A realno Draginja najlosija. Razocarala me.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Jel realno da se svi ovako boje es.pa milo i mandic samo sto se ne pobratimise javno
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Gazi Maaaaandaaaaa.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bečić be like
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako izbi safra iz Becica na kraj emisije prema Jakovu.....trudio se citavu emisiju al je pregorio na kraj...
Au, Milo je večeras bio najgori ubjedljivo. Kakva propast.
Potpuno potrošen političar.
Ako se njemu vidi da ne vjeruje u pobjedu kako će birači?
Mozda uspiju da uguraju Mandica u drugi krug.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Мила је вјероватно трема ухватила, одавно нике био на оваквој дебати.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Peckalicom gadjamo tururururu
Jedni druge ruzimo tururururu
Ma zasto se svadjamo
Hajde da se druzimo
Hajde da se hajde da se
DruuuUuzimoooo
Milo+Becic+Mandic tunajt
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
U šahu se situacija u kojoj se nalaze Milo i Manda zove iznudica. Šta god da odigraju, pogrešno je.
E pa...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Evo gledam debatu i nece mi biti jasno kako neko moze na ovim izborima da glasa Draginju... Rijetko antipaticna osoba. Pored Jodzira, najveci fail nocas.
Danilovic najostriji i kako je krenuo ima sanse da smanji glasove DF-u. Mozda finale nece biti Milo vs Manda. Milatovic neprijatelj svima, najvise SDP-u.
Zanimljivo je da je Milo dosao na debatu, vidi da mu je partija jednom nogom u grobu.
A Manda... U pravu ste, falila mu je zelena biljka i dim oko njega za kompletnu scenografiju. I dje je bio Becic nocas? Nidje. Dje mu je i mjesto
I jedan tuzni osvrt na URA-u... Partija koja ima premijera nema svog predsjednickog kandidata.
Last edited by Antares; 09-03-23 at 22:09.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Rekoh da ce nakon emisije da navru da hvale Jakova a kude Lomija...
Da bi Lomi bio zanimljiv u ovakvoj emisiji mora da se ponasa kao npr. Danilovic koji se kao poslednji dziber nekoliko puta ponio prema voditeljki koja je fenomenalna.
Ili da kao Jakov posmatra ovo kao sad ili nikad. Ili predsjednik ili vracanje na salter. Pa hvalite me usta moja, prisvajanje tudjih zasluga, laze, podbadanja...
Milo sa 60+ godina sigurno nece nesto slicno raditi, a cini mi se da nije ni prije tako komunicirao.
Plus sto Milo govori istinu, a ona je najmanje zanimljiva
Vele ponavlja se. Dobro, ajde da zacutimo u vezi toga da uprijese da nam preko crkve Srbije instaliraju sve svoje agente, nametnu neki svjetonazor i nivo kulture a la Kurir, Happy... Hajde da cutimo o tome i nije se desilo, niti ce se desiti.
Jedan od krivaca zasto je to dozvoljeno je Milo, ali daleko od toga da bi bio petokolonas, poput nekih koji su sjedjeli u studiju.
Tako da subjektivnost malo ja stranu, realno svi su losi i postoji razlog zasto je to tako.
Nekad smo ih gledali jednom godisnje, sad AV nacin, jednom u par nedjelja. Nisu oni toliko pametni i kreativni da kazu nesto zanimljivo.
Sjecam se kad mi Vujovic iz Demokrata pricao da je Aleksa veliki lider, da je natural, rodjen da ga ljudi prate...
E takvim je ljudima okruzen pa zato failovi iznova i iznova.
Ali realno, njegov fail je Jakovovo jos uvijek nedostizno politicko umijece.
Ali isticati stalno stvari koje se podrazumijevaju, to jedino retard.
Pa podrazumijeva se da bude covjek castan. A njemu je to kampanja, "udarac".
Milov adut je da on garant ide u drugi krug i ima vise prostora za popravni, da se uigra u kampanju. Ovim ostalim ostala jos jedna debata koju ne smiju kiksati.
Zaista zalim ljude koji ce glasati Mila ili Andriju.
Sent from my M2101K6P using Tapatalk
Dalaj Manda će svakog liše Đukanovića podržat u drugom krugu ali Mišlatović će samo sebe podržat iako ne stigne do njega.![]()
Hahahaa, sad vratig da odgledam emisiju, kako se presmijah. Najveci crnogorac odje je manda
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ni minut više nije minut... Šta se radi
https://twitter.com/StanicM/status/1...345887744?s=20
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks