Pušio neki vojnik na aerodromu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Narkomančina" preko godinu dana drži Ukrajinu na nogama, zajedno sa milionima drugih Ukrajinaca, dok se ruski planovi i ambicije raspadaju jedan za drugim. (otuda i vaše frustracije)
Inače, odluke o potezima vojske donosi general Zalužni sa kolegama.
-------------------------------------------------------------------------
Prema tvrdnjama bjeloruske opozicije, na vojnom aerodrom u okolini Minska uništen je "ruski avaks" Beriev A-50, jedan od 6 operativnih, čija se vrijednost procjenjuje na 300-500 miliona dolara.
Još uvijek nema zvaničnih informacija sa ruske strane.
![]()
Last edited by ASC; 26-02-23 at 19:55.
Pušio neki vojnik na aerodromu?
kako tako napadaš Putina? zar on ne spašava svijet i pravoslavlje?
pardon, misliš na predsjednika Ukrajine. reka bi čoek da je i Putin žrtvova živote iljada momaka koje je silom poslao na ratište. al dobro kako su ono pričali tvoji učitelji Slobo, Ratko & Radovan - nema veze što ginu djeca po Hrvatskoj oni brane srpstvo. a oni krali sve što su mogli
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E zamisli, a tek odnedavno stopirali ovi što izvoze vijagru u Rusiju izvoz.Kako li će to pasti napaljenom starcu što je tehnički napunio 70 godina a napaljen da bi svijet da osvaja.Možda mu se zato spustio onaj Sarmat nešto.Ko ovi putinisti što vele da je suspenzovao New START.Buahaha.
On kao suspenzovao START a plaši se i svojih kgbovaca pa ih truje a odu preko granice.Jel ti vidiš kakav profil pokušavaš da opravdaš ono, baš ali baš bacajući i ove fore sa R1.
I ako već prezireš USA i Ukrajinu, a kako ono nemaš barem neki osjećaj za Rusiju što je u jamu bacio i izolovao, što je Rusiju s*ebao?Pa da, na onu temu Rusije žive duše nema ko kad čovjek šeta pustinjama i ruskim stepama.
Reko bi čovjek kad uđe na ovaj forum kako ovi ljudi Rusiju vole bogu vala, ali kad uđe na temu Rusije da se krsti i lijevom i desnom kako je u zabludi.
I što veli ovaj tvoj idol..kad će da mu se digne mislim Sarmat?
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 26-02-23 at 20:21.
Pade Bahmut a ?
A joooojjjj... A pricase ovi forumski strucnjaci da nece.
Jao kad se sjetim hvalospjeva o odbrani Bahmuta.
Pade Bahmut a koleginica u nedostatku (ko zna cega vec, mozemo da nagadjamo samo) prica o vijagrama i dizanju i spustanju.
Jedino mi je tolerancija na nizak nivo inteligencije za*ebano oskudna to moram priznat.Čuj,pade Bakhmut to ka' neki lik što mjesecima ono nešto kao pokušava a cio grad pretvori u prah i pepeo i veli evo osvojio sam.
Bahmut Putinu i nije bitan,njemu će srce slomiti kad mu tamo naciljaju u porokaju baze vojne na Krim.
I namjerno naglašavam ovo vojne,jer pojedini ođe podržavaju silovanje,satiranje gradova,vrtića,dječijih igrališta,bolnica na teritoriji Ukrajine od strane Putina.
Не презирем УСА. Осим њихове елите што о јаду забавише читав свијет задњих 100 година.
Крајину не можеш да презиреш и да хоћеш.
Крајина је бивша земља.
Оштрите ражањ, а зец је још у шуми.Полако.
Што се тиче бивших, прије бих рекао да је руска војска бивша.
Пригожинов башибозук то потрврђује.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Vrijedi pročitati
https://www.novilist.hr/novosti/svij...te-sansu-ratu/
@niksicanin 24 U pravu si bivša SSSR država zvana Ukrajina, "otrgnuta" iz srca Kremlja.Raspad SSSR-a za Kremlj je bio vazda srceparajući.Zna to Češka, zna to Baltik.Znaju to zemlje što su izašle iz Varšavskog pakta pa ušle u NATO.
No vidi kako, Kremlj će tek da se suoči sa defragmentacijom kad ovi izvan njega krenu u nezavisnost.Vele u ovim srBskim medijima da se vrh živjelo pod palicom Kremlja na Baltiku, ali Baltik to tehnički osporava.I sasvim jasno ono..u stvarnosti.
E sad što ljudi neki žive mitove i bajke to se nekako preraste sa 5 godina a nekima ni vijek cijeli nije dovoljan.
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws..
Last edited by Bluemoon; 26-02-23 at 21:36.
Šta je Rusija za vašu zemlju?
Procenti odgovora u najvećim zemljama svijeta.
Ali, SOBR kako je stradao već 25.februara no SKOJ vjerovatno misli da je falš.
Dobro je to SKOJ.Uz svaki post staviš ono čuveno "ali" ja to ono kao ne podržavam.
Tačno bi osmjeh Mona Lize bio ful jasan naspram ovih tvojih relativizovanja situacije na frontu.To ti je ono ko čovjeku šamar da lupiš a veliš nisam ja ovaj do mene mi je nabacio kinetičku silu pa sam lupio šamar.
Samo da bi kako izbjegao ovaj folirant kontra udarac.
Rusija je izvršila agresiju na Ukrajinu u fulu pa vidi kako da te tvoje kinetičke sile u vidu šamara od ono "ali" ne performiraš u društvu đe ne prolazi folirancija.
Last edited by Bluemoon; 26-02-23 at 22:15.
Kako ova Rusija ne izbombardova kakvu afričku državu pa da ljudi uživaju u kafani,Delti,modi,sportskim događajima,dojču... a ne da im život prođe na ovoj temi.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Hajde batali te fore.
Rusija je izvršila agresiju na Ukrajinu pod vladom Putina, a to što ti hvataš krivine u svojim postovima i misliš da neko s druge strane na te fore može da padne da mu je inteligencija ribice u akvarijum malo ono degutantno.
No, ipak gledam da kao prvi put gledam što ti činiš na ovoj temi u nadi nekakvoj da ima nade.
Last edited by Bluemoon; 26-02-23 at 23:14.
Ne varim foliranciju to je sve.Ništa komplikovano.
1 plus jedan jednako je 2.
Rusija je izvršila brutalnu agresiju na Ukrajinu,nema da je ipak 3.
I ja to bez trunke sumnje ili ono farbanja velim,a to što tebi to smeta ipak nije do mene,a pravo da ti rečem i ne tiče me se.
Inače,samo zečevi skakuću i stepski miševi,posebno kad ih sova noćna ptica nacetrira pa osjete tek kad ih zgrabi kandžama.
I sad kao ja treba da povjerujem da ovo sve nije ništa drugo do imperijalistički rat jednog pomahnitalog starca iz Kremlja,kako da ne.Te fore ne prolaze kod ljudi kojima ipak razum savršeno drži kompas,i etički i kako god to uzmi.Patetike se samo mani,to oko prozivanja jer i taj dio kod mene baš tanko prolazi.
Last edited by Bluemoon; 26-02-23 at 23:42.
99% je reklo treba nam manje od godinu dana...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks