Redovi će biti nenormalni sve i da kupe još 50 trajekata.
Nek nam je sa srećom ova sezona, svim korisnicima jadranske magistrale.
Koji je kolaps danas u Kotor bio, 4 broda dosla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa tugom gledam kad god mogu program gradske televizije jer dani su u pitanju kad ce apostoli uskratiti gostoprimstvo mnogobrojnim globalnim analiticarima koji kampuju na ovom kanalu.
Tesko da cemo ovakvu televiziju imati prilike da gledamo zato grabite ljudi!
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja ne shvatam da zoran lazovic enes bakovic lepa medenica i milivoje katnic jos nisu uhapseni
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
polako, polako, nema udaljene sumnje da ce bit.
samo nece biti onako traljavo kako su to oni radili.
nothing comes from violence and nothing ever could
Neki od Nikolaidisovih tekstova su istinski vrhunac, i u stilskoj i u suštinskoj ravni, i zaista nadrealno zadovoljstvo za pročitati. Naravno, u onom dijelu đe ulazi u političnost i angažovanost, onome ko u njima traži čisto vrijednosni smisao, oni će zagrebati i mozak i oči.
Upravo zato kratak komentar- jer si konkretnom tekstu prišao iz vrijednosnog ugla, što je ovđe baš rijetkost, i stvar za istinsko poštovanje.
Ali si onda, poput tog istog Nikolaidisa ponekad, umutio to sa istom takvom političnošću i angažovanošću, i dobio skoro identičan rezultat.
Osim što tvoj komentar ima dvije greške.
Prva je ''etička zajednica''. Da, baš na nju je mislio. Čoek osjeća i bira da pripada samo zajednici sa drugima koji dijele iste vrijednosne i etičke stavove, i to i kaže.
Najzanimljivije, ukoliko umjesto tog Konstantinosa Kavafisa i Thomasa Bernharda koje on navodi, umetneš matematiku i fiziku, viđećeš da si ti zapravo rekao bukvalno isto što i on![]()
Inače, njih dvojicu je naveo iz totalno konkretnih razloga, usko i konkretno vezanih za temu koju obrađuje, a ne kao neke generalne vrijednosne tačke. Ali da ne ulazimo u to, iščitaj ih ako želiš, možeš i samo djela koja navodi, i povezaće se.
Drugo je ovo što se tiče ''gradžanista'' i onih drugih. Odgovor ti je u samom tekstu koji citiraš, boldovao sam ti. Čoek lijepo, široko filozofski i pomalo sumorno kaže- pored svakog od nas je bezdan, i svaki naš pokušaj da ga ispunimo, (uključujući i nacionalno-etnički pristup), je bezuspješan.
Tj., on ni na koji način ne oglašava ''gradžaniste'' supriornim u odnosu na bilo koga drugog, to je tvoja interpretacija.
I tu ulaziš u zonu političnosti i angažovanosti, jednako kao i on što to radi. Jedino što si ti to uradio po osnovu zamjene, ili tačnije, ''do-konstrukcije'' teza![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Било је лепо....![]()
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako je Blažo Milov bio štićena ličnost zbog čega to nisu i đeca tužioca?
Inače kad sam zadnji put provjeravao dps nije bio na vlasti, pa ako neko opstruira zaštitu neka mu se ime javno objavi i neka dobije otkaz. Ide sezona pa može izdavat ležaljke, ima posla ko hoće da radi.
tekstualno je nista kako raznosi vizuelno
https://streamable.com/aelgk1
nothing comes from violence and nothing ever could
Kako se zrtvovao covjek za opste dobro. Bog mu pomogao.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kapa dolje Novoviću, ne sumnjam da je znao sa čim se fata u koštac a ipak je tu.
Možda ima ipak nade samo da podrže i ostale institucije sistema i stanu iza njega.
Last edited by BiTrAtE; 11-04-23 at 19:26.
Staće svaki časni građanin Crne Gore i iza njega i njegove porodice.
Last edited by Kliker17; 11-04-23 at 20:17.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks