Rodion aj se skoncentrisi dodji do prave informacije zivota ti. Na kraj ce bit odbio debatu u hotelu "tiha noc".
Najavljeno prekjuce Milo nocas Jakov sjutra a duel preksjutra.
Добра емисија ноћас, са доста занимљивих информација, за сад изгледа да се очекивани исход избора не може промијенити.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Evo me naceraste da utvrdim ko je Didi
Vidim da je neki vodja navijaca bio ili je jos uvijek i da je bio na forumu gdje se uglavnom bavio tim sportsko navijackim temama. Valjda ga odatle i prijeki zna
Od mene dosta i tih 5 minuta sto provedoh u tom istrazivanju.
od admina do tapkarosa....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
I jaoo došlo vrijeme za Pipuna da se aktivira. Živ je![]()
Love, peace and respect.
Kakvo ce tek udvaranje i qurvanje da pada. Vec me bije transfer blama.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Momci, znam ste očekivali da u emisiji bude Nikolić, Pura, Draginja i Mikaš ali probudite se malo...
Pa niko to i ne očekuje na Vijesti...![]()
... ali nije poenta sad oko toga, barem ne meni, nego osvrt na djelovanje i prisutnost Pipuna jer ga skoro niđe i nije bilo do sada.
Love, peace and respect.
Не очекује јер ДПС бојкотује Вијести већ годинама, а сраман однос њих и њихових подржавалаца према Вијестима се видио током говора Ђукановића у изборној ноћи.
Драгиња и Пура долазе наравно и треба да долазе, али прво ови који ће изгледа бити власт након јунских избора. Биће интересантно видјети шта ће их Комненић питати и какви ће бити одговори.
Пура, Драгиња (уствари неко други из СДП-а) и неко из СД-а ће надам се бити позвани брзо, да предоче какав ће им бити опозициони рад, хоће ли шта мијењати, покреће ли се поново "Има нас" покрет и сличне ствари.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zezate li me da Lepoglavi i dalje ima obraza da se pojavi u javnosti?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ovi politicki subjekti koji su se nocas nasli na emisiji ce stvoriti stabilnu parlamentarnu vecinu.........nikad.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što radi Knežević Milan jado moj...Kakve su to priče...nevjerovatan lik![]()
Ali Driletova dziberska faca dok Milat prica.![]()
Ovaj Abazovic se vidi da nije cist.
Aleksa isto naporan lik u pm. Meni je Abazović strašno mio lik kako god....
Kakva je ovo rezija sto je ovo
Drile je šmrkao garant.![]()
Vidim ja da PES poslije ove emisije ide na preko 45%
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks