I ovi ljudi bili opozicija? Ovi ljudi nisu imali koalicioni kapacitet. Ovaj politički program nije imao kapacitet?
E to su vam pričali izdajnici, neznalice i neprijatelji Crne Gore koji su samo manipulisali, falsifikovali, mijenjali teze i tako dalje.
Pogledajte i uporedite samo ovu emociju građana i onog pokajanja kod Jakova. Nikad!
https://twitter.com/RadosaWrbica/sta...031797760?s=20
Love, peace and respect.
Ti i ne znaš na šta odgovaraš jer pričaš potpuno nešto deseto čovječe...
P.S.
@Ostaja
Jesi li se i ti žalio na temu zamjene teza?
Nevjerovatno, ovđe ne postoji smislen odgovor na temu u bilo kakvoj formi.
Jedino Vanja, Buva, johnny, Bluemoon, Rodion i ta neka slična ekipa pišu i odgovaraju smisleno.
Love, peace and respect.
Kakve se ođe priče pričaju
Ne mogu iščekat sjutra veče
Pola sportskog centra napunili jedva a auto kolone i busevi iz cijele cg dolazili, show...
Koalicije nema sa lopovima, krimosima, antihristima i satanistama.
Narod iz sale nije kriv. Ljudi nisu krivi što su u zabludi, jbg na nivou ove sale IQ je 60 prosjek. Ali polako imaju kad, opametice se.
Što se plaćanja glasova koje pominjete, za razliku od ranijih godina, ovaj put će mnogi uzet debele pare od dps i zaokružit Jakova![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
IQ 60 veliš. Obraz đon.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
1. Ovo je laž, ljudi nisu mogli da uđu unutra, čak su i iza bine stajali. Bilo je prepuno i krcato. Ono što mogu da ti kažem, zbog te priče, je da se PES bukvalno prosuo na njihov završni skup.
2. Ovo je opet laž. Ovi ljudi nisu lopovi, nisu krimosi, nisu antihristi i satanisti. Ovo su ugledni građani koji su za CG i EU. Ja takve građane najviše volim i vjerujem im. Isto kao što patriota Danac bilo kojem Dancu vjeruje, tako i CG patriote ne vjeruju ubačenim elementima drugih država jer to ih je istorija naučila.
3. Opet laž o IQ. Da su pjevali drugoj državi bili bi prepametni. Ne razumiješ ti da su CG glasači pametniji od Ajnštajna i da odlično prepoznaju prijetnje sa kojima se CG suočila, kao i one moguće buduće opasnosti po sve nas.
4. Ja niđe nisam čuo da neko kupuje glasove, a i da kupuje to se tako ne radi.
Lucke očito da su ti loše informacije ovaj put jer nisi više u DPS? Đe si sad?
P.S.
Dozvolite mi nevezano za ovo gore da postujem ovo ovđe da ne pravim novi post:
"Dok Crnogorcima mane se traže, a sve uz pomoć objave lažne - postaje tijesno i već ste bijesni jer Crna Gora je veća od prosrpskih Vijesti!"
![]()
Last edited by mneonly; 01-04-23 at 09:37.
Love, peace and respect.
E ko je sebi dao za pravo o IQ bilo čijem da priča, čoek je bio produkt DPS glasača, onoga najgoreg sa dna kace i sad je ođe naša' da palamudi i morališe...
Sent from my iPhone using Tapatalk
aleksa111111, ASC, avet, crane_operator, Illuminated, kEDOWN, Mojsije, nikolaf7, Pasha, remark, Stewie, ^izzy^
Vrijeđati bilo koga bez razloga tako nisko je baš bespotrebno. Posebno ovđe i to još na post đe te niko direktno nije prozvao.
Samo da pokažem koliko je to pogrešno pustite me da to pokažem na ovaj primjer: Isto tako bi mogla i druga strana da priča da su tebe i slične na talasu litija vrbovali zbog malog IQ raznim manipulacijama i onda postao njihov pokorni rob koji radi protiv građana.
Zato ja ponekad kažem da nekima treba "kovčeg istine", a doći će i to na red...
Love, peace and respect.
Opšte je poznato da se iq duplira kad se poslije cijelog života glasanja za jednu partiju promijeni ćurak i počne da se glasa za novog pobjednika.
Kako ođe pojedini brane PES ni da im je Jakov rod rođeni, isti ti su i URU branili prije koju godinu, pa evo đe je URA sad
Sve neki "preleteći"![]()
Ja se kladim da imaju neku korist od PES ili kakvo obecanje, pa je zbog toga toliko uzdizanje.
Ja ne mogu da shvatim da i dalje ljudi podrzavaju Jakova posle onog govora sinoc![]()
Samo da nikad sebi ne dozvolite da budete ovakva pudlica pa da nekog politicara (apsolutno nebitno kojeg) nazivate "kraljem", "gospodarom" ili "ocem nacije".
Nivo idolopoklonstva u Crnoj Gori ne dostigao zabrinjavajuci nivo i to mora da se mijenja. Moramo shvatit' da politicare treba da rade za nas i za opste dobro a ne da ih idealizujemo i naizgled volimo vise nego svoje rodjene.
Ne kazem ja da ce se to odma promijenit' smjenom Mila ili slanjem DPS-a u proslost ali je, nadam se, korak ka tome jer ovo sadasnje stranje je totalna dijagnoza koja treba da se lijeci.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
AdO_pG, aleksa111111, ASC, avet, crane_operator, extravaganca, institucija, johninum, joni, kimmi, LazarusNk, MeDo_JE, MLS, Mstislav, nikolaf7, no-mercy, Papero, Stewie, Stradivari, Winamp, wulfy, ^izzy^
Dps : fali nam 75.000 glasova,imamo rezervoare i dzepove glasaca,dijaspora...
Isto Dps : dovede 3 autobusa glasaca iz dijaspore
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks