Kakav cirkus napravise od trajekta.
Prica koja je trebala da se desi prije mnogo godina ali ne "u dva dana", od strane apsolutno nestrucnih (da ne kazem jako glupih) ljudi.
--------------------------
Do Not Disturb.
forumasi koji su iz HN da li imate zdravih branika ili je sve do vozača? cini mi se da je trebao ukoso da pokusa no aj sad...
po ovome iz teksta i sa dzipom je lutrija a medijima ne vjerujem iaoko sam dobro u njih
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
a ne bi trebalo da podizemo kola i vatamo prelaze i kosine za TRAJEKT... to bi u najgorem trebao da bude samo blagi prevoj - zato se i rampre prave odredjene duzine, nagiba i "visine" od mora da saobracaj i auta ne trpe
no smo mi zemlja cuda
Ovo morate poslusati...
Jeste da je u pitanju teritorije SRB, ali je istina ista u sustini
Zdrav razum za vecinu, ali covjek nevjerovatno lijepo prica
podijelite, mozda neko cuje
Evo da se izvinim doktorici što sam postavljanje onih stubića i plastičnih graničnika između žute i obične trake smatrao debilskim potezom.Ono,nije da nije debilski potez ali je ipak za koplje manje debilski od debila koji zadnjih 2-3 dana primjećujem kako parkiraju u te žute trake na potezu od hotela Premijer do raskrsnice sa ul.I.Milutinovića
PS.Kako bi legli oni stubići na isprekidanoj liniji između traka u ul.Džordža Vašingtona-ko budali šamar...mi smo budale,naravno
Last edited by joni; 08-03-23 at 11:42.
parkirali su oni na zutu traku i dok je bilo stubica... nama su rjesenje ocito samo krstarece rakete![]()
ove li mi ko objasniti potez glavnog gradskog arhitekte DUP pup ,iza Multicoma do Vojislavljevica nice barem 20 zgrada , neplanski nisu u liniju ne daj boze, a samo jedna saobracajna traka .....
kakav ce tu biti kolaps a pogotovo kod multicoma dje je sad potrebno napraviti kruzni...
hoću ja, mito korupcija kriza institucija
She is only here to annoy herself!
Ja mislim da bi dobra biznis ideja u ove zgrade-košnice bila da neko otvori neki rent a bike,e-trotinet,skuter...kupi 3-4 garažna mjesta i tu ih parkira i renta.
Evo u Baru odlucili da "osvjeze" bulevar.
Posao naravno dobio Bemax, sitnica od 450,000 eura.
Posao je skidanje povrsinskog sloja asfalta i stavljanje novog, identicnog.
Pa ponovo slican posao nedje nakon sezone, ako-bog-da.
Radnika par stotina, od toga 90% apsolutno nista ne radi... sjedi na trotoar, cacka telefon, caksaju medju sobom i cekaju da se zavrsi smjena.
Kakva je ovo sprdnja, da co'ek ne vjeruje sto se radi.. svaki yebeni put.
Do Not Disturb.
Pa manje-vise se svake godine rade iste dionice... istim (ne)kvalitetom i istim (ne)radom. Samo skuplje.
Nema tu apsolutno nikoga da vrsi ikakvu kontrolu pa rade sto im je volja.
Na svaki od tih poslova nema ko se ne ugradi, od toga sto je placen da cacka telefon, do onoga u opstini koji namigne i stavi kovertu u sako.
Do Not Disturb.
Milion eura 600 metara bulevara.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Ne. Nastavak bul Pera Ćetkovića
Put Konika?
Prema tome, šta da ti kažem?
Misli li se ikad završavati bul Veljka Vlahovića?
Divno
Kud ce sa kucom i pumpom?
https://ibb.co/N65w6Ds
https://ibb.co/fH846N8
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks