Imala dobar post da turi a ti je prekide. No sto no opsova. Vjerovatno pomislila kako tebi ni filteri ne mogu pomoci.
Nije crash, ali ljudi moji
Na označenom mjestu na Igaljskoj petlji stoji crni Clio na sva četiri žmigavca i curetak od nekih 20 godina sama u autu vrti Instagram
Ja se isključujem i hoću dolje desno da se spustim, stajem na dva metra od auta joj i čekam da vidim za koliko će me primijetiti i nastaviti da vozi, što se ne događa skoro minut. Sviram i ženska ladno pun lijevi i po gasu, preko pune u suprotnu trakugledam je i motiram joj "jesi li zdrava u glavu", još me i opsova nešto nervozno onako
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Imala dobar post da turi a ti je prekide. No sto no opsova. Vjerovatno pomislila kako tebi ni filteri ne mogu pomoci.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nisam toliko ružan koliko imam viška kilograma
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
Znaci pocela sezona smrti na 2 tocka.
Prema tome, šta da ti kažem?
Đe neće kad uvijek jaci pobjeđuje. Niko ne gleda motocikliste ni 2%.
Meni danas presječe gradski autobus put, bio sam sa motorom, i to profesionalni vozači, pi.
A ovi motociklisti gledaju…sorc, trik majica, sandale, kaciga oko ruke…danas ovakav se provukao izmedju auta na ulaz u BR…kako me nije zakacio ne znam…
Ako je na Zabjelo, kupio je momčić motor prošle nedelje...
Rekao bih da je u Radosava Burica kod biblioteke za slijepe.
To i mene nervira kad vidim, ali bez obzira treba malo pripazit.
Ja nikad ne vozim motor bez full opreme. Jedne prilike me pitao onaj na sozinu sto naplacuje, kao, kako ti nije vruce u tu opremu(kožna jakna sa protektorima, kožne hlače sa protektorima,full-face kaciga i rukavice kožne sa protektorima), sta je sigurno sigurno je.
...kod mog starog stana.
E ovo je stvarno umjetnost.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Trebao je da vozi sporije.
A idioti. Jutros sam se 5 puta do posla iznervirala kako voze. Zato uglavnom i idem pješke.
Ada parkiraju se đe stignu, da mogu i na granu bi.
Ovo je sinoc bilo, jos jedno auto je tu...uopste ne znam kako je ovo coek uspio.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ovdje je stalno 2-3 kola parkirano. Doduse, moram bit posten, ostave prolaz za pjesake
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
eto, vidiš...
Ko pomenu motocikle? Danas kod TQ centra Piaggio Beverly…
https://www.rtvbudva.me/vijesti/udes...ibextid=Zxz2cZ
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks