Mijenjaj jedan, GSP, Metelli, sto god...samo je bitno da se posa radi kako treba.
Nisu ramena ni solje u pitanju na audija,zglobovi su,mjenjati i lijevu i desnu stranu ili samo desnu koja krepava polako,i koji proizvodjac?
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Mijenjaj jedan, GSP, Metelli, sto god...samo je bitno da se posa radi kako treba.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako se manzentna pocijepala ali unutra nema vode/prasine tj. ima masti, samo se mijenja manzetna i sve OK.
Ima li neko da prodaje ili popravlja siber na golf 6?
Hvala puno
da nije ko koristio ovo?? imam vec dosta alata ovog, tako da imam i baterije...
imam kompresor i pistolj vec, ali ovo mi je nekako elegantnije rjesenje za ove stvari za koje meni treba...
![]()
za koje ti stvari treba?
ne znam za ovaj graphite, ali za slicne alate znam da svi imaju poveliku diznu
u sustini mozes da krecis s njima ili farbas drvenu ogradu
neko lakiranje ozbiljnije ili metal ne dolazi u obzir
i o drvetu kad pricamo - pricamo o ogradi
neko fino lakiranje poput ploce stola ili slicno - ne...
barem ova 2 koja sam ja probao, jer imaju 1.5/2.2mm mlaznice i nedovoljno pristiska (taj na bateriju ce vjerovano imati jos manje)
Pa je rezultat da na lakove ili nesto jos "tecnije" izbacuje previse, dobijes podlivanje itd...
Opet, ako je ograda - nije kraj svijeta, ako je ploca stola - pogodi ko ce da smirgla opet![]()
![]()
Savjet jedan ako moze, posto sam ja slabo upucen u to. Dje povesti u PG auto prije kupovine na provjeru, wv je u pitanju
A to ti je za polivanje bašte
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
ja sam koristio Einhel ovakav pistolj, ima pritiska, ali to trosi farbu nenormalno...mlaz izbaca
za krecenje zidova valja
Moj savjet tebe, ako se slabo razumijes u auta uzmi nekog ko se razumije sa sobom prije nego ga povedes kod majstora, jer majstora bas briga za tvoje auto, ispregledace ti trap, vidjet sasiju ima li korozije i ima li curenja na motor, ulja, antifriza, za enterijer i spolja reci ce ti da to vidis i sam, a auto moze da ima i pola miliona km....srecna kupovina
Sent from my iPhone using Tapatalk
Častiš majstora 20€ da ga digne i pregleda podvozje, izduvnu granu, diskove, vješanje, curi li što đe i poslije isto tako 20-30€ za dijagnostiku da pregledaju parametre u radu, greške koje su ako ih ima.
Ti vidi limariju, zazore, lak, prozore... Enterijer da nije klimav, raskuban i da ne cvrči.
Ako možeš na neku foru pogledati da nije čačkano oko airbagova.
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Da nema ko broj nekog auto elektricara da moze danas/sjutra odradit lezaj alternatora na fiat bravo 1.9mjt?
Koji set kupit za veliki servis,golf 5 105ks
Dayco, Ina, SKF. Conti je ustvari Dayco + 3000%.
There are currently 22 users browsing this thread. (1 members and 21 guests)
Bookmarks