Ne vjerujem da će imat veze kakva je pitanja spremio, Koljenica će da priča ovaj isti pamflet koji ponavlja po spotovima i bilbordima.
Da se vidi nocas kakva mu je pitanja Komnenic spremio?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne vjerujem da će imat veze kakva je pitanja spremio, Koljenica će da priča ovaj isti pamflet koji ponavlja po spotovima i bilbordima.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Đukanović: Crna Gora će povratiti stabilnost i u narednih pet godina postati članica EU
https://www.cdm.me/politika/dukanovi...ti-clanica-eu/
Dogodine u EU!
Love, peace and respect.
Sad me zvase iz izbornoga staba Df-a. Pa im rekoh da ih predsjednik stranke nauci da je nekulturno zvati u ovo doba i poklopih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka bude isti kao u ovaj mandat i ja sam zadovoljan. Bez greške je odradio predsjednički posao.
Love, peace and respect.
Poslije Milove priče o tome da je dps pravio greške, Mandićevi podržavaoci tačno znaju kako Mandić djeluje na normalne ljude kad priča da se kaje zbog svog ponašanja. A svi oni zajedno teško mogu znat kako je nama kad slušamo ovakva prosravanja u surround bullsht sistemu.
Pa valjda je svakom kandidatu to glavna prica iako je svako od njih svjestan dje smo i koliko smo napredovali od kad su neki od istih tih pricali istu tu pricu.
Jbg.. svi se oni oslanjaju na dvije osobine nasih ljudi koje su jako izrazene - niska inteligencija i laka zaboravnost.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Hahahah cu ulazak u EU, e kukala nam majka. Oni nas gledaju kao nizu rasu koju nikad nece pustiti u grupu, zato im i puca unija prouzrokovana Ruskim desavanjima.
A ni ovi nasi se nisu potrudili da udju vec su pokrali sto se pokrati moze a glupom narodu uvaljivali pricu kako bi mogli da kradu i kradu.
Kukala nam majka, da nam je samo da pogledamo sta smo imali kad smo postali nezavisni - a sta sad. Ili sta smo imali i sta smo bili u svijetu dok smo bili JUGOSLAVIJA tacno da nas bude sramota i da placemo.
JUGOSLAVIJO sastavicemo te opet, opet put ces biti jos veca a izdajnici ce biti donji.
Ako ste vi izgubili volju za EU ja nisam i neću je izgubiti radi budućnosti države i novih generacija.
Budućnost CG je u EU i to je IQ 200.
Pozdrav.
Love, peace and respect.
Sad zvali iz DF. Nisam ni ja gubav.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Meni su danas i na vrata zakucali, reko' nemam vremena, pustise me.
Kaže Mandić da ima državljanstvo Srbije.
Njegovo je legalno Spajićevo nije.![]()
Realno mu vjerujem i siguran sam u to da bih se kladio. Vjerovatno ga ima prije 2006 i zato se i *****.
Ne postoji odvratniji lik na pol sceni od vojvode, lazov, glumac, uzas od persone.
Tu es mon héro!
Zbilja, može li neko da zamisli Mila da se pravi skrušen i skroman? Lik je smrad pa smrad i nema odstupanja. Koljenica je isto smrad pa smrad i baš djeluje nenormalno kad pokušava da djeluje normalno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks