Page 122 of 158 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast
Results 3,026 to 3,050 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Časti mi moje ođe niko nije normalan!
    Onoga "biju" na Cetinje, on se smije dok ga biju i to nikome nije odvratno? Oni koji su se do juče bunili što se građani biju, gađaju gumenim mecima, truju suzavcem dok demostriraju, vele "neka su ga prebili", oni koji su do juče navijali kad se biju građani, koji su odje sprdnju pravili dok je narod bježao ispred policije i njene represije vele "sramota jedna, ovo nema niđe u svijet, treba sve pohapsiti"...
    Pravo da vam kažem na forumu samo možeš vidjeti beskrajnu neobjektivnost, branjenje neodbranjivoga i napadanje nečega dobroga jer nije došlo od tvoga političkoga vođe....i to je ođe jedino mjerodavno....vođa.....vazda vam treba jedan čoban da ga slijepo pratite i idete tamo đe on veli da treba iako vam se ne dopada...kad doživim da neko od vas glupost vašega vođe nazove glupošću, nepotizam kancerom našega sistema, bogaćenje nakon stupanja na funkciju lopovlukom, partijsko zapošljavanje nečim protiv čega ste se čoče borili 30 godina....bjeale tamo, ista go**a....odgledah ovo suceljavanje na rtcg i ne vjerujem đe bačih 2 sata! Čitah vaše komentare i ne vjerujem koliko ste neobjektivni! Čuš, Jakov razbio?! Jes taman ka i Milo, izbila veli safra iz Bečića veli cijelu emisiju se suzdržavao pa puko od ljubomore na Jakova....A nije puko no je kulturno rekao malome nabrijanome egocentriku da je pres**o sa svojim hvaljenjem i uzdizanjem sebe...bolje da je malo manje sebe hvalio jer po meni to mu je samo minus...taman im je samo Jodzir falio! E zamisli kad je meni Beča jedini normalni kandidat tamo!?! Da se kolektivno poubijamo
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

2. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Ne bih se ja kladio u to. Evo je i na forumu interesantan đe očekuješ da zalaze ipak malo normalniji likovi. Možeš misliti kako onda prolazi ta priča kod đečurlije koja prvi put imaju pravo glasa i kod onih sa manjkom sivih ćelija.
    Ne znam stvarno što priča ne dozvoljavam sebi da slušam to. Ali ga poznajem dovoljno da pretpostavljam.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
    kako ti precjenjuješ ovo mjesto majko moja! Mislis da đečina čim napune 18 godina trče da glasaju??? E ja ne kontam da neko jedva čeka da ode na glasanje?! UH! Zato smo u ovakvo, stanju i zato se nama manipuliše sa svih strana.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Kakvi smo mi žetoni od gradjana...
    Doticni cini mi se i dalje drzi onu laznu anketu na profilu i od njega je poteklo da je od IPSOSa

Hocu reci da su mi od politicara problematicniji gradjani. Spremni na sve da ucare nesto malo koristi i priheftaju se nekoj stranci.
    Rugati se lazi od 1500 kojoj nije dat rok, a okolo botovati i lagati za stranku koja propagira laz od 1000 EUR nakon pola godine, godinu vlasti, ili cak se znalo cuti i sa mjesta gradonacelnika PG...

No mozda je do mene. Mozda je ispravno sve to.

Odoh da okacim na twitter da je IPSOS Jodziku dao 10%.
    Mozda me primijeti Jodzi, uzme za nekog savjetnika kad se probije.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Boga mi sam mislio da ne bi bilo veceg poraza za CG no da Milo i Manda budu u drugi krug. Ali kad vidim kako pjenite oko Jakova necu zaliti da dam glas ni Mandi u drugom krugu jer vidim da ga prizeljkujete pa da vam ucinim uslugu. Nisam siguran da bi komitoprdicama bilo milo da im biaski kum Mile Djukankvica bude predsjednik

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    1,484
    Thanked in
    995 Posts

Quote Originally Posted by Kliker17 View Post
    Kakvi smo mi žetoni od gradjana...
    Hahaha lele dje mi zivimo...cilj mu je da plata bude 1500 i da nas uvede u EU a 30 godina tapkamo u mjestu, u procesu prikljucenja a plate 300...ko je imao 500 - dobro je bilo.

Dok je njegova porodica zajedno sa drugovima pokrala drzavu i sebi stvorila imperiju.

Ovaj covjek treba da je u ziks na dozivotnu robiju zajedno sa friends&family a mi smo ga pustili da gostuje u emisijama, zasmijava narod, da se kandiduje za predsjednika i da dovoljno izmanipulise ostale kako bi prosao u drugi krug.

7. The Following 10 Users Say Thank You to Zhuangzi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,137
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Oce sa se okrene igrica da se preuzme program evrope sad , isto kao nekad sto su uradili sa programom Liberalne stranke dok je vrijeđela...
    evo i zelenski napada jakova glupo sto diras nekoga ko tebe ne dira ?
    Da li vi stvarno vjerujete u razum ili djecji dodatak?
    Ovo za Ziks ne zelim milu on je vratio sto je kralj nikola izgubio ali zelim tarzancicima sto su se slepali i bili nedodirljivi
    Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    Last edited by NetworkMaster; 14-03-23 at 05:37.

Thanks Thanks Given 
    25,910
    Thanks Thanks Received 
    8,334
    Thanked in
    4,091 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    kako ti precjenjuješ ovo mjesto majko moja! Mislis da đečina čim napune 18 godina trče da glasaju??? E ja ne kontam da neko jedva čeka da ode na glasanje?! UH! Zato smo u ovakvo, stanju i zato se nama manipuliše sa svih strana.
    Misliš da ga precjenjujem zbog tebe?
    U ovakvom smo stanju jer ti hoćeš da praviš komunu na Cetinje ako dođe Srbin za predsjednika.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Boga mi sam mislio da ne bi bilo veceg poraza za CG no da Milo i Manda budu u drugi krug. Ali kad vidim kako pjenite oko Jakova necu zaliti da dam glas ni Mandi u drugom krugu jer vidim da ga prizeljkujete pa da vam ucinim uslugu. Nisam siguran da bi komitoprdicama bilo milo da im biaski kum Mile Djukankvica bude predsjednik
    Nećeš žaliti kažeš
    Nisi nikad ni žalio oko toga.

Ali ja te ohrabljujem, ja ne pjenim… baš suprotno od toga. Jedino pjeni četa evoluiranih razočaranih Uraša, a ja im kažem da zaista nema razlike koga god da glasaju Jakova ili Mandića i ti glasovi idu u zajedničku kasu i za račun protiv interesa države i nastavak ovog loodila od 30.08.

Isto ti je to bukvalno. Časti mi.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Cemu defetizam toliki. Ako ce drzava da nestane jer je otisao jedan covjek, onda iskreno i ne treba da postoji.
    Ovo je po funkciji primac saucesca, to sto je Blitva agresivno na sebe preuzeo politicku scenu pa izgleda kao smak svijeta odlazak....bice lakse kad se naviknete da su to drzavni sluzbenici a ne nekakva nasljedna aristokratija.
    Idu parlamentarni, tu se bira kako ce drzava dalje.
    Propast DPS nije armagedon, iako vidim kako se priblizava datum, a vama vjera u dominaciju covjeka prestaje, tako se sve vise osjeca najcrnji scenario. Proci ce. Bolje da to ko flaster naglo skinete, nego da se mucite sa odcjepljivanjem polako
    Last edited by Hell Raiser; 14-03-23 at 06:56.

12. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Ne radi se o jednom nego o drugom.

Mandić&Co dolaze i nema ko da ih uštopa...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    6,137
    Thanks Thanks Received 
    5,781
    Thanked in
    3,339 Posts

Pa i ovi izbori su samo opipavanje pulsa ,kao sto rece idu parlamentarni izbori a dps i df koalicija nosi ogroman broj hemoroidskih stolica u parlament , sto znaci ogroman uticaj i politika koja ce voditi drzavu u EU ili u svoje dzepove

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,098
    Thanks Thanks Received 
    3,726
    Thanked in
    1,566 Posts

sto bi rekao SKOJ DF ustopovan!
    f6

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Jutrošnja info, Milo neće raspustit parlament kad istekne 16tog rok po zakonu o predsjedniku. Neka igra izgleda. Eo da vidimo.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Nije ni bilo za očekivati da to uradi prije prvog kruga. U zavisnosti od rezultata, moguće je da će raspisati izbore između dva kruga.
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    sto bi rekao SKOJ DF ustopovan!
    Bogami, nije šala, treća politička grupacija po snazi. Uz podršku vjernih partnera DPSa i Vučića (i ako im se konkurenti posvađaju) može im se čak desiti da uđu u drugi krug.

Prosto su izdominirali.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    993
    Thanked in
    715 Posts

Pozvao svojih 7 glasača.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Nećeš žaliti kažeš
    Nisi nikad ni žalio oko toga.

Ali ja te ohrabljujem, ja ne pjenim… baš suprotno od toga. Jedino pjeni četa evoluiranih razočaranih Uraša, a ja im kažem da zaista nema razlike koga god da glasaju Jakova ili Mandića i ti glasovi idu u zajedničku kasu i za račun protiv interesa države i nastavak ovog loodila od 30.08.

Isto ti je to bukvalno. Časti mi.
    Hahhaahhhh eto vidis nije ti dobro. Pljujes eo svaki dan na Jakova ali te pomisao da Andrija bude predsjednik zgrazava iako svojim narativom i DPSDP i svi ostali to guraju. Dakle bez sumnje Jakov prvi a i ako prodje u drugi. Mandaj Lama u drugi ako on bude. Ipak je vasa patnja bitnija i od zastave drzave i svega ostaloga. Obozavam da vas gledam kako se migoljite.
    Last edited by PrijekiLijek; 14-03-23 at 10:42.

21. The Following User Says Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Hahhaahhhh eto vidis nije ti dobro. Pljujes eo svaki dan na Jakova ali te pomisao da Andrija bude predsjednik zgrazava iako svojim narativom i DPSDP i svi ostali to guraju. Dakle bez sumnje Jakov prvi a i ako prodje u drugi. Mandaj Lama u drugi ako on bude. Ipak je vasa patnja bitnija i od zastave drzave i svega ostaloga. Obozavam da vas gledam kako se migoljite.
    Pogrešno ti mene razumiješ.

Ja se ne bih začudio ni da DPS i DF naprave Vladu jer poslije dešavanja da URA i Demokrate saradjuju, a onda i blaži ton i poruke pomirenja Mandića prema Milu nešto se sprema…

Ko zna šta nam spremaju jer ne vjerujem da je to slučajno i moguća priprema terena za ko zna šta…
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Iako djeluje nevjerovatno i taj savez bi bio cudoviste koje bi ovu drzavu unistilo do same srzi....
    Ipak bi bilo zanimljivo gledati vas kako opravdavate taj savez cuva mir i sigurnost u drzavi i da je DF promijenio narativ...
    Generalno jedva cekam tu sprdnju, kao i vase agresivne napade na druge kako su izdajnici i stetocine.
    Mislim da bi bio spektakl za gledati, ali toliki mazohista ipak nisam

24. The Following 3 Users Say Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Pogrešno ti mene razumiješ.

Ja se ne bih začudio ni da DPS i DF naprave Vladu jer poslije dešavanja da URA i Demokrate saradjuju, a onda i blaži ton i poruke pomirenja Mandića prema Milu nešto se sprema…

Ko zna šta nam spremaju jer ne vjerujem da je to slučajno i moguća priprema terena za ko zna šta…
    Nije to za čuđenje nego vjerovatno veoma izgledna opcija. DPS i DF svjesni da idu na smetlište istorije(a sa njima i aktivni saborci) prave razne kalkulacije kako bi se domogli pozicija u kojima bi osigurali još godina lagodnog života na teret "majke Crne Gore". Inače se po PG priča da se ne zna brojka koliko je Pośo zadnjih mjeseci od bambarisanja na izborima potrošio iz kase, kako bi opustošenu ostavio nekom nasljedniku, da što prije krenu sa napadima. E to je taj "komitski patriotizam"...Sada kada više ne pale priče o ruskom hibridnom uticaju kojim su označeni svi protivnici vođe, kada se istrošila priča o bradonjama koji sele Crnu Goru u Lebane, neminovno dolazi do toga da se aktivisti istog vođe gube u svojim žalosnim napadima na račun Milatovića.

26. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    Iako djeluje nevjerovatno i taj savez bi bio cudoviste koje bi ovu drzavu unistilo do same srzi....
    Ipak bi bilo zanimljivo gledati vas kako opravdavate taj savez cuva mir i sigurnost u drzavi i da je DF promijenio narativ...
    Generalno jedva cekam tu sprdnju, kao i vase agresivne napade na druge kako su izdajnici i stetocine.
    Mislim da bi bio spektakl za gledati, ali toliki mazohista ipak nisam
    Veca je vjerovatnoca da taj savez ucini nesto dobro za ovu zemlju, nego ovi sto se hvale da nemaju nista.

U prvom slucaju ekipa starih isprdaka koji zive odlicno i moguce da ce im doci iz guzice da prije groba mogu nesto i dobro za drzavu da urade, jer ih u grob ponijet ne mogu...
    A ovi drugi su mladi oni, to je valjda svima jasno. S tim sto su odmah usvojili sve mehanizme pkvarenih ovih.

Pa onda mladi sto nemaju nista, a koriste se metodama ovih matoraca... Nisam siguran da to moze ikako bit da valja.

Dakle, neka nas mire oni koji su nas posvadjali, to jedino ima smisla. Nekako nema smisla da nas miri nekoliko stranaka od po 10-ak posto koje nas nisu ni posvadjale, a koje se koriste svercom cigareta, uglavljivanjem svojih u sudske i tuzilacke organe, ANB, koji zaposljavaju na najvise pozicije neobrazovane i bez iskustva, koji zaposlise svo svoje clanstvo na redudantna radna mjesta...

Tako da ono, necu se mnogo sjekirati oko koalicije DPS-DF.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

DPS-DF da urade nešto dobro za zemlju? LoL
    Ne može ovo...

29. The Following 4 Users Say Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nije to za čuđenje nego vjerovatno veoma izgledna opcija. DPS i DF svjesni da idu na smetlište istorije(a sa njima i aktivni saborci) prave razne kalkulacije kako bi se domogli pozicija u kojima bi osigurali još godina lagodnog života na teret "majke Crne Gore". Inače se po PG priča da se ne zna brojka koliko je Pośo zadnjih mjeseci od bambarisanja na izborima potrošio iz kase, kako bi opustošenu ostavio nekom nasljedniku, da što prije krenu sa napadima. E to je taj "komitski patriotizam"...Sada kada više ne pale priče o ruskom hibridnom uticaju kojim su označeni svi protivnici vođe, kada se istrošila priča o bradonjama koji sele Crnu Goru u Lebane, neminovno dolazi do toga da se aktivisti istog vođe gube u svojim žalosnim napadima na račun Milatovića.
    Velis po PG se prica a prije mjesec dana Posjo orocio 10 miliona...

LOLci koliko hoces.

Za razliku od vas sto krajnje subjektivno izbacujete neke stvarno cudne price, kao ovo za unistavanje budzeta Podgorice, ja se rukovodim striktno logikom i zivotnim sikustvom.
    Last edited by Debilko; 14-03-23 at 12:10.

Thanks Thanks Given 
    6,086
    Thanks Thanks Received 
    6,626
    Thanked in
    3,166 Posts

Znaci ako DPS i DF naprave dil oce li svi oni transferi koji su se desili iz DPSa u DF (i forumasa ima) ustvari pisati kao pozajmice i morati nazad kod gospodara?
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

https://twitter.com/mimformer/status...jVecDnWOQ&s=19
    https://twitter.com/mimformer/status...kL1kexXtg&s=19

Dobrodosao svako da predoci ima li sto neistinito na ova dva "plakata".

Page 122 of 158 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)