Originally Posted by
SKOJ
Mislim da je tok URA odumiranja bio očigledan, čak se mogao ovdje na forumu jasno pratiti.
Prvo su izgubili oko pola birača kad su ušli u dil sa DPS. Ostali su oni koji su tu žabu nekako progutali. Onda je URA opet skrenula za 180 stepeni, a da se, magijom Dritanove političke geometrije, nije vratila na početni kurs. Potpisala je TU i počela da gubi i ono birača što joj je ostalo.
Da me ne shvatiš pogrešno, ali mislim da se ovaj forum teško može uzet kao valjani parametar za bilo što
Što se ljudi koji su u avgustu 2020. glasali URA tiče, svega mi bih se bio spreman zaklet samo za @remark i @NHM. Jer sam onaj kompletan ostatak, nekako skupno, a počevši od najuglednijih članova-analitičara, gledao kako sve ovo vrijeme nakon toga pišu neke drugačije stvari, više u prilog nekim drugim političkim profilacijama nego za URA, a onda su pred Podgoričke izbore, nekako opet svi na gomilu, jedno 5-6 dana bili za Preokret
, da bi onda, opet skupno, nekako svi prešli na PES, za iste te izbore
U čemu ne vidim ništa loše, samo kontam da je teško po njima opredijelit kad je i kako URA gubila glasače.
A za Dritana se neđe i slažemo, jedino što ja mslim da je mnogo jednostavnije: On čoek prosto ima agendu koju mora ispunit, i to i radi. I to vrlo žusko i predano.
E sad, što je ta agenda takva da mu ne može privuć glasače, no rezultira u padu i stagnaciji, čak na kraju i nije toliko do njega.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Bookmarks