ahaha, taman a makse
A makse
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
ahaha, taman a makse
katastrofalan Gane na zemlji..
E to je Jon jones. Fight IQ level 1000. Nema tu tuce sa njim i to, samo game plan i cao.
Gane odličan
Gane je dokazao klasu
Cyrilov trener F Lopez je 0-3 u sampionskim borbama i svaki put je borac izgubio zbog loseg rvanja..
djeluje i da ga je pritisak pojeo, cijele nedjelje se samo hajpovao jones i vidi na ga walk out dje plese i zabavlja se, totalno opusten
Last edited by miha; 05-03-23 at 12:15.
Jones taktički maksimalno, svaka čast za to.
Vjerujem da je Dana zaposlio 3 agenta da prate Jonesa u svakom koraku i licno ga isprate do hotelske sobe i pokriju ga
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I jednu agenticu da ga podoji..![]()
Kad obican fan kaze "pih kako je brzo tapkao/la"
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
3. meksicki sampion u UFC, uz Panteru i Morena
Yair je interim champion.
To što si rekao me prisjeti kad je isto tako nešto Chris Weidman probao neki spinning shit protiv Luke Rockholda i ovaj ga ufatio, bačio u parter, uša u mount poziciju i dolje ga završio.
fascinatno je odje bilo kako brzo joj je Grasso imala ledja, za sekund..
BREAKING: Jon Jones vs. Stipe Miocic is set for UFC 290 on July 8th.
Kako je jones putio mu*a kako je nganu naputio UFC, do sad se iv čuo nije, oće sad da se bije sa Stipom koji ima 40 godina. Taktičar u i van oktagona.
Prestar je Stipe za ovo, ne znam šta mu oće ova ekskurzija.
što da ne uzme pare dok može, ovo bi mu mogla biti najisplativija borba
She is only here to annoy herself!
Finansijski da, ali po meni to velikim borcima baš urušava legacy. Zato neizmjerno poštujem Khabiba i druge sportiste koji tačko okončaju karijeru.
Nije nikakav udarac na legacy ako se izgubi od Jonesa. Stipe je ratnik, jeste da ima godina, ali vjeciti underdog, ne bih ga bas tako otpisao, ipak je to hw, 1 udarac moze da legne u svakom momentu.
Jones je životinja, teško da Stipe u ovim godinama može sa njim. Ali da može da dobije puno, može.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks