Opaaaa
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Pa samo mjesec i po imaju za pripremu?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Onaj Merab je 5 rundi non stop radio kao ludak jbt. Što ti znači kad si nenormalno uporan i izdržljiv u ovom sportu.
ipak je usik pristao na podjelu 70-30 kako je cigo trazio ahahha
Jes, ali ne djeluje mi da lik ima puno mozga, baš je kao neki brav.
Nganu izgleda u PFL
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I odma prvi mec sa Antom Delijom, make it happen.
sad će Dana da da para za što bolji training camp njegovom protivniku u PFL.
neće mu to pomoć
She is only here to annoy herself!
Ono sto mnogi moraju shvatiti je da Jones stavlja na kocku znacajno vise nego bilo koji borac, a to je da ne bude porazen, samim tim oce i papreno da naplati.. Borba sa Francisom nosi najveci rizik tom skoru i sa razlogom to kosta >10m
Ja ne sporim njegov goat status, legacy, sve to stoji. Ali valja bit malo realan. Ne kazem da zasluzuje iste pare kao Jones al rec da ne treba da se inati sa Danom i da prihvati sve sto mu ovaj servira mi je bzv. Ne vjerujem Francisu na rijec ali rece nedje da je pred svaki kamp morao da se zaduzuje. Ako ima mrvica istine ne ide to nikako.
Ne sporim da se daju mrvice borcima i da je kriminalno sto se radi ali sad se Francis nasao da se bori za prava boraca u UFC i to mu je bio dio uslova..
U PFL placaju dobro. Ako su Deliji dali 1mil dace Frencisu dobre pare sigurno.
1.Conor
2. Khabib
3. Jones
Makar tako pisu mediji da je Jones sad placen po novom ugovoru. Ovo je dio koji se odnosi samo na honorar za pojavljivanje, na to + ppv i bonusi.
U cijeloj situaciju mi je najlosija prica da je Nganu utekao od Jonesa. Coek je trazio ugovor po kojem ce moci da radi box + mma, sto ce mu vjerovatno i dati ovamo. Nganu je bio biven prije Jonesa, potencijalan poraz od JJ mu ne bi nista specijalno uradio legacyu, i vise je Jones mogao da izgubi u tom mecu (pod uslovom da izgubi).
Naravno, sad su to sto bi bilo kad bi bilo price, samo mislim da Nganu zasluzuje malo vise respecta od mma komjunitija.
nije to jos zvanicno, ali jeste blizu.. Stipe tu blokira pregovore..
Jon jones 3 godine trenirao specijalno za stipa, gane-a i ekipu i sad ako mu se ovi odmah ne odazovu pozivu onda su pi*ke, aaaa kako je.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks