View Poll Results: 2023 NBA Champions?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Warriors

2 10.00%
  • Suns

2 10.00%
  • Nuggets

8 40.00%
  • Clippers

0 0%
  • Celtics

2 10.00%
  • Heat

3 15.00%
  • 76ers

1 5.00%
  • Bucks

2 10.00%
Page 37 of 113 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 901 to 925 of 2803

Thread: 2022/2023 NBA Season

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    523
    Thanked in
    393 Posts

dobar durantula sinoc, cudno djeluje u suns uniformi..

Thanks Thanks Given 
    3,520
    Thanks Thanks Received 
    3,845
    Thanked in
    2,408 Posts

Nabijač tripl-dablova.

Svaki dan je dobar za upiranje.

3. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

MVP treći put za redom ali pješke, to je završeno...

Ja trenutno navijam da postane tek treći u istoriji nakon Westbrooka i Robertsona koji je sezonu zavrsio sa tripl dabl prosjekom
    Last edited by lucke91; 02-03-23 at 16:43.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,162
    Thanked in
    843 Posts

rece juce sam za sebe da je ono sto vec znamo, stat-padder.
    neko uplatio dok je kvota bila 7?
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Koliko ono bila na Tatuma? 13?

To sto Lucke ne prati nikog sem pihtijastog to je njegov problem. Nocas Tatum 41 11 8 i monstruozno zakucavanje. Plus decko se trosi i u odbrani.
    A s obzirom da je najtalentovaniji dodavac na parketu da Boston hoce da bilduje njegovu statistiku bio bi i on na TD prosjek.
    Ali Boston dijeli loptu, svi i,aju pravo na asistenciju, pa ce zato Boston u veliko finale, a Denver kuci u prvom krugu.

Inace da podsjetim na nesto iz istorije. Karimu nije dat treci MVP za redom vec Dejvu Ovensu jer to se jednostavno ne radi tek tako. Karim je imao 30 16 5 sezonu a Dejv 20 16 4.
    A to TD i ostali bakraci... Vestbruk je imao cetiri (4) puta takvu sezonu, i to prva dva puta znacajno statisticki bolji od Jokica.

Tatum je bio i MVP ALL Star utalmice, Boston i Milvoki trenutno po pobjedu vise od Denvera...

Bas da vidimo je li Jokic vazniji NBA kosarci od Karima, sest puta NBA sampiona i drugog strijelca.

Thanks Thanks Given 
    19,092
    Thanks Thanks Received 
    8,901
    Thanked in
    4,331 Posts

@Debilko ,ne dajemo mi MVP titulu,tako da upri svom snagom na one što glasaju.Mi smo ti boranija navijačka

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

8. The Following 3 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Kad Wilt nije dobio mvp u sezoni u kojoj mu je prosjek bio 50 poena i 25 skokova, niko ne treba da se žali što nije mvp. Te godine ga ni Oscar Robertson nije dobio, iako je imao triple double prosjek sa 30 poena po utakmici. Mvp je bio Bill Russel sa 19 poena i 24 skoka po utakmici. Doduše, tada su igrači birali mvp-ja.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,162
    Thanked in
    843 Posts

mislim da ce jokic uzeti 50% prvih mjesta, a giannis, embiid i tatum podjeliti ostalih 50%, vjerovatno giannis 25%, tatum 15%, embiid 10%, zavisi od timskog ucinka na kraju.

inace, dallas 1-4 sa kyriejem, clippersi 0-3 sa russom. da vidimo mogu li sto nocas protiv phile i warriorsa.
    Last edited by moon safari; 02-03-23 at 22:59.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Evo igra Embiid nocas. Vrv da ugasi Luku.

Thanks Thanks Given 
    557
    Thanks Thanks Received 
    2,709
    Thanked in
    1,396 Posts

Luka i Irving konacno nasli sinergiju. Luka 42 i Irving 40 koseva. Luka 12 Irving 6 asistencija. Uz to, isao sut za 3 poena (preko 50%)

Thanks Thanks Given 
    19,092
    Thanks Thanks Received 
    8,901
    Thanked in
    4,331 Posts

Znači Luka ugašen?

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Luka i Kajri kao Kajri i Bron. Skroy do velikog finala.

NOT. I to je sva sustina kosarke.

Znas li ti sine moj koliko je Florida udaljena od Teksasa? Izgleda da ne znas. A Embiidu svaka cast sto je ispostovao jos jedan duel sa MVP konkurentom, iako ima problema sa stopalom.

Efikasnih 35 uz 7 min manje od Kajrija na parketu, a 4 od Luke...

Nego kako igra Kavaj? Klipersi? Pade mi na pamet da su fanovi Jokare nekad bili veliki fanovi Kavaja? Ovih 10 posto sto su NBA pratili i prije prvog Jokarinog MVP-ja. Kavaj bio bolji od Brona i te price.

Meni je jedino zao sto ne mogu da se nakanim da napravim jedan kvalitetan video naslova Jokic Most Overrated Player Ever jer sad NIKO nema takvo misljenje, ali ce zato kad se prospu u PO, a nakon dodjele treceg MVP-ja svi da ulete u taj kombi.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by LjukaTheMantidis View Post
    Nabijač tripl-dablova.

Sve crnci na slici a jedino je Jokic niga.

16. The Following User Says Thank You to Debilko For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Lejkersi 2.05 trenutno.

Ada igrace Dejvis coce i moraju dobit mec.
    Bice to pobjeda s nekih 10+ razlike je Minesota realno nema nista od dubine.

Thanks Thanks Given 
    19,092
    Thanks Thanks Received 
    8,901
    Thanked in
    4,331 Posts

Quote Originally Posted by Debilko View Post
    Luka i Kajri kao Kajri i Bron. Skroy do velikog finala.

NOT. I to je sva sustina kosarke.

Znas li ti sine moj koliko je Florida udaljena od Teksasa? Izgleda da ne znas. A Embiidu svaka cast sto je ispostovao jos jedan duel sa MVP konkurentom, iako ima problema sa stopalom.

Efikasnih 35 uz 7 min manje od Kajrija na parketu, a 4 od Luke...

Nego kako igra Kavaj? Klipersi? Pade mi na pamet da su fanovi Jokare nekad bili veliki fanovi Kavaja? Ovih 10 posto sto su NBA pratili i prije prvog Jokarinog MVP-ja. Kavaj bio bolji od Brona i te price.

Meni je jedino zao sto ne mogu da se nakanim da napravim jedan kvalitetan video naslova Jokic Most Overrated Player Ever jer sad NIKO nema takvo misljenje, ali ce zato kad se prospu u PO, a nakon dodjele treceg MVP-ja svi da ulete u taj kombi.
    Znači putovanje vozom i stopalo?

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    30 Posts

Jokic dobija MVP regularne sezone, sve i da nista ne napravi u PO to je MVP regularne sezone, dok imas i MVP u PO, ne znam dje to pise da MVP regularne sezone mora nesto da napravi u PO.Onda kazes Jokic je overrated, lako mu je da napravi brojke koje ima jer igra centra i ostalo, ako je vec tako zasto neki drugi centar nije mogao da npravi brojke koje pravi Jokic, jedini centar koji je konkurentan Jokicu je Embid koji po mecu uzme 30 suteva od koji strefi 10 i ostalo da sa linije slobodnih bacanja.Nemoj me shvatit pogresno ne osporavam tvoje znanje ili ista drugo sve i da hocu ne mogu jer sam laik sto se tice NBA, ali me zanima zasto ako ti kao centar vec u startu imas dd zasto onda i ostali centri ne postizu td svaki mec? Jokic postigao 100 td 6-7 na listi najboljih svih vremena ali ispred Jokica ne vidim ni jednog centra...Ili uporedjivanje sa ljudima sto su igrali prije 50 godina, to je vec novi level kao sto je bila prica kako je LeBronu bilo lakse da postigne neki broj koseva jer je sutirao trojke...Uglavnom pojenta ove moje price je ta da Jokic sjutra da prestane da igra opet bi bio upamcen kao jedan od najboljih svih vremena, a ima prostora da igra na ovom nivou 4-5 godina sigurno, brojke pricaju za sebe pa igrao on za njih ili ne...

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Za tri puta zaredom MVP trebalo bi da te neko smatra najboljim igracem u NBA.
    Ne postoji igrac u NBA koji to misli.
    Janis je po mnogima najbolji u NBA, Milvoki prvi na istoku, pobjeda vise, Janis 30+ poena, skokovi, blokade, nekih pet asista. I on i Holidej drze odbranu Milvokija.
    Ne znam kako uspijevaju da razni nametnu narativ da je Jokic favorit. TD je sad kao nesto posebno, a nije bilo kad je to RW radio drugi, treci i cetvrti put. I Luka ima skoro TD sezonu, i to sa 34p po mecu.
    Je li bolje 34 9 9 ili 25 10 10?!
    Pozicije da se zanemare na tabeli jer nije bilo bitno kod oba MVP-ja Jokica.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,667
    Thanked in
    3,833 Posts

Triput zaredom ne mora obavezno da znači da je najbolji igrač u ligi. Može da znači i da je neka od te tri titule splet okolnosti. Mora se biti u top 3-4 za konkretnu sezonu, to se podrazumijeva, ali ako ostali konkurenti ne odigraju dovoljno utakmica da bi i formalno ušli u izbor ili ne odigraju dovoljno utakmica da ljudima ostave odgovarajući sveukupni utisak, onda može da se desi da mvp ne osvoji najbolji igrač te sezone. Mada, svako može za sebe da odluči da li je i veća dostupnost igrača dio "vrijednosti" koju igrač pruža ekipi. Niko neće reći da je Jokić bolji igrač od Duranta, ali ako jedan odigra 40 utakmica a drugi 70+, to mora da utiče na most valuabilnost igrača.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    30 Posts

Za nekog ko je toliko vremena u ovome me bas iznenadjujes sa svojim izjavama.RW jeste ima TD sezonu ali nije imao procenat efikasnosti kao Jokic, Jokic ima najbolji procenat efikasnosti u istoriji kosarke dok Russell dok je biljezio TR-ove je imao malo iznad prosjecnong procenta efikasnosti.Opet sve da TD nije velika stvar Jokic je po svim statistikama bolji da kazemo od Janisa posto ga sa njim uporedjujes.I sve da iskljucis statistike iz igre Jokic je covjek koji kreira igru kao centar, da uzima suteva koliko drugi uzimaju vjerujem da mu ne bi bio problem da trpa po 40 pojena po mecu...

Thanks Thanks Given 
    26,249
    Thanks Thanks Received 
    8,423
    Thanked in
    4,147 Posts

Kako Debilka uništavaju Jokić i Dončić iz noći u noć. Pa ovo je zadovoljstvo gledati

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

24. The Following 5 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Sto je uradio veli u PO a pogledaj mu druze statistiku i procente to sto on kao treci igrac kako ti kažes daje sve a prva dva ne daju nista znaci da ga ne prati tim ne prosipaj se vise

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by fikkre View Post
    jedini centar koji je konkurentan Jokicu je Embid koji po mecu uzme 30 suteva od koji strefi 10 i ostalo da sa linije slobodnih bacanja
    Jokiceva prva MVP sezona 26 11 8 57% iz igre.
    Odigrao 72 utakmice
    Vestbrukova MVP sezona 32 11 10 43% iz igre. 81 utakmica
    43% iz igre za pleja je neki prosjek, mozda malo ispod, ali za skoro 32p sasvim ok da bude malo nize od prosjeka. Ako je.
    S druge strane, 26p je solidan prosjek poena i nista vise. Medjutim, Jokic imao 57% sto je eto taman oko prosjeka ako ne i malo nize. Znacajno nize od mnogih koji igraju prave centre. Prvi na listi Klakston sa 71% a peti Allen sa 65%
    65% iz igre i 15p, zastita reketa i sposobnost branjenja mnogih cetvorki, ja bih takvog igraca uzeo prije Jokica za jurenje prstena.

Sad da dodjemo do tvog neefikasnog Embiida. Embiid ima nekih 53-54% sezonu, za 33p! Znaci nesto manje od Jokiceve MVP sezone, a zato 7p po mecu vise. Efektivnii FG procenat im je prakticno isti.

Pritom, Embiid je defanzivna zvijer koja pokusava i Batlera da cuva 1 na 1 i uspjeva, koji protiv Bostona nabija par banana u odlucujucim trenucima i trpa 41 uz oko 60% najboljoj odbrani u ligi.

Dok Jokic skuplja li skuplja... I da samo podsjetim da se za Vestbruka i Hardena bez pardona pricalo da su stats padderi.
    Samo za Jokica nidaobog da se usudi neko da to kaze.

Thanks Thanks Given 
    73
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Sto je uradio veli u PO a pogledaj mu druze statistiku i procente to sto on kao treci igrac kako ti kažes daje sve a prva dva ne daju nista znaci da ga ne prati tim ne prosipaj se vise
    Ne znam koliko da ge ne prati tim 0-4 protiv Finiksa uz bijedni licni performans i 1-4 protiv GSW dje je u dvije najbitnije partije kuci odigrao kriminalno, pa je serija vec bila gotova kod 0-2.
    I onda krece to njegovo popravljanje statistike dje protiv za glavu nizih igraca dolazi do solidnog ucinka u trecem mecu za 0-3...

Njegove PO brojke su tek pokazatelj stats paddinga. A da podsjetimo da je jedan Dzejlen Branson u svom prakticno prvom PO nastupu vodio Dalas do nekoliko pobjeda postizavsi po 50p. Jer to pravi igraci rade u PO.
    Postignu 50 poena i njihov tim priredi borbu.

S obje ekipe s kojima je Jokic dozivljavao blamazu Lebron bi stizao do velikog finala. Lebron nije bio 3-peat MVP. A odigrao je odlicnu trecu nakon onih b2b.
    Last edited by Debilko; 03-03-23 at 12:57.

Thanks Thanks Given 
    19,092
    Thanks Thanks Received 
    8,901
    Thanked in
    4,331 Posts

Ma ja mislim da nas @Debilko pali.Čovjek stavio davno pare na 3.MVP za Jokića a malo je sujevjeran,pa ovako razbija maler.

29. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,520
    Thanks Thanks Received 
    3,845
    Thanked in
    2,408 Posts

Debilko - The Bill Man!
    Svaki dan je dobar za upiranje.

31. The Following User Says Thank You to LjukaTheMantidis For This Useful Post:

Page 37 of 113 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)