Page 27 of 225 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 651 to 675 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bucjko je realno upravu u bd sam po tri meseca od svih 12 od svoje 2 godine,pa ko drzi budvu otac od malog purka ivancevic koji sve resava parama ali apsolutno sve,realno steta je to sto se sada svuda desava ne samo u bd,pa partizan prvi ima da traje dok ovaj jedan ovdi neki likovi daju pare kad to prestane raspada se i partizan pocerali su pola dobrih igraca zbog toga sto neki mali sabani koji nemaju pojma igraju samo zato sto im je otac neko i nesto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e ljudi malo sam izgreseila u prethodnoj poruci oprostite mi imam predugacku nadogradnju noktiju na ruka pa nemam osecaja a i pisem i glrdam u tv u isto vreme

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisam siguran da Budva ove godine ima veci budzet od Jadrana.
    Danilovic, Pejakovic, Bjelica, Klikovac i 2 hrvata su igrachi koji su dovedeni sa strane.
    Dal' nekog drzi 1 chovjek ili 5 firmi ne vidim razliku. Ne moze se govorit' o kvazi-vaterpolu a eto imamo i JHN sa skoro pola ekipe koja nije iz njihove shkole.
    Mene interesuje zashto Trajkovic godinama sazrijeva u Bd umjesto u Novi
    Dobar momak, dobar igrach, bio je talenat... Drago mi je da je uspio!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bio je povrijedjen...igro je prije u drugu ligu u italiju...proso je sve selekcije jadrana...
    ps.cattaro ko je stvorio po tebi najboljeg beka i sidruna na svijet?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    bio je povrijedjen...igro je prije u drugu ligu u italiju...proso je sve selekcije jadrana...
    ps.cattaro ko je stvorio po tebi najboljeg beka i sidruna na svijet?
    Pero Porobic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by waterpolistkinja View Post
    e ljudi malo sam izgreseila u prethodnoj poruci oprostite mi imam predugacku nadogradnju noktiju na ruka pa nemam osecaja a i pisem i glrdam u tv u isto vreme
    oprošteno ti je sve ako je zbog nadogradnje
    Apsolutno ne podrzavam.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Moram da kazhem da su ona bracja iz Novog,buducji oslonac CG repke.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by viper® View Post
    Pero Porobic
    nije ih stvorio pero porobic...nego zoran ivanovski koji je sad jedan od pomocnika perovih...on ih je treniro od 13-17 godine...ko je imalo pratio waterpolo mladjih selekcija svi znaju ko je ovaj coek...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije ih stvorio pero porobic...nego zoran ivanovski koji je sad jedan od pomocnika perovih...on ih je treniro od 13-17 godine...ko je imalo pratio waterpolo mladjih selekcija svi znaju ko je ovaj coek...
    On ih je trenirao, al dok nisu dosli u prvi tim kod Pera nisu bili neki talenti naspram onih koje je primorac imao.Ocu da kazem da, dok su bili u mladjim selekcijama njihovi vrsnjaci iz primorca su bili neuporedivo bolji.Sad je situacija obrnuta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pirely View Post
    oprošteno ti je sve ako je zbog nadogradnje
    jao hvala pirely bas si ljubazan hvala na razumevanju

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nisam siguran da Budva ove godine ima veci budzet od Jadrana.
    Danilovic, Pejakovic, Bjelica, Klikovac i 2 hrvata su igrachi koji su dovedeni sa strane.
    Dal' nekog drzi 1 chovjek ili 5 firmi ne vidim razliku. Ne moze se govorit' o kvazi-vaterpolu a eto imamo i JHN sa skoro pola ekipe koja nije iz njihove shkole.
    Mene interesuje zashto Trajkovic godinama sazrijeva u Bd umjesto u Novi
    Dobar momak, dobar igrach, bio je talenat... Drago mi je da je uspio!

poredit klub koji je osvojio skoro sve sto se osvojit moze i klub koji sad kao opet pocinje radit je u najmanju ruku smijesno. pa jel zasluzio jadran taj budzet?! a opet budva ima veci... hoce da nam uzmu sve, pa i vaterpolo....
    a steta za filipa stvarno... da nije bilo te povrede, bio bi u rangu sa zlokovicem, najmanje... strasni talent bio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

On ih je trenirao, al dok nisu dosli u prvi tim kod Pera nisu bili neki talenti naspram onih koje je primorac imao.Ocu da kazem da, dok su bili u mladjim selekcijama njihovi vrsnjaci iz primorca su bili neuporedivo bolji.Sad je situacija obrnuta...
    ne znam sta to pricas?gledo sam ja njihive utakmice...i bas zadnji njihov turnir na skver kad je bio,finale je bilo jadran-kotor i jadran ih je pojeo...ne nego su postali talenti preko noci...neopsporavam ja njihovu afirmaciju kod pera...al pero ih je samo malo `izbrusio`

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni ja ne znam sta to pricas......bas ta generacija je bila bolja od primorca

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Apsolutno je tachno da je klasa 83. Jadrana jedna od njihovih najuspjeshnijih! Mozda ne od one 77. koja je sa Zvezdom igrala vanserijski vaterpolo!
    Primorac je tada uglavnom (oko 70%) nastupao sa 84. godishtem, koje je mozda i najuspjeshnije kotorsko godishte.
    E sad, Zlokovic i Jokic su na svom pochetku (Jokic chini mi se malo duze) igrali za Bijelu, a za njihov nevjerovatan napredak zasluznih je vishe, nedje chuh da je Koreja sa njima najvishe radio (mislim da je on bio trener Jadranovog 83. godishta)...
    Ivanovskog ne cijenim previshe, chak shto vishe, ne znam otkud on Perov prvi pomocnik u reprezentaciji Osim tog chuvenog 77. godishta (Janchic, Boshkovic, Cetkovic, Chanjo Bijelic-koji je godinu mladji...) ne znam koji su njegovi uspjesi sa mladjim kategorijama!?
    Maki Malovar je po meni mnogo bolji, a uspjeshniji u svakom sluchaju!
    Last edited by cattaro; 10-03-07 at 17:45.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam sta to pricas?gledo sam ja njihive utakmice...i bas zadnji njihov turnir na skver kad je bio,finale je bilo jadran-kotor i jadran ih je pojeo...ne nego su postali talenti preko noci...neopsporavam ja njihovu afirmaciju kod pera...al pero ih je samo malo `izbrusio`
    Meni su tako pricali, ako nije tako vi me slobodno ipravite...Pricali su mi da je generacija u koju su bili Peakovic, Barba, Radic i drugi bili daleko bolji od jadranovih Jokica, Zlokovica...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Meni su tako pricali, ako nije tako vi me slobodno ipravite...Pricali su mi da je generacija u koju su bili Peakovic, Barba, Radic i drugi bili daleko bolji od jadranovih Jokica, Zlokovica...
    Mali, nemoj da si smijeshan!
    1. Barba i Radic su 79. a Pejakovic 80. godishte. Ta ekipa je bila prejaka, sa bracom Kalezic, Lomparom, Janovicem starijim to je sedmorka koju malte ne niko od 14. do 18. godine nije mogao da dobije!
    2. Jokic i Zlokovic su 83. pa ti je jasno kakvu si glupost odvalio...

Od raspada SFRJ ja sam pratio sve od takmichenja za 77. pa do nedje 84. godishta.
    Jadran je bio bolji za 77. i 83. godishte i generalno - mnoooogo manje su bili prvaci SRJ u tim uzrastima od nas.
    Bili smo prvaci za 78. godishte (bolji od Partizana i kad je Shapic igrao za njih), 79., 80. u 2 navrata (), 81. samo jednom (i to u Novi), 82. i 84.
    84. godishte nashe je osvajalo sve shto se moglo osvojit, od svoje 12. do 18. godine, uz par kikseva, od kojih je najvazniji onaj na samom kraju, kad smo mozda bili najjachi. Tada je na turniru u Kotor iznenadila Vosha, sa Cukom i Pijetlovicima.

To vam je to dechaci, a sad se vratite aktuelnostima iz vaterpola.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

e bogami sam i ja dosta toga pratio...e pa sad cattaro moram te ispravit...zojka ivanovski je veoma uspjesan trener...i moram ti rec da si malo vise nahvalio to `84 godiste vase na celu sa mladjanom...gledo sam par utakmica dje ih je jadran bas okrpio...na par takmicenja na evropskom nivou to jadranovo `84 je islo i sjecam se da su naprdili neke francuze 43:0 i tad su se vratili sa ogromnim zlatnim peharom...jadranovo `83 je extra bilo i bolje od vaseg...i `85 je super bilo jer su karali sve redom 5-6 puta zaredom su osvajali prvenstva dok su ih jovo vukasovic i zojka vodili...zojka je treniro `83 a ne koreja...
    ps.moram malo zolija hvalit ipak mi je on komsija i otac od jednog od mojih najboljih drugova...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Pazi, to 84. Primorca je Jadrana dobilo u 80% utakmica (u periodu od 12-e do 19-e godine), a chak su nekoliko puta dobili te vashe 83. godishte. Raspitaj se malo.
    Tek toliko kad me vuchesh za jezik i kad mislish da svoje "pretjerano" hvalim.
    Nije bilo generacije koja je u mladjim kategorijama osvajala sve moguce turnire, sem mozda nashe 79. godishte (sa Pejakovicem i Janovicem koji su 80.), ali oni npr. nisu imali nego tu sedmorku, klupe kao da nije bilo.
    Znachi prichao sam onako generalno.
    Uvjek je bilo po par talenata koji su izvlachili generaciju. Zamisli utakmicu Jadran-Primorac 17-17 (78. godishte i chini mi se 1994. godina su u pitanju) dje Zupanovic da sve golove za nas.
    Ko je iz Jadranove klase 83. josh uvjek aktivan sem pomenutog dvojca?
    Za Primorac danas igraju Bjelobrkovic, Miloshevic, Crepulja i Paskovic (bio je uvjek sa njima u ekipi, iako je 85.) + mladji Janovic koji je vani.
    Uz to, Machic (koji ih je stvorio i vodio chitavo vrijeme u mladjim kategorijama) je bio trener 1. tima.

Mozemo do prekosutra ovako, ali ako ti je mozda cilj da me ubijedish da je vasha shkola bolje od kotorske - reci cu ti da nema shansi!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aktivan je jos uvijek golman jadrana scepanovic..ma nemam namjeru da se ubijedjujem s tobom...brate i zojka je bio i prvi trener jadrana i budve i univerzitetske reprezentacije i sad je peru pomocnik...dobro je to kad jedan igrac da sve goloveprico mi je jednom stariji ivanovski kako je dao 10 golova partizanu i oni izgubilisto se tice jadranovog `84 bilo je dobro nemoj pricat...sjecam se kad su se vracali sa zlatom sa prvenstava...al onda su u vrhu bili i jadran i kotor al i vosha...jadranovo `85 je extra bilo...masu ih je za reprezentaciju igralo...a i skoro svi su aktivni...marko vujovic(kapiten reprezentacije),bobek vukcevic,djidja mracevic,ljubo vrbica,andrija prlain,leka ivovic...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kad je to stariji Ivanovski dao 10 golova Partizanu
    Sumnjam u tu izjavu, jer sam mnogo puta igrao protiv njega.
    Vezano za tu generaciju i igranje u mladjim kategorijama Krsto Maslovar je za njega bio DOKTOR (11 golova Zvezdi u finalu takmichenja za 12-ogodishnjake). Vazda je bio bolji od njega!
    Last edited by cattaro; 11-03-07 at 12:08.
    P r i m o r a c

bucjko is offline Banned (oslobodio se nas odgore i posao kod njih )
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vrh rasprava....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znam da je stanko bio dobar igrac dok ga je volja bila da trenira...a za kasnije je druga prica...a ne znam datum kad im je dao te golovenisam gledo al vjerujem u pricu...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na par takmicenja na evropskom nivou to jadranovo `84 je islo i sjecam se da su naprdili neke francuze 43:0 i tad su se vratili sa ogromnim zlatnim peharom...
    vidim da se razumijes u vaterpolo to nije nikakvo mjerilo jer mi imamo najjace mladje selekcije na svijet......koje god godiste da igra vanka osvaja turnire i to sa ogromnom razlikom.....a to je zato jer imamo dobru skolu i svi nasi treneri idu odma na rezultat sto je i pogresnno u jednu ruku....kako postaju stariji ta razlika je sve manja al smo opet medju najbolje na svijet jer imamo skolu....a ta 84. jadranova generacija ,koliko se meni cini,nije nikad osvojila prvenstvo SRJ.....osvajali su ga i primorac i partizan i vojvodina i tent....kolko se ja sjecam jadran nije nikad......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    vidim da se razumijes u vaterpolo .
    sad kolko se ko razumije u vaterpolo to je diskutabilno i okle ti uposte znas kolko se ja razumijem...znam i ja kakva je situacija na tim medjunarodnim turnirima...u strane ekipe trener ne smije viknut na igraca...kad je igrac vise tu jebe lud zbunjenog...
    mislim da su osvajali drzavne turnire...ae raspitacu se bar to nije tesko...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čelnici Vaterpolo saveza Srbije održali su u ponedeljak u Beogradu sastanak sa predstavnicima Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore, na kojem su razgovarali o zajedničkoj ligi, saradnji klubova i nacionalnih selekcija na svim nivoima. Na sastanku je zaključeno da je jaka liga u interesu vaterpola u obe države.
    Predstavnici oba nacionalna saveza složni su da je neophodno organizovati što kvalitetnije mečeve za klubove iz obe države.

Na osnovu dosadašnjeg toka razgovora, postoje dobri izgledi da do realizacije zajedničke lige klubova dođe već do kraja godine.

Pregovori će biti nastavljeni početkom aprila, kada se Vaterpolo reprezentacija Srbije vrati iz Melburna gde nastupa na Svetskom prvenstvu.

Page 27 of 225 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)