Page 37 of 70 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 901 to 925 of 1741

Thread: Predsjednički izbori - drugi krug - 02.04.2023.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Izbrisani su vec HAHA
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

2. The Following User Says Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    26,253
    Thanks Thanks Received 
    8,423
    Thanked in
    4,147 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Svi? Ko je to kazao?

Ko je to kazao?

Kojih 45%?

A?

Molim? Je li to ti meni nesto?

Mozda bi mogao i da se izvinis?

Ako je od ovog sto si nadrobio, mozda, nesto bilo na moj racun. Ako si nesto pio, nek je prosto
    Opet ti neko podmeće. E kako smo se okomili na tebe pa ovo je nevjerovatno.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Neću slušat ovo što postavljate, nećete da me prevarite!
    Neces ni moci, zamolila me profesorica ljudski da maknem pa ispostovah. Jasno je sve. Neka moderatori maknu i postove. Ko je cuo cuo je

5. The Following 2 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,238
    Thanks Thanks Received 
    1,668
    Thanked in
    905 Posts

Kurti: Ako izgubi Đukanović, mogla bi da nestane crnogorska nacija
    Ovakvima bih zabranio ulazak u CG do kraja života.

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

"Pohod na Dubrovnik je svrsishodan i svako suprotno stanovište je izdajničko."

“Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom”.

"Nametnuti rat ćemo dobiti, baš kao što smo sve takve protivnike pobjeđivali tokom cijele naše istorije. Ovog puta ćemo završiti zajednički život s njima i raskinuti sve kontakte, nadam se za sva vremena. Nadam se da će se u toj diobi formirati nove državne zajednice u kojima ćemo živjeti, granice sa Hrvatskom povući pravednije i logičnije, nego što su to uradili priučeni boljševički kartografi, čiji je izgleda jedini cilj bio da nad Crnom Gorom, u dijelu Boke bude hrvatsko starateljstvo”.

“Slobodan Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fašističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokušavaju da unište sve ono što je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije”

"Od svega najviše mrzim četnike, ustaše i stopostotne Crnogorce”.

.
    .
    .

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

8. The Following User Says Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Dritan je posteni Albanac. Takvi ne smetaju. Dapace.
    Kad kao jedine prihvatljive Albance definišeš one koji ostanu vjerni DPSu lako ti je sve ostale otpisati kao "poštene".

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...Besmislica je gledat to na ovaj način. Ispada da su tih 45% uvijek jednako mislili i imali iste programe i ideje. Pa ni Vučić nema konstantno 55% podrške, nije je ni dps imao. Ove zadnje nepune 3 godine dobro pokazuju šta se dešava kad se sastavi 15 partija kojima je zajedničko jedino to što nisu dps. I dos je u Srbiji slično djelovao, a i oni su bili savršenstvo u odnosu na ove naše rogove u vreći. Ovo što sam napisao važi i na nižem nivou. Na primjer, Albanaca im 5%. Da li to znači da na svakim izborima tih 5% glasa samo za jednu partiju i da se slažu u svemu? Mikrokosmos političkih odnosa i odnosa unutar bilo koje određene grupe glasača, uključujući i grupu "glasači protv dps-a".
    Tačno da postoji milion interakcija, ali je svakako besmisleno pričati da je crkveni uticaj, koji je mrdnuo tas sa 45% na 51%, bio "glavni".

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Ja kad vidim u sta su se pretvorile Vijesti, neki intelektualci, pa i recimo pojedini forumasi tipa kimmi, gando itd. pitam se cemu smo se sprdali Pobjedi i raznim podrzavaocima bivseg rezima ako su se oni koji su se kao zalagali za demokratizaciju sada postali vjerne kopije onih koje su kritikovali.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,457 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Ja kad vidim u sta su se pretvorile Vijesti, neki intelektualci, pa i recimo pojedini forumasi tipa kimmi, gando itd. pitam se cemu smo se sprdali Pobjedi i raznim podrzavaocima bivseg rezima ako su se oni koji su se kao zalagali za demokratizaciju sada postali vjerne kopije onih koje su kritikovali.
    Na osnovu cega donosis taj zakljucak? Na osnovu toga sto ne glasaju po tvom ukusu?
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

13. The Following 7 Users Say Thank You to VanjaTheMan For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,316
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Na osnovu cega donosis taj zakljucak? Na osnovu toga sto ne glasaju po tvom ukusu?
    Ili si njihov ili si nas, druge nema.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

15. The Following 6 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Tačno da postoji milion interakcija, ali je svakako besmisleno pričati da je crkveni uticaj, koji je mrdnuo tas sa 45% na 51%, bio "glavni".
    Malo mi je nejasno ovo napisano. Slažem se da crkveni uticaj nije bio glavni, ali se ne slažem da je taj uticaj mrdnuo tas sa 45 na 51%. Mislim da je upravo suprotno. Spc ima plafon do kojeg može da animira glasače, ali su presudili glasači koje ne zanima spc, ali su iskoristili priliku da oburdaju dps. Kao što je već rečeno, bez obzira što je 45% veće od 5.1%, kad se nema 50% +1, svejedno je i 40 i 45 i 49%. Kao i na američkim izborima - rezultat se odlučuje u swing states, a ne u državama koje su podijeljene na 45-45%.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ko je pricao o glasanju i koji je moj ukus uopste? Ako ne vidis razliku samo zamisli da to sta rade, rade za drugu stranu i odmah ce ti sve biti jasno. Evo recimo koja je razlika izmedju kimija i luckeja bivseg ili sadasnjeg nebitno posto radi ono sto je i prije samo za druge?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Malo mi je nejasno ovo napisano. Slažem se da crkveni uticaj nije bio glavni, ali se ne slažem da je taj uticaj mrdnuo tas sa 45 na 51%. Mislim da je upravo suprotno. Spc ima plafon do kojeg može da animira glasače, ali su presudili glasači koje ne zanima spc, ali su iskoristili priliku da oburdaju dps. Kao što je već rečeno, bez obzira što je 45% veće od 5.1%, kad se nema 50% +1, svejedno je i 40 i 45 i 49%. Kao i na američkim izborima - rezultat se odlučuje u swing states, a ne u državama koje su podijeljene na 45-45%.
    Ne možeš da porediš naš sistem i USA/UK first by the post sistem. Tamo tvoj glas kao jednog od manjine od 45% u državi ne znači ništa - pobjednik nosi sve. Ovdje znači, pa tvoj glas donosi tvojoj partiji poslanike čak i kad si u manjini.

Zato kažem, tih 5.1% je odlučujuće jer bez njega ne bi bilo pobjede, ali onih 45% su 9/10 te većine.

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Ko je pricao o glasanju i koji je moj ukus uopste? Ako ne vidis razliku samo zamisli da to sta rade, rade za drugu stranu i odmah ce ti sve biti jasno. Evo recimo koja je razlika izmedju kimija i luckeja bivseg ili sadasnjeg nebitno posto radi ono sto je i prije samo za druge?
    A sta rade?
    Sire lazi?
    Izmisljotine?

10 Srba, 10 Albanaca, 10 Hrvata?

Tukao Milo Lidiju?

Samarao Filipa? Gurao ga na binu?

Meni licno istina ne smeta, sa god koje strane dosla.

Raskrinkati i Spajica i Milatovica i Mandica i Aleksu i Dritana. Moze, jedva cekam.
    Ali istinom, ne izmisljotinama.

Ovo sve sto kimmi kaci je NA ZALOST NASU istina.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

20. The Following 7 Users Say Thank You to Kliker17 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    A sta rade?
    Sire lazi?
    Izmisljotine?

Tukao Milo Lidiju?

Raskrinkati i Spajica i Milatovica i Mandica i Aleksu i Dritana. Moze, jedva cekam.

A ovog čuvenog detektora "agitpropa" sam na ignore stavio, jer jedino što zna je da provocira i kategoriše na ružan način one čije pisanje mu se ne sviđa. Čuveni brojač i umanjivač brojeva svakog antiDPS skupa, razočarani URAš odmah nakon 30.08. i šta sve ne... Nego da se zaustavim.

Svakako vidna je nervoza jer još samo 2 dana i

GOTOV JE

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

22. The Following 4 Users Say Thank You to kimmi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ne možeš da porediš naš sistem i USA/UK first by the post sistem. Tamo tvoj glas kao jednog od manjine od 45% u državi ne znači ništa - pobjednik nosi sve. Ovdje znači, pa tvoj glas donosi tvojoj partiji poslanike čak i kad si u manjini.

Zato kažem, tih 5.1% je odlučujuće jer bez njega ne bi bilo pobjede, ali onih 45% su 9/10 te većine.
    Da ne širim temu, ima dvije američke države u kojima je proporcionalni sistem, kao i kod nas. Ali i u elektorskom sistemu se sve svodi na borbu za tih 7-8% elektorskih glasova u swing državama. Tako da je poređenje na mjestu. Moja poenta ja da će tih 9/10 o kojima govoriš uvijek bit 100% manjine bez ovih 5.1%. Matematički jesi u pravu, ali i sam znaš da to nije poenta. Isto kao što znaš i da dok je dps imao 40% formalno jeste bio najjača stranka pojedinačno, ali smo svi znali da im je koalicioni kapacitet nepostojeći tako da je bila potpuno nebitna matematička činjenica da jesu najjača straka pojedinačno.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

24. The Following User Says Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    A sta rade?
    Sire lazi?
    Izmisljotine?

Tukao Milo Lidiju?

Hoces li da budes jedan u masi ili jedan iz mase? Hoces li da budes svoj ili tudji, ovdje na tudji mislim na utapanje u masu koja je jednolicna i sterilna? Okamenjuju nam se sive celije i vise niko ne prepoznaje sta je sloboda a sta je okivanje misli u tokove koje su drugi iskopali.

Recimo, sad ja da pjenim da je taj isti Milatovic ponosan na opozicionu dosljednost svoje familije i njihov angazman kroz SNP. Taj isti SNP se, a time i familija Milatovic, izmedju Milosevica sa jedne strane i Djindjica i Kostunice sa druge strane odlucila za Milosevica. Zasto? Ugrozena drzava, srpstvo, ponijece je nedje itd. i sad se sprdas sto neko drugi nalazi te iste razloge da glasa ovog puta Djukanovica a ti promovises onog ko se ponosi sto mu je familija izabrala Milosevica i sto bi ga on isti birao u toj situaciji. Dakle, stvar je u razumijevanju i uvazavanju tudjeg stava a ne u kampanjskom sitnicarskom srozavanju inteligencije.

Pa Vijesti rade gore stvari nego Pobjeda svojevremeno sa negativnom kampanjom o kojoj je i Sveto Marovic pricao sa Knezevicem. On je bio jedan od ideologa takvog politickog agitovanja a koji sada manifestuje druga strana. To je manifestacija zaglupliivanja masa a ne avangarda. To je ono cega su se svi gnusali a sada svi forsiraju. To sto ces bukom zaglusiti glasove objektivnog sagledavanja ne znaci da si u pravu vec da su takva vremena dje pametni zacute. Ovdje imamo vjekove zaglupljivanja i promicije stereotipa i zato smo tu dje smo. Umjesto da forsiramo pojedince da slobodno misle pravimo torove i priklanjamo se masi a kada je masa stvorila idje ista korisno.

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    A ovog čuvenog detektora "agitpropa" sam na ignore stavio

Ove fore sa ignore su vam taman kao i ukupni dojam. Nego, šinko ako te se na dan bezbednosti sete, sete ako ne to je bila tvoja duznost... Jedan je luckej na forumu ne treba nam copycat i pazi... pao je i cetrnaesti kilometar ali nikad nece Kadinjaca
    Last edited by Rodion Romanovich; 31-03-23 at 18:34.

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Hoces li da budes jedan u masi ili jedan iz mase? Hoces li da budes svoj ili tudji, ovdje na tudji mislim na utapanje u masu koja je jednolicna i sterilna? Okamenjuju nam se sive celije i vise niko ne prepoznaje sta je sloboda a sta je okivanje misli u tokove koje su drugi iskopali.

Recimo, sad ja da pjenim da je taj isti Milatovic ponosan na opozicionu dosljednost svoje familije i njihov angazman kroz SNP. Taj isti SNP se, a time i familija Milatovic, izmedju Milosevica sa jedne strane i Djindjica i Kostunice sa druge strane odlucila za Milosevica. Zasto? Ugrozena drzava, srpstvo, ponijece je nedje itd. i sad se sprdas sto neko drugi nalazi te iste razloge da glasa ovog puta Djukanovica a ti promovises onog ko se ponosi sto mu je familija izabrala Milosevica i sto bi ga on isti birao u toj situaciji. Dakle, stvar je u razumijevanju i uvazavanju tudjeg stava a ne u kampanjskom sitnicarskom srozavanju inteligencije.

Pa Vijesti rade gore stvari nego Pobjeda svojevremeno sa negativnom kampanjom o kojoj je i Sveto Marovic pricao sa Knezevicem. On je bio jedan od ideologa takvog politickog agitovanja a koji sada manifestuje druga strana. To je manifestacija zaglupliivanja masa a ne avangarda. To je ono cega su se svi gnusali a sada svi forsiraju. To sto ces bukom zaglusiti glasove objektivnog sagledavanja ne znaci da si u pravu vec da su takva vremena dje pametni zacute. Ovdje imamo vjekove zaglupljivanja i promicije stereotipa i zato smo tu dje smo. Umjesto da forsiramo pojedince da slobodno misle pravimo torove i priklanjamo se masi a kada je masa stvorila idje ista korisno.

Ove fore sa ignore su vam taman kao i ukupni dojam. Nego, šinko ako te se na dan bezbednosti sete, sete ako ne to je bila tvoja duznost... Jedan je luckej na forumu ne treba nam copycat i pazi... pao je i cetrnaesti kilometar ali nikad nece Kadinjaca

Opozovite mi Thanks, greška

Elem, toliko ništa nemate o Milatovicu da vam je ovo, SNP onomad birao Miloševića, pa I Milatovici... glupost
    Druže, Milo je ratovao sa Miloševićem po bivšoj Jugi ruku pod ruku.

Sve,al da prihvatate kao normalne i ne osudjujete ove zločine sto su počinile DPS parapolicijske strukture, je za gadjenje.

27. The Following User Says Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Nadam se da će Milo mirno predati ključeve od majbaha i plavog dvorca, da Lucke ne podigne oružanu pobunu

29. The Following 2 Users Say Thank You to remark For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Da ne širim temu, ima dvije američke države u kojima je proporcionalni sistem, kao i kod nas. Ali i u elektorskom sistemu se sve svodi na borbu za tih 7-8% elektorskih glasova u swing državama. Tako da je poređenje na mjestu. Moja poenta ja da će tih 9/10 o kojima govoriš uvijek bit 100% manjine bez ovih 5.1%. Matematički jesi u pravu, ali i sam znaš da to nije poenta. Isto kao što znaš i da dok je dps imao 40% formalno jeste bio najjača stranka pojedinačno, ali smo svi znali da im je koalicioni kapacitet nepostojeći tako da je bila potpuno nebitna matematička činjenica da jesu najjača straka pojedinačno.
    U pravu si, ja sam reagovao jer mi je zasmetala priča da je glavni element nešto što ipak čini manjinu glasača koji su oborili DPS.

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    979
    Thanked in
    528 Posts

Aooo sto se cini u debati, Jakov briljira, predsjedniku padaju procenti :-)

Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

32. The Following User Says Thank You to bojankov For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Aooo sto se cini u debati, Jakov briljira, predsjedniku padaju procenti :-)

Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
    Aooo kakvo gaženje. Jakov kao Tajson

34. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,300
    Thanks Thanks Received 
    441
    Thanked in
    200 Posts

Evo i Milo pominje SNP i porodicu Milatovica kao i Rodion pa se da zaključiti da se Rodion javlja direktno iz staba DPSa.

36. The Following 2 Users Say Thank You to MLS For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Kakav kraj psolednjeg diktatora ocisti pod mali piskavac njime.
    Neka uradi test na trudnocu posle ovoga nije ga mozda Jakov na vrijeme izvukao.

38. The Following 5 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    651
    Thanked in
    301 Posts

Milo je Jakova nazvao predstavnikom srednjevjekovne velikosrpske politike.... koliko je on prolupao mucenik....

Nemaju se za Jakova sto uhvatiti...a ovaj ga gazi direktno, drsko i beskompromisno..... zaista sam pozitivno.iznenadjen.....

Ispade da je eliminacija Spajica ustvari najveca greska i DFa i DPSa

40. The Following 3 Users Say Thank You to osvajaci pg For This Useful Post:

Page 37 of 70 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)