EKV se o jadu zabavi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
a nije vala da se nesto namucih...ima i jednostavnijih nacina da to rijesim... ali mene ovo interesuje sve sam da cackam i nadjem rjesenje...zato i traje ponekad malo duze nego nekom majstoru... vec sam dosta stvari provalio kako rade...
da dodam...to je takav tip auta gdje mi se ispati da nesto znam o njemu jer moze da se desi da me ostavi u neku vukojebinu....a da bude neka glupost....
ljetos mi se desilo da je pukao komad crijeva od rashladne tecnosti koje ide na turbinu...jer se ulje slilo niz njega, a to mu je smrt....
komad crijeva od 15cm ako ne i krace koje mi covjek zamijeni za 5min bukvalno... ja nisam ni znao da tu moze da bude crijevo...niti da se turbina hladi vodom![]()
neka vi prica
ekv brat sam 90 posto posla zavrsi i ne cima se i ne kuka od majstora
pomognite kolko mozete i to je to
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
extravaganca, E_K_V, joni, Laz, stefke
To ćeš odraditi sam bez problema
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ako ti treba kakva pomoć oko farbanja, a želiš originalan (da ne kažem unikatan) stil, zovni, garantujem da će se vidjeti svaki trag četke (farbao sam ogradu)
Sent from my iPhone using Tapatalk
sprdajte se vi
prvo operacija n otvoreno srcu![]()
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
Pustao a?
Prema tome, šta da ti kažem?
a evo ga dihtung dekla ka plastika... sjutra da uzmem novi, pa kad ga montiram da ga operem
sad ide samo ovaj dihtung dekla... a na jesen je plan da ide sve vani.... bukvalno generalna da se radi i da onda znam da sam to sredio...
inace citavu pricu poceh zbog problema sa ABS-om.... i nekako zakljucih da je pumpa od ABS-a, ali kako sam sve rastavio i dosao do kompjutera od ABS-a nisam bio lijen da ga izvadim otvorim i onda iznenadjenje...
ploca nije djelovala lose ovako na prvi pogled, ali detaljnijim pregledom veiliki dio ploce je bilo u spoju od neke korozije... skoro sat vremena je ciscenja kontakt sprejem, cetkicom, izduvavana, cak nesto nije ni moglo da se skine bez one duvaljke sa toplim vazduhom koju ja zovem zmaj
e sad, fora je sto je ispod kompjutra ABS-a i kompjuter koji regulise vuče.... kad je ovaj ovakav, onda cu i njega da skinem i pretamburam...
![]()
Last edited by E_K_V; 28-02-23 at 08:40.
ima li neka samousluzna perionica na koju moze da se kontrolise pistolj, tj pali i gasi? da ne radi non stop...nebitno mi je prolazi li vrijeme dok nije upaljen, samo da moze da se kontrolise...
Dje je najjeftinije uzet djelove za veliki servis kroz PG?
Kod kolege @--Kvantex-- ima odličan popust
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A drugo pitanje dje kupovati najkvalitetnije djelove....
Mercedes A klasa,2001. Otišao akumulator(bio na 1,5V).Kad se spoji kablovima na drugo auto i proba da se startuje -neće.Daje na tablu "Start error".
Što može biti? Da ne treba imobilajzer da se nekako resetuje kad ostane bez napona pa se stavi novi aku?
Da niste mozda spojili kablove pogresno pa je izgorio osigurac?
Prema tome, šta da ti kažem?
da nije nesto ostalo u kratkom spoju, pa je zbog toga i crkao akumulator?
obicno kad crkne bude na 10-11v i izgubi startnu struju.... 1.5v mi djeluje da je nesto vuklo tonu struje dok se potpuno nije iscijedio
Zvao drug Edina električara.Kaže raspario se ključ sa kompjuterom(imobilajzer).Treba ih "upariti" .Čudno,ako je to svaki put kad auto ostane bez napona.
@TAKUMI,kablove kad spajam prvo gledam boje,pa onda znakove + i - a onda i prstima pipkam znakove + i - ka brajevo pismo kad čitaju...i tako 2 puta, pa tek onda stavim krokodilke
Jeste,bilo je neko duboko pražnjenje.Stvarno, auto nije bilo paljeno 2-3 mjeseca,a iako je nešto bilo ostalo uključeno,ne bi smjelo da pane na 1,5V,svakako će se auto šlepat do Edina,ide novi aku a on nek prethodno provjeri vuče li što struju na prazno
sta moze da uzrokujecds ulje za kocnice bude ovskvo posle plar minuta rada...
kad se ugasi posle psr minuta vrati se u stanje kksvi treba da bude...boja, bistroca...
ovo je slikano posle par minuta nakon gasenja...bude jos grdje nego ne slikah na vrijeme...
deklo sam vratio, motor oprao, to racunam da sam rijesio...
vratio centralu abs-a i nakon paljenja sve je rado kako treba dok nije ponovo pistao u upalio obije lampice od kocnica...
Sent from my SM-F936B using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks