Lako.
Naglasio je da optuzuje samo CETINJSKI dps.
Nije Milo kriv sto ima izdajnike i preletace u svojim filijalama.
Da vidimo kako ce sdp dati podrsku milu u drugom krugu nakon ovoga.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Lako.
Naglasio je da optuzuje samo CETINJSKI dps.
Nije Milo kriv sto ima izdajnike i preletace u svojim filijalama.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ne znam jesam li šta propustio jer sam danas bio zauzet.
Što se tiče ovog snimka ovo su svi znali, barem ja sam znao za sve ovo još prije neki mjesec kad je Draginja rekla Ranku svašta, između ostaloga i da je izdajnik.
Po meni glupost jer niko ništa neće dobiti sem direktno Draginja da se još više izreklamira i dobije na popularnosti kod Crnogoraca i kod onih koji su protiv vlasti SDPa sa Demokratama i Urom.
Evo da vidimo i taj drugi snimak, ali opet kažem ovo su svi više manje znali.
Love, peace and respect.
Draginja je imala opasne sanse da je milo podrzao i okupio crnogorce oko nje, odigrao na kartu rusenja drzave itd...ali ne moze to milo, mora on da se gura i naravno izgubi izbore.
Ovako nista, mozda cak i jodzir bude imao vise glasova od nje. A to da je Ranko Krivokapic izdajnik, jeste, izdao je 43. Vladu i otisao sa dpsom u ambis.
Veliki je pritisak na mene. Ne znam da li da izbacim drugi dio.
U svakoj je partiji ovako. Hvataju se za guše i pokušavaju da iščupaju što više za sebe. Samo što to rijetko kad izađe u javnost.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja nisam napisao da je potpuno isto.
Pitao sam šta je kao ministar uradio.
Imaš li odgovor ili misliš da je za njega dovoljna referenca to što je Milo bio nikakav student.
Dobar prosjek na studijama nije garant da će neko biti uspješan u poslu.
Ja eto mislim da na visokim političkim funkcijama treba da budu ljudi koji su nešto uspješno radili u životu.
Mi to nemamo. Mi imamo likove koji prdnjave od zore do mraka, jer drugo ne znaju. A kako bi znali, kad nikad ništa nisu radili.
Evo ova gore gospođa reče da je ona Cetinju krunisana kao velika Crnogorka od strane svih građana.
Ovakve priče je pričao Boro Miranović. Ukrala mu je program.![]()
Last edited by high; 18-03-23 at 19:47.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ima li istine u pričama da je bila frka u izbornom štabu DPS-a?
TT
Odlicna izborna tisina btw, ubise na youtube milo i becic, mozda i mandic. Jedino Jako strik ne vidjeh da se reklamira, e on treba da bude novi predsjednik.
Cus, ima li istine...
Nekoliko medija je objavilo. Vukovic primljen bio na urgentni ali nije htio da kaze o cemu se radi.
A evo jedni od medija koji realno nisu htjeli da spekulisu vec su sve objektivno prenijeli. Kao sto su i naveli u tekstu.
Doduse omaklo im se kod ocjenjivanja zbog cega je Vukovic ovako reagovao. Vele "skupilo" mu se.
https://vaseljenska.net/2023/03/18/d...nika-vukovica/
Ova vaseljenska net probija limite...
Možda da se reklamiraju kao vijesti koje bi voljeli da čujete?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Evo vi ziva istina. Izglega Pośo sa mega cojonesima nasrnuo na Mila i izvukao deblji kraj. Đe bismo bili bez ovakvih medija?
https://nasaborba.com/djukanovic-nas...vana-vukovica/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ja mislim da su ovo gluposti.
On da nasrne na Mila jedino ako oće u dupe da ga poljubi.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Last edited by kurogane; 18-03-23 at 21:19.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nemojte ove splacine nazivat' medijima, svega vam.
Ionako su mediji nikakvi, jos i ova sljam sa dna kace treba da se broji kao takav.
Nemojmo, zaista.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks