Trotinet pao kod zabjeske vektre
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Trotinet pao kod zabjeske vektre
https://www.antenam.net/drustvo/hron...u-na-trotinetu
neopreznost vozaca, juri da ga drugi ne udari....
redovno vidim da trotineti idu trakom za bicikliste, dakle to je traka za bicikliste a ne za vozila sa elektromotorom
She is only here to annoy herself!
Prije 2 dana isto mjesto, isto je zavrsio ispod bilborda, isto se zakuca u parkirano auto
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Nevjerovatno je sta radi ova bjelosvjetska olos u saobracaju, pogovoto kad su guzve.
Prema tome, šta da ti kažem?
A nema narod leti kroz grad ovo su magije izgleda. evo konkretna radskrsnica, imas uslovno zeleno iz kontra smjera, pjesacki, vazda neka guzva onamo bukvalno i kad ti je zeleno treba da pazis i da usporis ali dzaba narod ide 100
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Svaki put kad recem djeci da podju do prodavnice moram da strepim oce li se sto desiti. Ova studentska ulica u city kvart izmedju dvije profersorske zgrade je ruski rulet.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije mi jasno šta se ovo desilo?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sad prodjoh tuda, sav je smrskan, kao da se prevrtao...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ali kako? Jednostavno nema druge strane.
Auto kao da je spljošteno.
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pa e, kocio krovom.
ja prođoh oko 19h, leti se na sve strane, onaj nadvožnjak onamo prije željezničke u Zeti đe je onaj oštri naskok momak je sa Volvom ispred mene prošao sigurno 140-150 samo sam čekao oće li ga ponijet
She is only here to annoy herself!
A dje bas Yarisa slomise.
Neko je poginuo ođe
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Trece vozilo je 50m iza zavrsilo. Rekoše da je preticao neko. Na punu liniju. Lijepo...
Izlazim iz Maslina, da se ukljucim na magistralu onamo kod perionice nove, nema semafora...bjese ga odnio neki megan tamno sivi karavan, djeluje mi svjeze, eto ulje po trotoaru iscurelo, djelovi svuda
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks