, šta da ti kažem?
Valjda je po projektu rok neđe sl. godine. Pisao je neko gore
Ja mislim da je čak 25ta u pitanju
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Znaci jos dvije godine sa onim raspalim makadamom onamo?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nisam siguran. Samo mi je to nešto ostalo u sjećanju. Znam da mi je rok radova bio nešto baš dug. Moguće da će i ranije. Mislim i da je cijena bila nešto oko 5 miliona što mi je takođe bilo nevjerovatno na onu poljanu.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
e vala ne mogu da vjerujem sto onamo prvo kosta pet miliona a drugo sta to ima da se radi toliko?! Pravina i poljana*! Svasta
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Instalacije, kanalizacija, rasvjeta. Nije baš samo asfalt i vozi Miško.
Onamo je problem što se Glavni grad i Država prepucavaju oko finansiranja tog projekta. Jer dio valjda snosi Glavni grad a dio Uprava za saobraćaj (Država). A Milojko i Damjanović nisu davali pare za to da ovaj ne bi ubirao glasove.
E ako ste mislili da je tu najgori momenat cijele priče nije. Onaj bulevar radi Tehnoput
Uglavnom ovaj bulevar će da bude kao onaj prema Danilovgradu što imamo u Gornju Goricu one 500 metara nezavršene još malo pa će godina.
Last edited by hercules; 11-04-23 at 22:55.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ma samo dati bemaxu, kakav crni tehnoput. Nikad nista nisu na vrijeme zavrsili
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Najveci problem su finansije
Drzava je "odustala" od placanja svojega dijela troska za bul Zmaj Jovana i VV kad se promijenila vlast 2020
Onda je opstina pokusala da nesto ispregovara i kad su prsli "pregovori" opstina je "rasporedila" presotali trosak na godine koje dolaze... pocevsi od Zmaj Jovine, pa onda VV - dok ga zavrse, bice vrijeme za rekonstrukciju
Vjerovali ili ne (a jes nevjerovatno) - oba projekta su bila "on time" u momentu kad je drzava zavrnula slavinu i prekinula da placa "rate" sukcesivno
Gornja Gorica je problem druge vrste - kad su oni mrcenici stradali u rov inspekcija je zatvorila gradiliste
ispostavilo se da je u projektu i na terenu valjda razliku ocekivana struktura zemljista i inspekcija je zabranila kopanje rovova dubljih od metar (ili slicno)... ovo je rezultiralo time da se mora raditi cijeli projekat iznova i sve
onamo blizu Bodika su radili skorije dio, ali nisu kopali rovove, vec su skidali cijelu sirinu do potrebne dubine... ako je to novi pristup tek ce da traje i kosta jer mora da se prebaci i posle utaba/stabilizuje 10x vise materijala
Je li ulica kroz staru varos jos jednosmjerna ili su je vratili u dvosmernu?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks