Page 78 of 442 FirstFirst ... 286874757677787980818288128178 ... LastLast
Results 1,926 to 1,950 of 11038

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Velika štetočina.

Never forget.

Kakav mag. Sisao kao sin boziji medju tu olos. Dodirom takve moze da izlijeci.

2. The Following 3 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,207
    Thanks Thanks Received 
    2,043
    Thanked in
    646 Posts

Neka je on dosao, eto da bude vidjen i kao da se aprda... i Fico obecao da ce policija ponekad obilaziti skole.

Imamo dovoljno policajaca da po jedan moze u svakoj skoli da radi.
    Bilo bi manje dilera oko skola, manje nasilja, a i manje pedofila.

Ali tu nema para pa ajmo svu policiju na saobracaj.
    Last edited by Kliker17; 11-03-23 at 18:36.
    Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
    Fransoa la Rošfuko, francuski filozof

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Neka epcg postavi po 3-4 tabadžije po školi, ionako im je to preporuka bila za uglavljivanje u epcg.

Neđe prije sam rekao da nemam izbora osim da zaključim da je Dritan glup. Sad slobodno mogu da tvrdim i da je debil.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

5. The Following 3 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    3,386 Posts

https://www.google.com/amp/s/www.nov...ska-kopenhagen
    Doktori sa bliskog istoka pih

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,566
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,825 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Spajić uze kredit (na tržištu, a ne kroz direktnu pogodbu) sa kamatom ~2.9%. Samo što ga na lomaču ne poslaše DF, posebno Medo, i DPS-ovi "finansijski stručnjaci". Sad finasijski mag A.Damjanović kroz direktnu pogodbu (navodi na sumnju) uspje dobiti kredit sa kamatom ~ 9.3% i skoro da se niko živ ne čuje. Strašno.
    Spajić nije uzeo kredit, nego je emitovao obveznice. Velika je razlika.
    Za obveznice se plaća kamata, a glavnica će da se plati kad dospiju 2027. Pretpostavljam da ćemo do tada kao država sakupit 700 miliona u budžetu da to otplatimo. Naravno da nećemo.
    Damjanović je uzeo kredit, sa varijabilnom kamatnom stopom, grejs periodom pola godine i polugodišnjim anuitetima. Ako sam dobro sračunao tamo neđe u septembar nakon sezone za ovu tranšu treba da se plati 4.5 miliona kamate, a onda u toku marta 2024 ide puni anuitet (i glavnica i kamata) 19,4 miliona, pa u septembar opet 19.4 miliona itako još dvije godine.
    Sveukupno sa prozivijom za odobernje ovaj kredit će da košta osim 100 miliona glavnice 22.5 miliona. Ovo sve pod prtpostavkom da EURIBOR se neće mijenjati, a svi znamo da hoće nego se nadamo da su dogovorili neku klauzulu koja ih štiti od toga.
    I to nije najgore - ovih 100 miliona će dominantno koristiti za plaćanje kratkoročnih državnih zapisa koje su uzeli u oktobru i novembru prošle godine na pola godine kod lokalnih banaka.
    A zapisi su zjebana stvar - mora da se plati sve kad dospije. I naravno za plate javnog sektora.

Ovaj kredit je uzet za finansiranje budžetskog deficita, odnosno troškovi su bili veći nego prihodi. Prihodi nisu % podbacili u odnosu na prošlu godinu, ali su troškovi skočili jer je neko odlučio da poveća plate državnim službenicima po drugi put u 12 mjeseci. Sve to bez realnog uporišta odnosno stvorene nove vrijednosti.

Što je Spajić započeo programom Evropa sad - povećanje plata finansirano defiticitom tj ostatkom od 350 miliona od emisije obveznica i dodatnim zaduživanjem, to je 43 Vlada samo nastavila da radi.
    Kamata je takva jer nam je rejting BBB minus. DPS zadužio do 80%, stigla i korona, apostoli su se morali zadužit minimum 400 za vraćanje sarih kredita, dodali još 350 za razvojne projekte i zaduženost izašla na preko 100%
    Razvojni prjekat je bio Evropa sad, a kako nismo Japanci da imzišljamo nešto novo i stvaramo dodatu vrijednost pa da nam investitori vjeruju i finansiraju nas do 200% GPDa imamo to što imamo - kredite po kamati 9% i više.

Nema previše informacija o direktnoj ogodbi, ali bih prije rekao da niko drugi od banaka nije ni bio spreman da Damjanoviću da pare, već je bilo daj što daš. Ovo će ostati kao jedan od rijetkih primjera u praksi da se drćžava zadužuje skuplje nego pravna i fizička lica te iste države.

Vidim i da se dobar dio forumaša čudi na poteze Damjanovića i naziva ga neznalicom i slično. On je samo očajan, jer ne može da pliva u ovom što je zatekao, a lakše je bilo pričati sa govornice nego nešto sprovesti u djelo.
    Inače priprema uvođenje zakona sa retroaktivnom primjenom pa je tako u najavi zakon o oporezivanju ekstra profita.
    To će inače da stimuliše kompanije da generišu što veće profite, a što je najbitnije privući će strane investitore da dođu u CG jer im je investicija zagarantovana i zaštićna. (neće i nije naravno).
    Inče na linku koji sam ostavio imate primjer kako će da se računa porez na esktra profit:

obaveza solidarnog doprinosa uvodi se kao izuzetna i privremena mjera koja će se primjenjivati za 2023. i 2024. godinu. Obveznik solidarnog doprinosa je pravno lice definisano kao poreski obveznik na osnovu odredbi Zakona o porezu na dobit pravnih lica, koji je u godinama 2022. i 2023. ostvario prihode veće od 5.000.000,00 eura. Osnovicu solidarnog doprinosa za 2023. godinu i 2024. godinu, čini oporeziva dobit obveznika za 2022. godinu, odnosno 2023. godinu, utvrđena u poreskom bilansu u skladu sa odredbama Zakona o porezu na dobit pravnih lica umanjena za iznos uprosječene oporezive dobiti obveznika utvrđene u poreskim bilansima za 2018, 2019, 2020. i 2021. godinu, uvećane za 20%. Poreski period za koji se obračunava i plaća solidarni doprinos su kalendarska 2023. godina i 2024. godina. Stopa solidarnog doprinosa je proporcionalna i iznosi 33%. Obavezu utvrđuje i plaća obveznik podnošenjem prijave do 30. juna 2023. i 2024. godine.
    Pa onda slikoviti primjer:

Primjer:
    (a) oporeziva dobit 2018 godina – 100.000 eura
    (b) oporeziva dobit 2019 godina – 120.000 eura
    (c) oporeziva dobit 2020 godina – 80.000 eura
    (d) oporeziva dobit 2021 godina – 100.000 eura
    (e) oporeziva dobit 2022 godina – 200.000 eura
    (f) prosječna oporeziva dobit referentnog perioda: [(a) + (b) + (c) + (d)] : 4 = 100.000 eura
    (g) osnovica solidarnog doprinosa za 2023. godinu: (e) – [(f) + 20%] = 80.000 eura
    Poreski dug za 2023. godinu: (g) : 33% = 26.400 eura
    Uvođenje ovog zakona na konkretnom primjeru generiše 26.400 eura dodatnog priliva u budžet.
    Ovako na brzinu sam bacio pogled, od Crnogorskog Telekoma će dobiti nekih možda milion. Od Elektroprivrede 10.5 miliona. Naravno još uvijek nema rezultata za 2022 a kako je rok 31.3 za predaju bilansa ima dovoljno vremena da se koriguju bilansi i smanji dobit i plaćanje svede ne minimum.
    Sjajan posao Damjanovića. Taman kao naknade za majke koji su podsjećam njegova kreacija.

Svakako nam aranžman sa MMFom ne gine, a 43ća Vlada se baš trudi da nekom ko dođe nakon njih ne ostavi ni promil šanse da nešto sredi.
    Kad sam to pisao prije pola godine nije bilo baš popularno. Dobih svakakvih negativnih epiteta.
    A evo izgleda sve potrefih. Nego dobro.

Može Crna Gora.
    Last edited by hercules; 12-03-23 at 15:20.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

8. The Following 6 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ten-na-slobodu

Koja smo mi banana drzava.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

10. The Following 2 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    .
    Probajmo da navedemo 5 intelektualaca koji nisu nekad bili placeni i kupljeni. U CG ih necete naci evo svi odje da se napregnemo sa foruma ako dvojicu nadjemo.
    Quote Originally Posted by Ostoja View Post
    Milan Popovic
    +

Vanja Calovic
    Srdjan Peric
    Dzevdet Pepic
    Omer Sarkic

12. The Following 7 Users Say Thank You to p0smatrac For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    3,386 Posts

https://m.cdm.me/hronika/zekovic-pri...-da-se-oglasi/

sto se desilo ovo?
    poznajuci karaktere sa tih nadmorskih visina vjerovatno dezurni Mangupi naleceli na vece mangupe...

Thanks Thanks Given 
    6,967
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Bio sam jednom prilikom na kopaoniku kad su njihovi ptj ili saj isto imali zimsku obuku.
    Uglavnom spustili su se napaljeni na tucu u grad i mrstenje i bukanje put svakoga u lokal, ima li problema i ajmo napolje da ih rijesimo.
    Srecom starjesina je brzo dosao i pocerao ih u smjestaj.

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    999
    Thanked in
    720 Posts

Thanks Thanks Given 
    1,082
    Thanks Thanks Received 
    1,450
    Thanked in
    725 Posts

Mozda je prikladnije u temi Ekonomija Crne Gore ali je mene odusevila izjava

https://www.in4s.net/andrija-mandic-...iji-crne-gore/

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. The Following User Says Thank You to Shaneman For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,845
    Thanked in
    3,386 Posts

Ili Lopov
    https://m.cdm.me/zabava/zanimljivost...e-prestrujnik/

Ovako se cuva jezik a ko kod nas ne daj boze sinhronizaciju filmova na crnogorski nema budzeta za sinhronizaciju crtanih, doslo je do toga da sjevernjacima je poštapalica Meen umjesto eneee

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Malo realnosti o kojoj vam neće pričati oni koji su vam nekada pričali o tome...

Gorivo, mlijeko i meso u Crnoj Gori skuplje nego u Hrvatskoj

https://www.rtcg.me/vijesti/ekonomij...rvatskoj-.html

Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Sve je skupo moj mneonly. Javi mi se na pm da ti dam par fora kako mozes da se pobunis ostalo nam od prije dok si ti cuta kao zaliven. Sad te pozivam da se pridruzis da dignemo glas protiv svih.

21. The Following 5 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Sve je skupo moj mneonly. Javi mi se na pm da ti dam par fora kako mozes da se pobunis ostalo nam od prije dok si ti cuta kao zaliven. Sad te pozivam da se pridruzis da dignemo glas protiv svih.
    Uh jesi vala, kad ti odeš na brod baš razmišlajš o tome. Tako da nema potrebe. Ja sam i tada i sada izjedna prozivao neznalice! I uvijek ću! A te tvoje fore ne vrijede ništa i neće promijeniti ništa. Kao ni moje pisanje, ali komentarišemo...

Nego i tada sam govorio derite ovce, možda bi valjalo da nastavimo i sada. Derite ovce jer će već noćas ovo da se zaboravi...

Nastavite da žmurite dok je lampa upaljena, a kada se lampa konačno ugasi neće više biti: samo ljeraksirano.
    Otvorite oči!
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Da se vrati DPS pa da vrate plate na 250 i penzije na 130 pa da vidis kako bi nam dobro bilo, no dovedose ove neznalice i pasa sve u krasni k.
    A to sto Prijeki i jos neki idu na brod i po inostranstvu, ne idu sa velikom voljom ne boj se, no ne vide sebe u bulji nekog na vlasti, a ni da rade za 250 eura odje, a i ima nas koji nismo imali srece da nam djedovi ostave 100000 kvadrata pored mora da prodamo Rusima.
    Ti rece prije nekoliko da imas vise od pola miliona u nekretninama na sebe, na forum ih sigurno nisi zaradio, jer ne vjerujem da toliko placaju piskaranje, ali s obzirom koliko branis depes sve je moguce.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

24. The Following 9 Users Say Thank You to ^izzy^ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Od toga se ne živi...

Da ode potrošačka korpa na 1500€ onda slobodno ako vam ne smeta i ako nemate šta protiv...

Kao što vidiš ja ne branim DPS, nego ti braniš PES. A mene zabolje i za PES i za DePeES.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Uh jesi vala, kad ti odeš na brod baš razmišlajš o tome. Tako da nema potrebe. Ja sam i tada i sada izjedna prozivao neznalice! I uvijek ću! A te tvoje fore ne vrijede ništa i neće promijeniti ništa. Kao ni moje pisanje, ali komentarišemo...

Nego i tada sam govorio derite ovce, možda bi valjalo da nastavimo i sada. Derite ovce jer će već noćas ovo da se zaboravi...

Nastavite da žmurite dok je lampa upaljena, a kada se lampa konačno ugasi neće više biti: samo ljeraksirano.
    Otvorite oči!
    Pamtimo tvoju borbu i borbu za pravdu SDP-a ili SD-a zaboravih dje si ono bio isti su K.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,666
    Thanked in
    3,833 Posts

Quote Originally Posted by Shaneman View Post
    Mozda je prikladnije u temi Ekonomija Crne Gore ali je mene odusevila izjava

https://www.in4s.net/andrija-mandic-...iji-crne-gore/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naravno da je dao ogroman doprinos demokratizaciji. Samo što je doprinose Migu Stijepoviću snimio kamerom, a doprinose df-u nije.

Kakav je ono karijerni kriminalac... I uvrijede se dfovci kad im se kaže da su isti **** kao i dps.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

28. The Following 2 Users Say Thank You to NHM For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,888
    Thanked in
    2,322 Posts

https://www.dan.co.me/srbija/danas-2...indica-5166311

https://www.vijesti.me/kolumne/64741...rana-djindjica

Danas 20. godišnjica ubistva Zorana Đinđića

Predsjednik Vlade Srbije Zoran Đinđić ubijen je u atentatu 12. marta 2003. godine

Onima koji su nalogodavci,a i ovima koji su ga ubili...zelim da crkavaju u najgorim mogucim mukama,ali ne danima,ne mjesecima,no godinama.
    ...

30. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    4,705
    Thanked in
    2,093 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    https://m.cdm.me/hronika/zekovic-pri...-da-se-oglasi/

sto se desilo ovo?
    poznajuci karaktere sa tih nadmorskih visina vjerovatno dezurni Mangupi naleceli na vece mangupe...

Po onome sto sam ja cuo, a trebalo bi da je istina, obizrom da taj sto mi je prenio vazi za nekoga ko je tacan i karakteran, svadju i tucu su zapoceli lokalni momci. Cak i je lokalaca bilo i brocjano vise. Izgleda da je presudio kvalitet a ne kvantitet.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

32. The Following 2 Users Say Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

UNICEF suspendovao angažman sa Rambom Amadeusom

https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...amadeusom.html

UNICEF je do daljnjeg susprendovao angažman sa umjetnikom Antonijem Pušićem poznatijim kao Rambo Amadeus, nakon što ga je voditeljka i producentkinja emisije "Dnevnica" koja se emituje na Javnom servisu, Lejla Kašić, optužila za seksualno uznemiravanje.

Iz UNICEF-a su večeras reagovali i u saopštenju napisali da su upoznati sa navodima protiv Pušića.

"UNICEF ima politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku seksualno neprimjerenog ponašanja, jer je ono u suprotnosti sa ključnim vrijednostima UNICEF-a", naveli su u saopštenju.

Pušić je bio angažovan kao UNICEF-ov ambasador dobre volje i učestvovao je u kampanji Medijska pismenost u Crnoj Gori.

Kašić je danas javno na društvenoj mreži Instagram optužila Antonija Pušića za seksualno uznemiravanje.

"Juče sam na snimanju epizode “Dnevnica” doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i uticajne ličnosti, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus", navela je Kašić u svojoj objavi.

Kašić navodi da je o cijelom slučaju obavjestila UNICEF te da će “biti obavješteni i nadležni organi”.

Kako je na svom profilu navela Kašić neprijatnost je doživjela u Herceg Novom, gdje je ekipa RTCG snimala epizodu emisije “Dnevnice” sa Rambom Amadeusom.

Kašić je u svojoj objavi na Instagramu napisala i da je “strašno, opasno, problematično što neko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva.”

"To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov utisak da možemo da budemo dobri drugari", napisala je Kašić.

Apelovala je na sve žene da ne ćute na seksualno uznemiravanje, kao i da se ne plaše onih koji žele da iskoriste svoj položaj moći.

"Malo kada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bijes. Na kraju gađenje i nervni slom. Šta treba da se desi da bismo se osjećale bezbjedno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno da opravdanje ne postoji? Do kad da slušamo šta je trebalo MI da uradimo? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagovali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim ćerkama/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više?", napisala je Kašić.

Autor i urednik emisije "Dnevnica" Vladan Otašević, medijima je kazao da je neprijatno iznenađenjen ponašanjem Ramba Amadeusa i da osuđuje sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje.

- Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali šta se desilo. Neprijatno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumijem koleginicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, nevaspitanje i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svako treba da odgovara za svoje postupke, a javne ličnosti imaju posebnu javnu odgovornost", kazao je Otašević.

On je rekao da kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, ima obavezu da javno kaže da to što se dogodilo osuđuje i smatra da nijednoj ženi nešto slično ne smije da se dogodi.

"Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno izvinio Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti", zaključio je Otašević.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    4,705
    Thanked in
    2,093 Posts

Logicno bi bilo da je poslije prve uvrede prekinula snimanje i pozalila se uredniku. Znajuci Otasevica, sigurno bi reagovao kako treba. Pa i da mu je zavarila samarcinu poslije prvog "glupaco" nikakve stete. I ispratit ga pa i ako se emisija ne bi snimila. E sad, ova naknadna pamet mi je maloc udna....Posto se osjecala nemocna i nezasticena, meni to govori onda da njene kolege ama bas nije briga za nju kao koleginicu, u sto tesko mogu vjerovat, al ajd...
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

35. The Following User Says Thank You to mexiko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    https://www.dan.co.me/srbija/danas-2...indica-5166311

https://www.vijesti.me/kolumne/64741...rana-djindjica

Danas 20. godišnjica ubistva Zorana Đinđića

Predsjednik Vlade Srbije Zoran Đinđić ubijen je u atentatu 12. marta 2003. godine

Onima koji su nalogodavci,a i ovima koji su ga ubili...zelim da crkavaju u najgorim mogucim mukama,ali ne danima,ne mjesecima,no godinama.
    i Đoka Nesanice...
    She is only here to annoy herself!

37. The Following 5 Users Say Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by mexiko View Post
    Logicno bi bilo da je poslije prve uvrede prekinula snimanje i pozalila se uredniku. Znajuci Otasevica, sigurno bi reagovao kako treba. Pa i da mu je zavarila samarcinu poslije prvog "glupaco" nikakve stete. I ispratit ga pa i ako se emisija ne bi snimila. E sad, ova naknadna pamet mi je maloc udna....Posto se osjecala nemocna i nezasticena, meni to govori onda da njene kolege ama bas nije briga za nju kao koleginicu, u sto tesko mogu vjerovat, al ajd...
    Ma klosari. Svi osudise niko da saceka da cojek da svoju verziju. Izmedju ostalog se ona i njena familija sokirase a danas izbacaju ovo. Kako okarakterisat ovo ako je "glupaco" seksualno uznemiravanje.

Page 78 of 442 FirstFirst ... 286874757677787980818288128178 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)