48€ papreno
Mora da sam zaboravio upaljen bojler na sprat
50.45eur, 10 eura vise od februara.
48€ papreno
Mora da sam zaboravio upaljen bojler na sprat
Evo je meni došao 53e.
Za one koji prate priču od početka tačno znaju koliko je došao
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Last edited by Bugi; 08-04-23 at 11:44.
104€, grijao se cijeli mart, a kako je krenulo i april će.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Mart 52 a bio je topao koliko se sjecam... Makar zadnjih xy dana marta koliko me sjecanje sluzi nisam nesto palio grijanje dok je bilo po 20tak stepeni..
Sad mi je racun 70e. 25e manje nego u Feb. Dvije klime koje rade 10 sati dnevno + ostali aparati. Stan 70 kv bez izolacije.
Meni 70, 5 eura manji no prosli.klima nije radila dana a prosli je nismo gasili.cudne racunice
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Evo stize mi 23,70€ , 3 eura vise u odnosu na Februar.
Racun za 03.2023: 15.25€
Prethodni dug: -0.43€
Rata: 0.00€
Za uplatu: 14.82€
Trenutno stanje: 14.82€
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ti pretplatu placas, ne racun 😂😂 kako 15e? ne boravis tu uopste? Nama stigao 140e, od sad cu svaka 2-3 dana na sat da provjeravam koliko kw prevrti, nije ovo potaman. Nesto nije u redu. Januar 139.90e, februar 123e, mart 140e. Grijanje na drva klima jedna radi 3-4 sata dnevno, ostalo nista ne trosi puno struje ali dodje jeftine tarife previse kilovata a preko noci nista ne radi 😂
Na brojilo, nakon desetak puta sto kliknes na dugme dolazis na PRETHODNI PERIOD, pritisnes jos jednom na TOTAL A, to preskocis, dolazis na A1+ sto je VISA tarifa, A2+ sto je NIZA tarifa. To ti je stanje od 1.apr. Zapamtis, slikas, zapises.
Oduzmes stanje od proslog racuna, onda podjes na https://www.epcg.com/domacinstva/kal...ifnim-modelima uneses stanje VT i NT, odobrena snaga 24kw, mada nebitno, kliknes na dvotarifno i vidjeces koliki bi ti bio racun za mart.
Last edited by branko.kotor; 09-04-23 at 01:27.
Citajuci ovdje po forumu , rekao bih da su oscilacije svima iste . Kao sto je vec nekoliko forumasa napisalo i mene ne ovaj racun dosao u rangu racuna iz januara , a nema mi bas logike da sam prosli mjesec potrosio koliko i u januar kad je bilo hladno , bili smo zbog praznika vise dana kuci , spremala se hrana zbog praznika cesce … nisam pametan , tacno kao da imaju neki sablon kako da nas deru
Meni je ovaj mjesec dosao 70e a prosli 41e ili ne uzimaju dobro stanje ili nesto jeste jer po svemu gledajuci manje smo trosili prosli mjesec nego predprosli …
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Obrni, okreni - sličan iznos, razlika samo za vrijeme odmora...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Sticem utisak da ljudi ne mjere uopste tu struju nego samo lupaju tako cijene…
Iz vodovoda znam provjereno da rade to dugi niz godina a nadam se da ovdje grijesim koliko god djeluje nerealno od nasih ljudi me nista ne cudi…
Meni je otprilike isti, svakog mjeseca.
E stvarno, prošle godine kad nisam bila kući mjesec dana i u avgust kad sam na odmor, bude upola.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Skoro 60€, 2 neđelje sam bio sam, nit se kuvalo nit spremalo, ništa, mašine se nijesu palile.
Montiranje računa klasično.
Nisi prao robu 2 neđelje?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Imam robe dosta
Nije bilo potrebe.
Postoji li kakva agencija za zastitu potrosaca, valjalo bi ih tuzit za ovo montiranje racuna. Ovo je cisti lopovluk.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks