Ovakvima bih zabranio ulazak u CG do kraja života.Kurti: Ako izgubi Đukanović, mogla bi da nestane crnogorska nacija
"Pohod na Dubrovnik je svrsishodan i svako suprotno stanovište je izdajničko."
“Rat se ne dobija dezerterstvom, već mobilizacijom”.
"Nametnuti rat ćemo dobiti, baš kao što smo sve takve protivnike pobjeđivali tokom cijele naše istorije. Ovog puta ćemo završiti zajednički život s njima i raskinuti sve kontakte, nadam se za sva vremena. Nadam se da će se u toj diobi formirati nove državne zajednice u kojima ćemo živjeti, granice sa Hrvatskom povući pravednije i logičnije, nego što su to uradili priučeni boljševički kartografi, čiji je izgleda jedini cilj bio da nad Crnom Gorom, u dijelu Boke bude hrvatsko starateljstvo”.
“Slobodan Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fašističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokušavaju da unište sve ono što je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije”
"Od svega najviše mrzim četnike, ustaše i stopostotne Crnogorce”.
.
.
.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ja kad vidim u sta su se pretvorile Vijesti, neki intelektualci, pa i recimo pojedini forumasi tipa kimmi, gando itd. pitam se cemu smo se sprdali Pobjedi i raznim podrzavaocima bivseg rezima ako su se oni koji su se kao zalagali za demokratizaciju sada postali vjerne kopije onih koje su kritikovali.
Malo mi je nejasno ovo napisano. Slažem se da crkveni uticaj nije bio glavni, ali se ne slažem da je taj uticaj mrdnuo tas sa 45 na 51%. Mislim da je upravo suprotno. Spc ima plafon do kojeg može da animira glasače, ali su presudili glasači koje ne zanima spc, ali su iskoristili priliku da oburdaju dps. Kao što je već rečeno, bez obzira što je 45% veće od 5.1%, kad se nema 50% +1, svejedno je i 40 i 45 i 49%. Kao i na američkim izborima - rezultat se odlučuje u swing states, a ne u državama koje su podijeljene na 45-45%.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ko je pricao o glasanju i koji je moj ukus uopste? Ako ne vidis razliku samo zamisli da to sta rade, rade za drugu stranu i odmah ce ti sve biti jasno. Evo recimo koja je razlika izmedju kimija i luckeja bivseg ili sadasnjeg nebitno posto radi ono sto je i prije samo za druge?
Ne možeš da porediš naš sistem i USA/UK first by the post sistem. Tamo tvoj glas kao jednog od manjine od 45% u državi ne znači ništa - pobjednik nosi sve. Ovdje znači, pa tvoj glas donosi tvojoj partiji poslanike čak i kad si u manjini.
Zato kažem, tih 5.1% je odlučujuće jer bez njega ne bi bilo pobjede, ali onih 45% su 9/10 te većine.
A sta rade?
Sire lazi?
Izmisljotine?
10 Srba, 10 Albanaca, 10 Hrvata?
Tukao Milo Lidiju?
Samarao Filipa? Gurao ga na binu?
Meni licno istina ne smeta, sa god koje strane dosla.
Raskrinkati i Spajica i Milatovica i Mandica i Aleksu i Dritana. Moze, jedva cekam.
Ali istinom, ne izmisljotinama.
Ovo sve sto kimmi kaci je NA ZALOST NASU istina.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
A ovog čuvenog detektora "agitpropa" sam na ignore stavio, jer jedino što zna je da provocira i kategoriše na ružan način one čije pisanje mu se ne sviđa. Čuveni brojač i umanjivač brojeva svakog antiDPS skupa, razočarani URAš odmah nakon 30.08. i šta sve ne... Nego da se zaustavim.
Svakako vidna je nervoza jer još samo 2 dana i
GOTOV JE
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da ne širim temu, ima dvije američke države u kojima je proporcionalni sistem, kao i kod nas. Ali i u elektorskom sistemu se sve svodi na borbu za tih 7-8% elektorskih glasova u swing državama. Tako da je poređenje na mjestu. Moja poenta ja da će tih 9/10 o kojima govoriš uvijek bit 100% manjine bez ovih 5.1%. Matematički jesi u pravu, ali i sam znaš da to nije poenta. Isto kao što znaš i da dok je dps imao 40% formalno jeste bio najjača stranka pojedinačno, ali smo svi znali da im je koalicioni kapacitet nepostojeći tako da je bila potpuno nebitna matematička činjenica da jesu najjača straka pojedinačno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Hoces li da budes jedan u masi ili jedan iz mase? Hoces li da budes svoj ili tudji, ovdje na tudji mislim na utapanje u masu koja je jednolicna i sterilna? Okamenjuju nam se sive celije i vise niko ne prepoznaje sta je sloboda a sta je okivanje misli u tokove koje su drugi iskopali.
Recimo, sad ja da pjenim da je taj isti Milatovic ponosan na opozicionu dosljednost svoje familije i njihov angazman kroz SNP. Taj isti SNP se, a time i familija Milatovic, izmedju Milosevica sa jedne strane i Djindjica i Kostunice sa druge strane odlucila za Milosevica. Zasto? Ugrozena drzava, srpstvo, ponijece je nedje itd. i sad se sprdas sto neko drugi nalazi te iste razloge da glasa ovog puta Djukanovica a ti promovises onog ko se ponosi sto mu je familija izabrala Milosevica i sto bi ga on isti birao u toj situaciji. Dakle, stvar je u razumijevanju i uvazavanju tudjeg stava a ne u kampanjskom sitnicarskom srozavanju inteligencije.
Pa Vijesti rade gore stvari nego Pobjeda svojevremeno sa negativnom kampanjom o kojoj je i Sveto Marovic pricao sa Knezevicem. On je bio jedan od ideologa takvog politickog agitovanja a koji sada manifestuje druga strana. To je manifestacija zaglupliivanja masa a ne avangarda. To je ono cega su se svi gnusali a sada svi forsiraju. To sto ces bukom zaglusiti glasove objektivnog sagledavanja ne znaci da si u pravu vec da su takva vremena dje pametni zacute. Ovdje imamo vjekove zaglupljivanja i promicije stereotipa i zato smo tu dje smo. Umjesto da forsiramo pojedince da slobodno misle pravimo torove i priklanjamo se masi a kada je masa stvorila idje ista korisno.
Ove fore sa ignore su vam taman kao i ukupni dojam. Nego, šinko ako te se na dan bezbednosti sete, sete ako ne to je bila tvoja duznost... Jedan je luckej na forumu ne treba nam copycat i pazi... pao je i cetrnaesti kilometar ali nikad nece Kadinjaca![]()
Last edited by Rodion Romanovich; 31-03-23 at 18:34.
Opozovite mi Thanks, greška
Elem, toliko ništa nemate o Milatovicu da vam je ovo, SNP onomad birao Miloševića, pa I Milatovici... glupost
Druže, Milo je ratovao sa Miloševićem po bivšoj Jugi ruku pod ruku.
Sve,al da prihvatate kao normalne i ne osudjujete ove zločine sto su počinile DPS parapolicijske strukture, je za gadjenje.
Nadam se da će Milo mirno predati ključeve od majbaha i plavog dvorca, da Lucke ne podigne oružanu pobunu![]()
Aooo sto se cini u debati, Jakov briljira, predsjedniku padaju procenti :-)
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Evo i Milo pominje SNP i porodicu Milatovica kao i Rodion pa se da zaključiti da se Rodion javlja direktno iz staba DPSa.
Kakav kraj psolednjeg diktatora ocisti pod mali piskavac njime.
Neka uradi test na trudnocu posle ovoga nije ga mozda Jakov na vrijeme izvukao.
Milo je Jakova nazvao predstavnikom srednjevjekovne velikosrpske politike.... koliko je on prolupao mucenik....
Nemaju se za Jakova sto uhvatiti...a ovaj ga gazi direktno, drsko i beskompromisno..... zaista sam pozitivno.iznenadjen.....
Ispade da je eliminacija Spajica ustvari najveca greska i DFa i DPSa
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks