Izmedju Kymca i Honde prije bih Hondu zbog svega pa neka je godinu starija.
Izmedju xmax 300 ili adv 350 ne bih mnogo birao nego uzeo ono sto se nudi polovno, staro godinu/dvije i ustedis barem 1000€
Izasao ti je adv 350 na dilera, pise 6500€ fixno, presao 4500km, 2022 god. Mislim da je to dobra trgovina jos kad bi vlasnik spustio 200€ to je tek onda top.

Reply With Quote

. Ja sam ga vozio i toliko se razocarao u taj motor da ga ocima nisam mogao gledat . Brava mi je crkavala 3x (to im je neka greska jer im je keless sistem smece) od godinu koliko je bio kod mene bio je 3 mjeseca u Magnus. Ne upalis li ga 10 dana racunaj da neces upalit (jer vuce struju upravo ta brava i smart tabla) . Plastike nula kvalitet, motor jednu sezonu vozen izblijedjele plastike oko rezervoara i kod nogu pakaooo. Kvalitet plastika generalno nula, stalno skripkaju , lupkaju , zijevaju . Kad sam krenuo da ga prodajem nisam ga mogao prodat bez jada i to kad sam spustio cijenu maximalno .... Vrijedi li taj motor 10.000e koliko kosta nov - definitivno NEEEE , je li ubica T-Max-a kako pisu po netu za njega - nije mu ni do koljena po svim pitanjima ... da napomenem ja sam uzeo motor star nepune godinu i prodao sam ga cim je izasao iz garancije. Moguce da su ove djecije bolesti sa bravom i tablom rijesili na ovaj zadnji model ... 

Bookmarks