Quote Originally Posted by HaRRyy View Post
Ja se kladim da imaju neku korist od PES ili kakvo obecanje, pa je zbog toga toliko uzdizanje.

Ja ne mogu da shvatim da i dalje ljudi podrzavaju Jakova posle onog govora sinoc

Sta tek reci za ljude koji oodrzavaju Mila posle sve oluacke i unistavanja ove drzave na svim poljima?
Ja sam ubjedjen da svi njegovi glasaci imaju neku korist od dosa.

Quote Originally Posted by Director View Post
Boban Batrićević intelektualac? Ppppahahahhahahahaajahahaa
Ranko Đonović i Sonja Biserko...pppppahahahahahaha
Neno,veli,Kaludjerovic,INTELEKTUALAC.

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
Naši mainstream mediji se ne libe da objavljuju ovakve nacoške napade na čitave narode. Čuš mene, takozvane narode.

https://www.antenam.net/stav/281590-crna-goro-izvini

Ja jedini koga znam da je izjavio da bi palio neke sa drugacijim pogledom je ona Mirna Nikcevic,DPSovka sa dna kace,jos ne cuh nekog proSrba da to izjavi.

Quote Originally Posted by mneonly View Post
Samo se vi ovđe podržavajte tako, to je lijepo ali svi vidimo da je to na silu, ali ja vas neću pozivati da cvilite nego ljudski da smo svi zajedno i u pobjedi i u porazu jer moramo biti patriote i postati patriote ukoliko nismo. Objasniću vam fudbalski kako vi na ovo gledate jer ste nahajpovani, a teren kaže drugačije. Dakle vi ste kao na primjer navijači C. Zvezde kada igraju protiv Surdulice... i to je okay da ste tako moodati.

Međutim, vi često niste svjesni da igrate protiv Barcelone i protiv tika take ne možete tako.

Dajem šansu i jednima i drugima za pobjedu u ovakvim okolnostima, ali samo zato što je narod prevrtljiv. Međutim, ovoga puta je baš moguće da će ta prevrtljivost ići na ruku Milu. Za dva dana bi trebalo da dobijem baš konkretne informacije, u zavisnosti u toga viđeću da li treba da vam bacam "spoiler alert"

Zar ne bi sigurna pobjeda Majloa,zagarantovana?
Kako sad ovo?