Ako bude između Mande i Mila. Manda. Nek nam bar smrdi drugačije u narednom periodu. Ovako posle tries godina mnogi su u opasnosti da se naviknu pa im se onda ništa i ne osjeća ili čak počne da im miriše na tratinčice.
γνῶθι σαὐτόν
Manda nije srbin, kao sto ni Milo nije crnogorac. Ti nazivi su za ljude. Ali kako zivimo na Balkanu i mi nekako moramo to da prihvatimo i da biramo. Oce li me karati Milo ili AV sasvim mi je svejedno al reko malo da promjenim. Mislim da su za brigu oni koji imaju neku preferenciju u tom smislu nezavisno od staža Milovog na celu CG. Nije ovo previse komplikovano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γνῶθι σαὐτόν
Evo se otvara mogucnost da Milatovic usred kampanje za predsjednika postane gradonacelnik![]()
U još jednom priligu opštem ludilu
DPS glasao jedino protiv sudije Albanca
Danilović potvrđen.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DPS je stranka slobodno mislećih ljudi, a ne jednog čovjeka...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kako gazi Nik...
Ispada da su pripadnici manjinskih naroda dobri, samo ako su DPS pripadnici manjinskih naroda.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Jedni stoje, drugi sjede![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Kimmijevi četnici
![]()
Love, peace and respect.
Isto je ovo antologija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veli eto vidite da sam pomiritelj, df je glasao za sudiju Ustavnog suda iz reda manjina a dps nije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znači, valja se ustati na Devetu simfoniju.
Ostale se mogu i prespavati.
Evo su me sad zvali iz DF-aa što se radi...
Dobro veče, veli Anđela meni, kako ste?
Last edited by aLaPaCha; 27-02-23 at 18:58.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kao sto sam i rekao, Danilovicu je utvrdjena kandidatura. Shvatas li sad, SKOJ, koliki si pojmas? Ubuduce, ucini sebi uslugu i umukni o stvarima o kojima nista ne znas.
Najjace je sto su iz Daniloviceve partije optuzivali sekretara DIK-a da je brisao potpise, a mrcenik bio u Poljskoj. Valjda su ga putem Zoom-a pustali na sjednice i to bas na onim sjednicama na kojima je bilo kamera. Ali prenose se samo senzacionalisticke stvari.
Glavu mogu dati da je Danilovicev tim na terenu zas*ao stvar.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ne znam, ja im ga nisam dala, sigurno.
068 neki
DF bas agresivno na terenu... kako na netu tako i na ulici/telefonu/vratima.
Sto se tice brojeva, zovu sa raznih... imaju gomilu u 'steku'. Ono sto mi je najgore je sto te zovu i odma ti kazu ime i prezime pa se neko prepa'ne bez ikakve potrebe.
Vrlo jasna zloupotreba podataka koje najvjerovatnije prodaju nase mile telefonske kompanije ovih politickim partijama.
Al' dobro, vele bice zakona uskoro pa ce mozda i oni odgovarat'. Oh wait.
Do Not Disturb.
A gledam danas na ulici i dalje stoje sa onim štandom.
Što se podataka tiče, to je duva priča.
To sam pitanje postavila i nekima iz Agencije za zaštitu podataka... Prije par godina...
I.... Ništa....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks