Page 4 of 127 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast
Results 76 to 100 of 3153

Thread: Parlamentarni izbori - 11. jun 2023.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    https://twitter.com/JakovMilatovic/s...gmdnEQWNQ&s=19

Pazite quotes...Nacoši iz Srbije, ko i neki DPSovci ođe, se isprimali da će Jakov da fura neku antiNATO priču, otprizna Kosovo, uvede nas u neke istočne saveze i što li im je već palo na pamet.

Pahahahahahaha

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Prelistah ove negativne komentare, sve profili iz srbije nema iz cg da ga napadaju.... tako da ko ih hebe

Samo neka nastavi i neka gura biće to top. Samo jakoV.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by techlinkit View Post
    Znaci Jadov strani potrcko, kome je prva tema NA.TO, a lako cemo za ekonomiju, razvoj drustva i to. Ma to nista nije bitno, bitno je da on osudi Ruje, jer je on strasno bitan faktor sad. Sjedi potrcko, ocjena 1. Sta reci, sramota, nego od takvih se bolje nije moglo ni ocekivati. Taj ce da izvrsava sve sto mu se naredi sa strane. Ima gradZani da gazi po vama gore nego Mile. Ne zaboravite gradjani kad je bila velika glad u CG prije dosta god. ko je slao zito. E sad, kad bude bilo potrebno da neko salje zito kad dodju gradZani na bonove, i kad MMF sve ostrize, onda cete gradZani da se obratite Jadovu za zito, posto ne vjerujem da ce Ruje slati vise ista, kad imamo ovakvog EU gradZanistu na celu CG Kako izvrsava glupander komande, bez i grama mozga. Drzi se Jadove neutralnosti, ne zabadaj surlu dje joj nije mjesto
    Svašta se u istoriji dešavalo, a te dobre stvari se nadam da će opet. Ne velika glad, nego uzajamno pomaganje svih naroda na Balkanu.

Trenutno, dok se normalna i regularna raja na Balkanu istinski voli, što je jasno svakome ko je ikada prešao granicu, zvanične adrese biraju zvanične pizdarije: https://www.vijesti.me/vijesti/polit...g-open-balkana

Zvanična Srbija pokušala je da ucijeni Crnu Goru da li će nam obezbjediti osnovne životne namirnice u zavisnosti od toga hoćemo li biti dio Open Balkana ili nećemo, kazao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.
    Ali polako.

3. The Following User Says Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ne možemo znati šta je pozadina svih ovih procesa. Lično ne vjerujem da se ova priča o prosječnoj plati tek tako može realizovati ali imam utisak da sa Crnom Gorom od 2020 godine kreću neki dublji procesi koji će se ticati i regiona. Uvijek neka zemlja bude poligon za testiranje. Jasno je da slijedi i nastavak gradnje autoputa i drugi infrastukturni projekti(čak sam slušao neke sumanute priče o modernizaciji pruge BG-Bar)...Što se tiče stvaranja "novih vrijednosti", neka bude nama dovoljno makar da se pokuša, makar JEDNA investicija ili strana fabrika u CG, bilo bi uspjeh.
    Ove godine se poklapa dolazak 600.000 turista sa kruzera, sa završetkom žičare. Tek tada će shvatiti Milo koliko je bio neaktivan i neradnik za dobrobit CG, kada za pola godine objave cifre prihoda od žičare samo.
    Ne mogu uvijek i prema svima da pokazujem skeptičnost. Ako brate PES ne bude dobar, neka makar napravi par dobrih koraka, pa neka bolji nastavi. Samo da nikad ne dobijemo jahače i krvnike.
    U turizam se prosto isplati ulagat jer osim prirodnih ljepota mi imamo kompletan proizvod da zadovolji sva čula potencijalnog gosta . Plus je nekako uspostavljen balas izmedju malog preduzetnika i hotelijera da svi maltene uzimaju svoj dio od gosta . DPS era u oblasti turizma je bila više usmjerena da žičara bude privatna pa se ona nikad ne napravi ( nema više budala da ih se može ubijedit u tako što ) ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Mnogo i Nato za jedan dan.

Milatović: Nije realno da Crna Gora povuče priznanje nezavisnosti Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna

https://www.cdm.me/politika/milatovi...je-vrlo-jasna/
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ali Saša Zeković koji proziva Blaža...

E što napravi Jakov za dva dana...kako je dobrooooooo

https://twitter.com/aszekovic/status...oGzmYZhIg&s=19

7. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post

Milatović: Nije realno da Crna Gora povuče priznanje nezavisnosti Kosova i to je stvar koja je vrlo jasna

Ja stvarno ne znam ko je od glasača PESa na lokalu i Jakova u 1. krugu mislio da će Jakov da mijenja spoljnopolitički kurs. Mislim da nije ni jedan.

Tu priču su gurali samo DPS aktivisti u cilju opravdavanja agitovanja za tu interesnu kliku i to je to.

9. The Following 2 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Sta je sledece, da se u Srebrenici dogodio genocid? To ocekujemo sjutra, bratic je veci Milo od Mila, pocecu da ga gotivim

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Ja stvarno ne znam ko je od glasača PESa na lokalu i Jakova u 1. krugu mislio da će Jakov da mijenja spoljnopolitički kurs. Mislim da nije ni jedan.

Tu priču su gurali samo DPS aktivisti u cilju opravdavanja agitovanja za tu interesnu kliku i to je to.

Dobro ti nijesu ali ovi koji su mu darovali pobjedu ocigledno jesu...

https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

12. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

acs

Thanks Thanks Given 
    6,105
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Prediction: biće show s Vladama i skupštinama u naredne cetiri pet godina.
    Last edited by avet; 04-04-23 at 23:10.

14. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Sta je sledece, da se u Srebrenici dogodio genocid? To ocekujemo sjutra, bratic je veci Milo od Mila, pocecu da ga gotivim

Како не, као што готивиш Демократе које гласаше и за резолуцију, и исто мисле о признању Косова (као и уосталом све партије осим НСД и ДНП).
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

16. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Directore kad sam na onoj temi o predsjedničkim izborima napisao da je neko mislio da se probudio u Surdulici i dobio crveni karton zbog toga, odnosilo se na sve toponime koje predsjednik Vučić tvrdi da zna. Ispoštuj me toliko makar ti.
    Bila je dobra fora 31 avgusta i prvih dana septembra 2020 ali ste nakon toga prekrdašili sa njom.

I još jednom sve vas molim da ne prozivate forumaše. Koliko god uživali u bockanju lucke91, mneonly i još par njih, ali ova dva dominantno, neće vam se tolerisati.
    Pa ni ono kad se pravite mangupi pa između redova ih provučete.

Last edited by hercules; 05-04-23 at 06:29.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

18. The Following 3 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Dobro ti nijesu ali ovi koji su mu darovali pobjedu ocigledno jesu...

https://m.facebook.com/story.php?sto...ibextid=Nif5oz
    Ne, nisu ni oni iznenađeni, pa oni su radili 1-na-1 sa Milom i pozivali na pomirenje i prevazilaženje podjela. Ovo nije iznenađenje nego samo predizborna kampanja da probaju da se ogrebu za koji glas.

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Како не, као што готивиш Демократе које гласаше и за резолуцију, и исто мисле о признању Косова (као и уосталом све партије осим НСД и ДНП).
    Ali ovo je sladje jer se u PES polazu nade i jer se do sad nisu otkrili kako treba Becica je svako provalio da je folirant i zato nije interesantan

Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Ali ovo je sladje jer se u PES polazu nade i jer se do sad nisu otkrili kako treba Becica je svako provalio da je folirant i zato nije interesantan

Što čini Tripli, a PES svuda samo prozapadnu priču gura, i prije i poslije izbora.

Pogledaj im osnovna načela, koja si pisali prije nekoliko mjeseci.

Ovo može biti iznenađenje samo za ove nacoše iz Srbije i za one ođe koji su podlegli DPS predizbornoj propagandi.

Thanks Thanks Given 
    1,678
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Prozapadnu politiku - da, u smislu EU i NATO (za ovo drugo nisam siguran jer znaju da im je 90% biraca alergicno na tu organizaciju) ali prije izbora nije pominjao najskuplju srpsku rEc

Od ovoga samo DF profitira

Last edited by Tripleta; 04-04-23 at 23:41.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Prozapadnu politiku - da, u smislu EU i NATO (za ovo drugo nisam siguran jer znaju da im je 90% biraca alergicno na tu organizaciju) ali prije izbora nije pominjao najskuplju srpsku rEc

Čekaj sad DF kad krene sa narativom...da Kosovo treba da se riješi pregovorima KS i SRB uz medijaciju EU.

Znaju da moraju da se umile zapadnim partnerima, ako misle da privire u 44. vladu.

Ne bi me začudilo da osude i agresiju Ukrajine, zarad nekoliko manje bitnih ministarstava.

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Mozda Vucic prizna Kosovo “ovih dana” i ujedno olaksa muke ovim nasim pacijentima. Mandic je vec uveliko zrtvovao sebe kroz presjednicke izbore kako bi se doslo do pomirenja naaaroda.

Nemojte se uzbudjivat previse, sve ovo sa ES i tranzicijom je plan zapada. Glavu dajem da se ovi nasi ne pitaju sa gacama cim lik poput Abazovica gazi ovako sa raspustenom vladom i na kraju skupstinom. Naravno to je bio kratak experiment i sada slijedi malo duzi, ozbiljniji.

Naposljetku, najbitnije da je politicki monopol kasiran, nema vise diktature, lopovluka, mafije i naravno bice bolji standard, vladavina pravde…

Btw, gospodjica Injac koja je jedna od glavnih u ES predaje na Milov fakultet preko 10 godina sve do dana danasnjeg. A ovamo navodno se pokomatise sa Nikolicem i ovim poltronima iz dps-a.

Zanimljivo…

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Nakon otpočinjanja procesa gotivljenja,ide faza pljuvanja po doktorici i Milu i krajnja faza idolopoklonstvo u vidu davanja nadimaka u deminutivu

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by joni; 05-04-23 at 05:51.

26. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Directore kad sam na onoj temi o predsjedničkim izborima napisao da je neko mislio da se probudio u Surdulici i dobio crveni karton zbog toga, odnosilo se na sve toponime koje predsjednik Vučić tvrdi da zna. Ispoštuj me toliko makar ti.
    Bila je dobra fora 31 avgusta i prvih dana septembra 2020 ali ste nakon toga prekrdašili sa njom.

I još jednom sve vas molim da ne prozivate forumaše. Koliko god uživali u bockanju lucke91, mneonly i još par njih, ali ova dva dominantno, neće vam se tolerisati.
    Pa ni ono kad se pravite mangupi pa između redova ih provučete.

Evo ja prozivam tebe zbog tolerancije prema ovom nazivanju Jakova jadovom od ovog dps bota tehniclita.

Sramotno je da na forumu ostaje bez sankcije takva riječ za uspješnog mladog čovjeka koji treba da bude uzor mladima i u obrazovanju i u karijeri.

Hvala unaprijed

28. The Following 6 Users Say Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by MLS View Post
    Evo ja prozivam tebe zbog tolerancije prema ovom nazivanju Jakova jadovom od ovog dps bota tehniclita.

Sramotno je da na forumu ostaje bez sankcije takva riječ za uspješnog mladog čovjeka koji treba da bude uzor mladima i u obrazovanju i u karijeri.

Hvala unaprijed
    Ti ga brani i ok. On je predsednik i svakako mora biti izložen pa i ovakvim nazivima. Prosto, to je tako, i u javnosti, na medijima, pa tako i na ovakvim mjestima. Nebitno šta mislim o dotičnom, a svakako mnogo bolje mislim o njemu nego o Lažojku. Ili o Lažinju npr.
    Prije par dana jedan forumaš je prozvao glasače Fronta i zbilja sam morao da reagujem. Da je napao čelnike koalicije, ako, to je ok.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ovdje smo da diskutujemo. Prozivanje glasača DF-a nije zakonom zabranjeno , pa da se ne mogu potkačiti. Svako ima pravo da iskaže svoje stavove, a lično ne vidim što je toliko bilo uvredljivo no ajde. Glasači DF-a uglavnom imaju rigidne poglede na EU, NATO, očekuju da Crna Gora sa 600k duša bude proruska i podržavaju političare kojima su vrata s razlogom zatvorena u zapadnim zemljama. Da li se meni dopada to što radi NATO širom svijeta, apsolutno ne ali sam svjestan pozicije Crne Gore u odnosu na region i mislim da je članstvo CG u NATO bila neminovnost. Takođe, cijeli region teži ulasku u EU, Srbija takođe. Najveće strane investicije u regionu dolaze upravo iz EU. Ja stvarno ne kapiram poslije svih ovih decenija kako neko ne uviđa realnost oko sebe i u svijetu. Ako neko želi da Crnu Goru okreće protiv moćnih sila, ne može da očekuje boljitak jer nam on ne može doći bez strane pomoći. Tako je bilo kroz cijelu istoriju. Dozovite se frontovci pameti, jer se neki interesi ne mogu braniti na fonu politike DF-a. Jednostavno se i pokazalo da ne može.

31. The Following 4 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

DPS je 30 godina vladao a gurali su prozapadni kurs koji zeli ogromna vecina gradjana. Samo retard bi sebi dozvolio da se skrene sa tog kursa.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    51 Posts

Matematika ti ide taman kao politika... Od biračkog tijela PES-a (onih 30% iz prvog kruga), ne vjerujem ni da 30% ima nešto protiv članstva u NATO-u. U ostalom, kao što rekoh lako je doći do tog zaključka ako se bar malo uključi mozak (36% javnog mijenja je protiv NATO-a u CG, ali ni tim 36% nije to presudno u životu ili politici)
    Bez potpisa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Daj Bože da se sjutra raspadne Nato pakt.
    Samo, stvarno više tih nebuloza preko glave da će neko da izadje. Svi bi htjeli, ali mislim da smo racionalni, a da su političari racionalnijij od običnog glasača.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

35. The Following User Says Thank You to niksicanin 24 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Daj Bože da se sjutra raspadne Nato pakt.
    Samo, stvarno više tih nebuloza preko glave da će neko da izadje. Svi bi htjeli, ali mislim da smo racionalni, a da su političari racionalnijij od običnog glasača.
    Ђе нестаде ћирилица?
    Што се тиче НАТО-а ако је тачно ово што написа Бар, за 15 година организоват један референдум о останку у истом, исправити грешку из претходног периода.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 4 of 127 FirstFirst 123456781454104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)