skini stari nek ti neko na 3d print napravi novi![]()
Dje bih mogao naci bravu gepeka za F20(2014), dvoje vrata f21 dodje ispravno jel?
Skinuh je, otvorih, problematican je plasticni dio koji gura jezičak, valjda se izlizao i na samom kraju nece da okrene.
skini stari nek ti neko na 3d print napravi novi![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ima li neko link za pouzdan FSC code generator? Može i neki koji se plaća, ali da radi provjereno
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Stay salty.
U zadnje vrijeme mi se dešava "Transmission malfunction error" kad start/stop sistem ugasi pa upali motor na semaforima recimo. Guglah grešku, vidim da je u pitanju neka baterija koju treba zamijeniti i to ne obična no akumulator ispade neki dodatni?
Đe to povoljno nabavit jer vidim da nije jeftina + mogu li voziti sad bez nje jer vidim da mi se od jutros uopšte motor ne gasi pa je i greška nestala? Biće da se potrošila baterija pa mi start/stop sistem nije više funkcionalan što meni u suštini i odgovara.
https://www.bimmerfest.com/threads/t...pears.1130841/
nema veće gluposti od toga
She is only here to annoy herself!
To je baterija za SBW. Kataloski: 61217586977
Nemas je, samo origigi u Voli ili uzmi Mercedesovu. Iste su.
Last edited by TAKUMI; 06-03-23 at 15:37.
Prema tome, šta da ti kažem?
Predlog moze od skuter 12Ah ja montirao neke sa gelom i traje vec nekoliko vremena a cijena im bila ispod 50e...
Da ali nije plug i plej.
Nije strašno, naiđoh po netu prvo na neke dosta jače cifre, vidjeću u Voli? Može li se regularno voziti bez te baterije jer ne vjerujem da će ne primiti odmah?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moze se voziti,upali samo lampe upozorenjem i sl...
Je li moguce da je novi X7 ovako ruzan i to u M paketu opreme :/
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Jok, cini ti se.
Idemo bre
Sate sate sate
Pjesma je smece ali ona scena sa Alfom i Bimerom je realnost.
Auto mi se čudno čulo u zadnjih mjesec dana, ujutro na prvo paljenje baš nemirno radi tj. kad je upaljen auto-hold ili držim kočnicu baš trese, dok se ne ugrije, kad se ugrije sve bude normalno. Povedoh ga u Voli, dvije stope motora crkle i neke gumice , uglavnom cijene su ok skroz sudeći po netu, čak i povoljnije nego u INO ali mi se sve čini da su me sačekali na ruke?Nisam još prihvatio ponudu...
![]()
E muski vala. Ni da su hirurzi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije je sat posla bio 50 eura cini mi se.
Sent from my SM-F721B using Tapatalk
Sto se ruka tice, na F10 je bas lako zamijeniti stope, pogotovo lijevu koja inace i najvise strada.
Zasto ti mijenjaju dihtung kucista filtera? Pusta ulje?
Last edited by TAKUMI; 23-03-23 at 09:21.
Kažu da je dihtung u redu, da ne pušta ulje, da samo pušta na te gumice koje treba zamijeniti. Neka preporuka đe ovo završit sa sve djelovima?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks