Mandića za gradonačelnika Crne Gore!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da se podsjetimo: https://www.vijesti.me/vijesti/polit...e-bivse-vlasti
Obrati pažnju na boldovano DPS-DF
glasa si ti prvi za naše iz dfa, a sad ti smetaju i podvaljuješ
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Griješiš.
Ali tvoja ograničena svijest ti ne dozvoljava da to prepoznaš.
Samo jako, za velikog vođu!
Ja se, možda neopravdano, nadam da ima dovoljno svjesnih i da će prepoznati trenutak da se veliki diktator pošalje u političku istoriju.
trenutak je da čoek poput Andrije Mandića bude predsjednik ove države. smeta ti što je Srbin jel?
https://m.cdm.me/politika/odluceno-m...ika-crne-gore/
Milo i zvanično. Kakav raspad od partije kad za 30 godina nisu uspjeli napravit jednog normalnog lidera da ga mogu kandidovat.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ipak ću glasati Mila iz inata!
Pobijediće građanska Crna Gora...
Love, peace and respect.
Da je srece pa da se svi odje slozimo da glasamo Mila iz inata ali eto... nikad sloge![]()
Dobre su vam fore![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Sad Demokrate da podrže Milatovića. I da ode u 2 krug sa Milom.
Vidjeh da ih proziva jedan moj drugar koji je eto trenutno u nekom veoma vaznom tijelu, sve onako imenom i prezimenom i trazi odgovore. Njemu nikakva korist od toga, covjek ozbiljan, porodican, ima svoje prihode...
Moze li bit da su se suzdrzavali dok su bili korisni idioti, a sad kad su konkurencija koja "prijeti", nema vise bijelih rukavica?
Ne znam. Necu da donosim preuranjen zakljucak za stvari koje su ozbiljne i za zatvor.
Neka nadlezni organi odrade svoj posao.
Da je vječna Crna Gora!![]()
Love, peace and respect.
Sad me zvase iz demokratske stranke - bas kulturno i odmjereno nastupaju miram reci.
Ovi iz fronta kad su me zvali nista ne cujes larma dreka spdnja a ona cita kao pjesmicu pitanja tipa da li cu da glasam za jedinog narodnog kandidata Mandica
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ko to kaze? Gdje sam napisao da ih treba ostaviti da vladaju? Cemu takve konstatacije? To je bas lose sto radite. Na dugi rok i jako stetno.
Nece oni bit kao DPS, ma kakvi. Ni priblizno.
Ovo ubacanje glasaca lopatama u EPCG, CEDIS, Rudnik uglja, Opstine i opstinske firme je sitnica. A sto je DPS radio nije argument. Naprotiv, samo je afirmacija stetocinstva.
Vjerovatno ste prespavali zadnje dvije godine pa ne vidite sto rade jer drugog obasnjenja nema. Mada na forum vele e je DF ustopovan. Bice da je do mene.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Aleksina kampanja.
Nije prvi put da potezu za tizerima. Ne kapiram sto su poruke bile.
Valjda se to radi s jednom, dvije poruke, a ne 150 i sad niko ne zna sto je bio motiv do da su politicari govanca.
Kazem ja, ide remake teslacenja totema.
Bez tebe osta.
SMRT FAŠIZMU!
Što je ova muka na forumaše pa hejtuju Mandića.
Nije im smetala Mandićeva partija kad su preko nje uzjahali Uraši i Ljaljaši.
Što je ekipo? Manda valja samo kao strašilo da se sa njim plaši narod.
Čim se umije i postane prijemčiv svima i moguć dio vlasti, kreće vriska.
Jer će onda da ga izvise razne vrste uraša i ljaljaša, koji su vlažni san forumaša.
Super vam je demokratski kapacitet.
Taman ka demokratičnost Druge familija koja gura navodni centar koji se sastoji od klovna brata Abaza i likove koji se ne bi izjasnili ni oko okoljenog piva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks